GSE

RNG

citrovital ma ovela menej citricidalu(ak vobec, lebo moze mat len obycajny vytazok z grapefruitovych jadierok a dokonca duziny),
pre istotu to tam vobec neuvadzaju.
Ale aj tak by som si ho nedal koncentrovany na tvar, to palenie co spominaju moze viest k poriadnym zapalom a poskodenim pleti.
Takze rozriedenie aspon 10 ku jednej by som odporucalal pri tomto ovela slabsom vyrobku.
5 kvapiek GSE do lyzice kokosoveho oleja(vody) predstavuje koncentraciu ucinnej latky, citricidalu 1%, tj 10 000 ppm. Pri koncentraii 2 ppm uz nici stafylokoky, pri 60 ppm nici streptokoky a pri 200 az 600 vsetky kvasne kultury. Je len zopar existujucich mikroorganizmov, co potrebuju vyssie koncentracie.

A 1% roztok GSE nie je vobec drazdivy, napriek tomu, ze je tak velmi ucinny.
Kto chce povodne tabulky ucinnosti citricidalu na rozne mikroorganizmy(z roku 1982), mozem mu ich poslat na jeho E mail.
Z internetu ich vymazali asi pred pol rokom,
iste je za tym farmaceuticky priemysel alebo ini, zo zdravotneho priemyslu, ktorym prirodne prostriedky velmi vadia.

RNG

a ako, neviem o akom prostriedku hovoris
Ak je to ale GSE firmy Nutri Biotic, s obsahom 33% citricidalu, tak ten navod ti znici plet!!!
Na ine produkty nemozem komentovat, pokial nepoznam zlozenie.
Mozno niektore maju tak malo citricidalu alebo ineho vytazku z grapefruitovych semien, ze je to s nimi mozne?

a ako???...

Problémová pleť, akné: navlhčite si tvár, rozotrite v dlani 5 kvapiek extraktu a dôkladne vtierajte do pokožky. Prípadné mierne svrbenie je dôsledkom intenzívneho čistenia. V prípade, ak by extrakt zasiahol oči, dôkladne ich vypláchnite vodou.
Holenie: niekoľko kvapiek extraktu primiešaných do holiaceho krému okamžite ošetrí pleť pri holení za mokra. V zriedenej forme je extrakt zaujímavou prísadou vody po holení