GSE

RNG

to je absurdne nezodpovedne, ked niekto siri vyslovene skodlive navody!
Ziadne silne vytazky, esencialne oleje a podobne sa nemozu pouzivat bez zriedenia!
Priklady su GSE, oreganovy olej, klincekovy olej santalovy olej, pomarancovy olej, citronovy olej, skoricovy olej, tea tree olej,rozmarinovy olej atd.
Tieto vsetky sa MUSIA riedit niektore 10 ku 1 niektore az 50 ku jednej, MINIMALNE!!!

RNG

a ako, nieviem, kde si aky letak dostal, ale GSE sa nepouziva NIKDY BEZ ZRIEDENIA ASPON 50:1 ma kozu!!!!
Ja odporucam 5 kvapiek DO LYZICE KOKOSOVEHO OLEJA,DOBRE PREMIESAT A AZ POTOM DAVAT NA MOKRU KOZU!!!

a ako??

a ako sa pouziva to gse na plet???v letaku je pisane ze 4-5 kvapiek na mokru tvar....ale po tom co??? treba zmyt???ci nechat ususit???a ako casto denne??? dakujem

RNG

uuj, doplnky beries dovtedy, dokial ich telo potrebuje. Pokial mas v tele nakazu tak ber ten GSE.
Ja to beriem dost casto, aj 4-5 krat do roka niekolko dni, ked sa ma nieco chyta, necakam, kym sa to rozvinie

uuuj

RNG: tak som dnes popijal pomalsie a trochu viac vody som dal, uz je to lepsie. Normalne sa mi ten jazyk zlepsil, je taky cervensi, toho povlaku sa tam zda byt cim dalej tym menej :)

Ako dlho mam (mozem) to GSE brat? Neviem co mi bolo, ale casto ma skriabalo hrdlo a zda sa ze mi to GSE pomaha, len neviem ako dlho to treba brat.

RNG

uujuj, pi menej a castejsie. Odporucam kazdemu co berie GSE nosit so sebou flasku s roztokom a obcas si glgnut.
Biely jazyk su plesne. Odporucam ti na vecer brat aj probiotika, lebo ked mas plesne na jazyku, iste su aj v crevach.Pripadne brat niekolkokrat kavovu lyzicku kokosoveho oleja. Ten by zaroven mal posobit hojivo na jazyk, ktory je poskodeny plesnami.

uuuj

RNG: ja som mal taky povlak biely v ustach a uz strasne dlho, viacmenej som to pokladal za OK. Po tom co som si dal 1x vcera to GSE a dnes 2x tak pozeram, ze hodna cast toho bieleho povlaku sa zmiernila, teda je ho tam menej :) AJ ma to tesi, ale neviem ci je to OK, ked naposledy som ten GSE pil okolo tretej a este teraz mam trosku taky "palivy" jazyk. Je to OK? Nemam sa toho bat?

uuuj

Mam to GSE od RNG, dal som si do cca pol litra vody 30 kvapiek a popijal to, semtam prebublal v hrdle a v ustach lebo ma skriabavalo hrdlo. To hrdlo ma tusim uz po 2 davkach neskriabe, ale mierne ma akosi stipe jazyk. Je to OK? Taky citlivy ho mam, ako ked sa clovek opali na horucej polievke. Nemoze to nejako podrazdit alebo co?

RNG

GSE je uz na ceste.Zialbohu mi prineskoro oznamili, ze bude vypredane. Na to aby sa to nestalo musia si vypocitat, kedy asi bude vypredane a dost skoro mi to oznamit, aby som mohol objednat a poslat dost v predstihu.