GSE

sarika8322

RNG,
chcela by som si kupit Citricidal na rozriedenie na sprey do nosa pre dcéru /4r/, nakoľko sa nevieme zbaviť streptokoka pneumonie,ani rôzne ATB ho nezničili. Myslíte, že Citricidal nám zaberie?? Užívame do nosa aj Nasonex a Vincentku.

RNG

sarika 8322, napis "vhodne len pre dospelych" je trik, ktorym FDA v USA sa snazi pribrzdit uspech potravinovych doplnkov. Deti maju tak isto mikroby na ktore su ucinne tie iste antimikrobialne latky, ako pri dospelych. A okrem celkom malych babatiek, deti maju ten isty obranny system, ako dospeli, to iste travenie a vylucovanie.
Takze potravinove doplnky su vsetky rovnako vhodne pre deti, ako dospelych a musia byt schvalene, ako neskodne v odporucenych davkach, podobne ako potraviny.
Preto na nich nenajdes pribalovy listok z hromadou bocnych skodlivych efektov ako na chemickych liekoch.

sarika8322

Vdaka za info, pozerala som si teda stranku www.biozdravie.sk...oplati sa kupit si Citricidal /29,5ml/ alebo GSE /29,5ml/??? A chcela som si rozrobit Citricidal na kvapky do nosa pre dieta a pisu /iba dospeli/???

RNG

Centrum regenerace tvrdi, ze kupuje citricidal vo velkom a flaskuje ho. Tak som to chcel robit aj ja v mojich predajniach, ale zaujem o GSE v tom case bol minimalny. A na flaskovanie treba mat hygienickou kontrolou schvalenu prevadzku.
Takym sposobom by sa mohlo predavat mnozstvo doplnkov ovela lacnejsie.
Zialbohu, moje financie, nervy a cas to nevydrzali, na to treba mladsich ludi a byt aj na Slovensku, nielen to organizovat zo zahranicia.
A to si ja zialbohu dovolit nemozem, ja mam pracovne povinnosti aj tu, v USA.

roman08

sarika co sa tyka kvality tak rozdiel tam nieje.rozdiel je iba v tom ze citricidal je 60% vytazok a GSE 33% vytazok z grepfruitovych jadierok takze ho musiz dat raz tolko RNG odporuca 35 kvapiek citricidalu do litra vody a GSE 60 kvapiek. cenovo je GSE o polovicu lacnejsie oproti citricidalu z ciech.

RNG

vyborne, tak originalny patentovany citricidal od povodneho vyrobcu(Biochem research)je uz dostat aj na Slovensku.
Cena je sice dost mastna, ale znesitelna.
Biochem nie je lacny v malom, lacnejsie dostat citricidal vo forme GSE z Nutribiotics, ktori tak isto pouzivaju citricidal z Biochem.
Takze uz sa nikto nemusi pytat, ako zozeniem citricidal alebo GSE!

eo

Sarinka 8322
GSE by som rozhodne odporucila pre 4 rocne dieta .Dalej by som aj odporucala SinuCleanse na cistennie nosa,a GSE spray do nosa. Bohu zial neviem povedat rozdiel co ponuka centruregenerace.cz
ked je vlaska ina .Na -odkaz odstránený- su originaly .