GSE

kristynka

Ako tak citam, velmi sa mi GSE pozdava a rada by som ho vyskusala na viacere problemy. Vidim, ze je problem ho zohnat... rozmyslam, ci by nepomohli kontakty v zahranici... neviete ci je dostat vo Francuzku? RNG moholi by ste mi prosim poslat link na firmu od ktorej ste GSE dovazali? znama ma v CR lekaren a velmi sa zaujima o prirodne lieciva... urcite by ju to nadchlo. Prip. prosim o link na nejaky dobry clanok na GSE. Bolo by velmi fajn keby aspon v CR bol GSE zohnatelny.. co myslite?
a este trosku odveci... pomohol by GSE na kurie oko?

zoana

RNG chcela by som sa s Vami poradiť, nie však takto verejne.
Mohli by ste sa so mnou skontaktovať?

zoana8792@gmail.com

delphia

ewaanna nepodcenuj citrovital. je to tak isto vytazok z grepovych jadierok, len s nizsou koncentraciou, preto treba z neho davat viac kvapiek nez z GSE. citrovital zabera- mam to overene ja osobne na hrdle a dceru boleli dutiny- kvapkala si do nosa a ulavilo sa jej.
RNG doporucoval pit z neho roztok- ze je ucinnejsi nez tabletova forma. co sa tyka dlzky uzivania- ja som ho uzivala 7 dni- tak ako sa doporucuje uzivat aj antibiotika.

ewaanna

RNG – je to šľachetné od váš že podelíte sa svojimi skúsenosťami z produktmi ktoré môžu pomoc . verím že aj môj problém sa vyrieši .... delphia dik za info .
milady verím že raz aj ja na fóre napíšem pozitívny dlhy príbeh .
Je to super že v dnešnej uponáhľanej dobe ľudia vyrozprávajú o problémoch a pozitívach a tak dajú nadej iným . Keď ide o roztok GSE alebo citricidal stratila som nadej že na Slovensku niekde kúpim keby mal niekto linku na overený zahraničný web. obchod. budem veľmi povďačná za info .
Zaťal skúšam z Citrovital ...
RNG - ako dlho mam používať Citrovital na streptokok ?
V lekárni sú dostupne Citrovital tablety je rozdeľ medzi roztokom a tabletami?
RNG ESTE RAZ VELMI PEKNE DAKUJEM...

RNG

milady, pozor na tie prisilne roztoky GSE!
Osobne by som sa neodvazil dat do nosa silnejsie nez 6 kvapiek na 30 ml vody(standardna flasticka).
Skusil som 10 kvapiek a to stipalo prilis.
Do vsetkych dutin(celne a licne) sa to pomerne tazko dostane,,hlavne ked su plne zaschnutych vyluckov, ktore treba najsamprv rozpustit, aby tam ten roztok GSE vedel vobec sa dostat.
Ale pravidelnym pouzivanim niekolkokrat denne kvapky alebo spray do nosa sa to za par dni vycisti, do tyzdna urcite.

DO OCI PROSIM NECH NIKOHO NENAPADNE POUZIT SILNEJSI ROZTOK AKO 10 KVAPIEK NA DL VODY!!!!
Jedna kvapka GSE obsahuje zhruba 15 mg citricidalu tj je to 150 mg na 1dl tj 1500 mg na 1liter vody(1500 ppm) co podla tabuliek vytlcie prakticky vsetky mozne bakterie .
Na ilustraciu na vacsinu stafylokokov staci 6 ppm, na streptokoky okolo 60 ppm, na kvasne a plesnove kultury okolo 200 ppm.

milady

RNG, som naozaj veľmi rada, že ste opäť na tomto fóre. Pre mňa osobne bolo nepredstaviteľné, že sa celkom odmlčíte.
A ešte by som chcela napísať moje skúsenosti s citrovitalom a GSE. Od októbra som mala veľké problémy s opakovanými zápalmi dutín. Po troch druhoch ATB som bola akože vyliečená. Stávalo sa mi však, že v chladnom prostredí sa mi vždy upchal nos a už som ním nemohla riadne dýchať. Opäť som začínala mať pocit plného nosa a nasledovalo smrkanie a zase smrkanie. K lekárovi som ani nešla, veď si bude myslieť, že som paranoidná. Len som kupovala rôzne kvapky, no ale nepomáhalo. Od decembra som si začala kupovať citrovital. Pila som v litri 120 kvapiek, kvapkala som si do nosa najskôr riedený, v posledných dňoch, keď to bolo čoraz horšie - nemohla som dýchať nosom ani cez deň, ani v noci a cítila som bolesti a veľký tlak v pravej časti tváre, som kvapkala priamo z fľaštičky. No, hovorila som si, že veď o pár dní mám ísť na kontrolu k reumatologičke, vydržím. Vždy mi dva-tri dni predtým robí odbery krvi obvodný lekár. A už on mi povedal, že mám nejakú infekciu, pretože mám FW 48/86, čo by pri mojom ochorení nebolo až také neobvyklé, ale CRP mám 36. Počas celých piatich rokov som mala najviac 3.Vraj nech to rieši reum. Ten deň som dostala GSE, oregánové tobolky, začala som piť aj tinktúru z lapacha. Do fľaštičky z Nasivinu som do destilovanej vody dala 6 kvapiek GSE, aj keď to množstvo malo byť v 1 dcl vody a každú chvíľu som si kvapkala do nosa. Neviem, či má niekto skúsenosti s týmito kvapkami, ale ja som sa nestačila čudovať. Prvý deň sa mi z nosa liala len akási voda.Nič iné som nerobila iba kvapkala a smrkala.Potom som zistila, že nesmiem zakloniť hlavu, ale čo najsilnejšie potiahnuť, aby kvapky nestiekli do hrdla, ale vyšli čo najvyššie a snažiť sa nesmrkať čo najdlhší čas, aby to malo kedy pôsobiť.Na druhý a tretí deň som už vysmrkávala zhluky hnusného zapáchajúceho hlienu. Človek by neveril,aké množstvo toho v dutinách môže byť. To sa dialo od štvrtka. V pondelok mi reumat. opäť zobrala krv na FW, poslala ma ku krčnému. Ten mi po RTG a USG dutín povedal, že zápal sa pekne lieči, je to už celkom prievzdušná, ATB mám doužívať. Ostal prekvapený, keď som mu povedala, že žiadne som neužívala.Keď som sa vrátila k reum., hovorí mi, že mi krv ešte raz vezmú, lebo mám FW 16/36 a nie je možné, aby mi za tri dni len tak bez ničoho klesla sedimka. Ale aj tak bola hodnota rovnaká a ona len neveriacky krútila hlavou.Doteraz neviem, ako to bolo možné, ale viem, že pri dutinách mi pomohlo GSE. Je to dva týždne, na noc si ešte nakvapkám a ráno nejaký ten hlien vysmrkám, ale ostatné problémy celkom zmizli.Žiadne bolesti hlavy, tlak, nemožnosť dýchať nosom. Len si myslím, že citrovital nemá takú účinnosť ako GSE, ani keď si človek dá dvojnásobnú či trojnásobnú dávku. Viete, keď som si dala kvapku citrovitalu do nosa, ono sa mi to uvoľnilo na pár hodín, ale týždne stále rovnako. A okrem toho mi to nijako nedráždilo sliznicu. Ale keď som si kvapla GSE neriedené, to bola sila! Normálne mi to spálilo sliznicu. Nikomu to neodporúčam!
Zajtra idem ku krčnému dohodnúť sa na termín vybrania mandlí, pretože mám chronický zápal.Ale ja keď som od neho vtedy prišla, nariedila som si ďalšiu fľaštičku roztoku, aby som si tým vytierala mandle. Dovtedy som skúšala kde-čím kloktať, čo som tu prečítala, a nepomohlo.Som zvedavá, čo mi povie, lebo tým stálym vytieraním mi hnisavé fliačky zmizli. Ale neviem, koľko kvapiek som do fľaštičky dala, pretože som postupne pridávala, kým som necítila na mandliach slabučké pálenie. Keďže mám problémy a s očami, musela som si každé 3 hodiny kvapkať umelé slzy, ináč by som nevydržala, začala som si kvapkať striedavo koloidnú vodu a roztok citrovitalu. Pálenie či štípanie nebolo také intenzívne, ale pociťovala som ešte väčšiu suchosť. A tak som to potom skúsila s roztokom GSE.Teraz prejde aj celý deň a ja normálne zabudnem, že by som si mala občas kvapnúť do očí. Jednoduch tie problémy so suchosťou, pálením, zápalmi celkom ustúpili. Len na noc si dám gél. Viem, je to dlhé čítanie, ale nedalo mi, aby som to nenapísala, lebo vďaka radám RNG som začala zháňať a používať prírodné doplnky,čo mi skutočne pomohli a o ktorých som dovtedy ani netušila. Ešte raz veľmi pekne ďakujem. A ešte, myslím si, že je najlepšie, aby si každý sám na sebe vyskúšal a našiel to správne dávkovanie, lebo každý reagujeme ináč.

RNG

ewaanna, Candimin obsahuje 30% oleja z divokeho oregana(pamajoranu)
Na to aby sa dobre rozptylil vo vode(inac ti poplave na povrchu) je dobre ho zmiesat s 10 krat tolko vodky alebo nejakeho silnme alkoholickeho napoja(pripadne cisteho potravinarskeho alkoholu).
Potom beries miesto 2 kvapiek Candiminu 20 kvapiek tohoto rozriedeneho roztoku zalejes vodou a vytvori ti emulziu mliecnej farby. Ta sa lahsie pije.
Citrovital na ucinok daj 120 kvapiek do litra vody, treba to pit po glgoch pocas celeho dna, tak je to najucinnejsie.Nie naraz!

ewaanna

Delphia ďakujem za radu...aj ja som bola prekvapená o tom že nie len nemajú ale že nevedia CO to vlastne chcem... a o Candimin to už vôbec žiadna nepočula - dokonca keď som povedala že je to orgánový olej poslala ma do potravín – neskutočné nechápem ...keď je to také zázračné -CO /dúfam bude /...prečo taka informatívnosť ..inak pravé cez net objednávam candimin . dúfam mládenec nebude frflať CO do chuti a pachu hmm sám je z toho dosť nešťastný je aktívny športovec / chce sa rýchle dať to poriadku...len aby to zabraloooooooo...

delphia

ewaanna Citrovital 60 kv.do 1/2 l vody a popijat po glgoch cely den. je to tak vraj ucinnejsie

prekvapuje ma, ze si ho musela az v tolkych lekarnach zhanat. u nas som zatial nasla ho v kazdej, ktoru mam tu po ruke- teda vo vsetkyc 4! (dla toho vidiet ako farmaceut. priemysel prekvita, nakolko mame tu 4 lekarne skoro na kope a vsetky sa uzivia!)

ten Candimin som kupila v energy centre. posepkam Ti- ma hroooznu "vonu" a chut :)). uzila som z neho 2x a vzdala som to... RNG spominal oregano v tobolkovej forme, ale to tu nemaju. skoda...

ewaanna

Citrovital z ťažkosťou ale predsa som kúpila asi v 10 LEKARNI bola som prekvapená ako lekárničky krútili hlavou ako že prvý x počujú o tom produkte nooo ale to už je jedno
.mam problém z orgánový olej / inak Candimin?
RNG - mam na teba dve otázočky -
1. môžem zakúpiť v tvojom inter.obchode? prosím posli mi na e-mail link lebo na google to neviem nájsť.. diki moc.... otazka 2.ake budú naj dávky citrovital pre dospevajucecho syna proti tomu hnusnému streptokok? zaťal mu dávam ako je v návode – dospeli 15 kvapiek 2x denne.