GSE

Navy

Takže táto firma -odkaz odstránený-
má sídlo v USA, a ak chcete vedieť poštovné, tak stojí min.8€. Pri väčších odberoch sa poštovné náklady logicky na kus znižujú. Napr. pri objednávke 2ks je doprava 9€. Pri akejkoľvek objednávke vám hneď vyhodí aj sumu poštovného.

Navy

Takže táto firma -odkaz odstránený-
má sídlo v USA, a ak chcete vedieť poštovné, tak stojí min.8€. Pri väčších odberoch sa poštovné náklady logicky na kus znižujú. Napr. pri objednávke 2ks je doprava 9€. Pri akejkoľvek objednávke vám hneď vyhodí aj sumu poštovného.

RNG

borko, nepoznam ziadne studie na Greposept. Vyrobcovia sa odvolavaju na vysledky z USA, ale tie boli robene s citricidalom, ktory je patentovane AKTIVOVANY vytazok z grapefruitovych jadierok, podla povodneho znenia patentu mnohokrat ucinnejsi, ako len vytazok z grapefruitovych semien.
Takze sa zrejme jedna o rozdielne latky.

Co sa tyka predavkovnia s citricidalom, jedine skusky boli robene na potkanoch a tam dospeli, ze pri davkach 32 000 kvapiek na cloveka by bol tiez smrtelny pravdepodobne.
Kedze nikto nie je schopny vypit ani 200 kvapiek(hnusne horke), cela zalezitost je len teoreticka a teda nedosazitelna.

borko

Kolko kvapiek greposeptu mozem cez den vypit? Je to nejako obmedzene? Ci staci, ze ked si nakvapkam 60 kvapiek 33%neho Greposeptu do 1 litra voda a budem to popijat cely den? Dakujem.

RNG

sarika 8322, jed ma dieta nos vysuseny, nakvapkaj jej don par kvapiek kokosoveho oleja.
S tym roztokom citricidalu netreba preplachovat, ale len dat do kazdej nosnej dierky 1-2 kvapky toho roztoku, niekolkokrat denne.
Inac da sa dat citricidal aj do kokosoveho oleja, nielen vody. Tak to pouzivam napr do usi.

sarika8322

eo,
ďakujem za odpoveď...
Kupila som pre dcéru aj SinuseCleanse aj GSE.Ale teraz sa snažím vyhubiť pneumokoka, máme ho skoro rok, a nevieme sa ho nijako zbaviť. Preto najskôr začínam GSE a potom ak ho zničíme tak na udržiavanie budem preplachovať s Clean-usom. No skúsim teda asi na 2dcl len 1kvapku GSE. Uvažujem aj nad kúpou oreg.oleja. Je to bezpečné?? Nie je to už prehnané pre dieťa. Nechcem zahubiť aj obranné mechanizmy v nose. Vysušiť sliznicu atď.
Vďaka

eo

sarika8322
keby som ti mohla poradit :Ten nos preplachovat je velmi dobre, ale treba to asi v tvojom pripade miesat s vodou mozo to bolo trochu silne po niekolkych dnoch uzivania zacni pridavat viac kvapiek,Co sa tyka tvojho dietata netreba mat obavy, len asi po mensich davkach zacinat.
Ja mam s dutinami,nosom,alergiou problemi dlhe roky. Presla som aj 2 operacie ale povinne pozivam 2 x denne Sinus Cleanse: co je roztok:vody, specialna sol, davam aj Citricidal,alebo GSE,Pripadne Oreganovy olej. Fantasticke vysledky.Jednoduche a velmi ucinne.Mozes napisat ak potrebujes viac informacii bez problemov.

borko

Si RNG niekedy pisal, ze nevies, aka koncentracia ucinnej latky Citridicalu je obsiahnuta v Greposepte 33%nom, tak čoho tam je toto 33%? Len neaktivovany vytazok z grep. semienok?

A poprosil by som este poslat na e-mail tabulku ucinnosti... brandosss@centrum.sk

Ďakujem!

borko

Cenovo najvyhodnejsie asi vychazda Greposept 33%-ny. Rozdiel medzi 33%nou koncentráciou a 60%nou je menej ako polovica. 20ml 60%ného citricidalu za zhruba 520 Sk je asi ako 40ml 30%ného za 520 Sk. Greposept je 50ml 33%ného za 217 Sk, takže matematika asi nepustí...