Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
Streptokok -Vyničiť za par dni? - Myslíš liečbou citrovital plus oreganový olej? Hmmm nechcem spochybňovať tvoje rady opak ďakujem .som rada že reaguješ na moje otázky...
noooo dokt. ma informovala že streptokok je ťažko odstrániť z tela a antyb. liečba často pretrváva dlhodobo. A z toho som úplné paf .... bodaj by si mal pravdu .ešte raz dik . určíte tvoje rady vyskúšam .
ewaanaa, streptokok sa da vynicit za par dni, dovtedy by som nesportoval, lebo telo sa potrebuje sustredit na boj s infekciou.
RNG - MOC MOC ďakujem za odpoveď.
Syn berie abtyb. Rovamycine 3.m.i.u. dávam mu k tomu 2 HOD.PRED ANTYB...-GS laktobacily Forte s prebiotikami- dúfam sú to správne .
Hneď zajtra - dnes skúsim zohnať citrovital a samozrieme aj oreganový olej dúfam v lekárni budú mat . Mam ešte jednu otázku môže pri braní anty. a z nálezom streptokok aktívne športovať? Ďakujem za odpoveď.
ewaanaa, na vacsinu streptokokov staci ten popisovany horkac(GSE alebo citrovital roztok) a ako vzdy pripomeniem aj oreganovy olej, lebo nakazy nie su len jednotlive, ale sa obvykle kombinuju viacere, takze je dobre zobrat aj viacere antimikrobialne prostriedky naraz.
Pripominam, ze treba po antibiotikach vzdy pouzit dobre probiotika, inac je vysoke riziko premnozenia plesni a kvasnych kultur v crevach.
namiesto GSE u nas v lekarni dostat Citrovital. je to to iste ako GSE, len slabsia koncentracia. davkovanie je 60 kv do 1/2 litra vody
RNG, prosím O RADU kde kupim GSE???
ewaannanikola@o2.pl
milady, 34% citricidal sa pouziva tak, ako som tu casto pisal na vyrobok GSE, tj 60 kvapiek do litra vody na pitie(denna davka) a vyplachy.
Taka koncentracia je aj ucinna(1200 ppm) aj nepaliva na sliznice.
A v pripade 34% GSE si v ziadnom pripade nedavaj na seba vyssiu koncentraciu nez rozriedene 100 ku 1(na nechty) alebo dvojnasobok odporucanej tj 120 kvapiek do litra vody(alebo olejov v pripade natierania na pokozku).
Inac riskujes "popalenie"
Ziadne super koncentrovane vytazky(aromaticke oleje a pod) nie su vhodne na priame pouzitie. Musia sa riedit, niektore 10: 1 niektore aj o hodne viac.
RNG, prosím, nemôžem nájsť dávkovanie citricidalu( autoimúnne ochorenie reum pôvodu,neustále problémy s angínami). Môžete mi pomôcť? Sestra mi poslala 34% od firmy Higher Nature. Keďže mám silnú nádchu a kvapky mi pomohli len na chvíľu, ja, šikovná,chcela som to vyskúšať a kvapla som si do nosa. Perfektne sa mi uľavilo, ale pri stekaní mi spálilo sliznicu. Nie je to zas také hrozné, ale riadne som sa zľakla a teraz sa to bojím už aj piť bez toho, aby som sa neporadila. Nuž, aj také môžu byť skúsenosti nevedomých. Ešte viac si vážim Vaše rady.