GSE

sarika8322

Má niekto podobný problém???
Rozriedila som si v 1,5dcl 2kvapky GSE /60%/ a preplachla dutiny nosa. Po preplachu som mala vysušený nos a po chvíľke som dostala astmatický záchvat. Myslela som si, že je to len okamžitá reakcia a preplach som zopakovala o 24hod. A znova tá istá reakcia....
Mám pocit, že mi vysušilo celý nos.
GSE som si kúpila pre dieťa na preplachy, aby sme vyhubili pneumokoka, ale začínam mať obavy, či je to dobré riešenie.
Ďakujem za rady.

borko

RNG, prosim ta, a ako dlho by malo stacit drzat ten rozriedeny extrakt v ustach na zabitie co najvacsieho mnozstva bakterii? Ďakujem.

RNG

sarika, citricidal alebo GSE max. sa davkuju 35 kvapiek do litra vody, alebo 4 kvapky do deci vody.
Nos netreba preplachovat, staci dat kazde@- 3 hodiny 2 kvapky do kazdej nosnej dierky. Dieta musi pri tom lezat s hlavickou zaklonenou dozadu, aby sa mu to dostalo dovnutra a nie hned vytieklo von.

sarika8322

Kúpila som si GSE MAXIMUM od NutriBiotic /60%/. Poraďte mi ešte raz dávkovanie na preplachovanie nosa pre dieťa /4r/.
Ďakujem

RNG

borko, oreganovy olej je najlepsie rozpustit najprv v alkohole az potom pridat do vody. Tak to vytvori dobru emulziu(mliecny vzhlad).
Dostatocne rozriedene ani citricidal ani oreganovy olej ani mnohe ine esencialne oleje neskodia ani na kozu, ani na zuby a ustnu dutinu.
A su ovela lepsie, ako chemikalie, co sa na to draho predavaju, lebo tieto prostriedky sa daju aj vypit(potravinove doplnky) kdezto tie chemikalie su skodlive.

borko

Ja som chcel roztok z Citridalu používať okrem ničenia kandidy aj na ničenie baktétií v ústach, zeby som si 1x-2x denne vyplachol ústa tým roztokom, preto ma zaujima, ci si nedonicim sklovinu tym. Ďakujem.

RNG

Borko, roztok citricidalu, co odporucam je 35 kvapiek do litras vody, aslebo 4 kvapky do dl vody. To nemoze nijak poskodit sklovinu, ale v tejto koncentracii to ucinne potlaci streptokoky v ustach, ktore su zodpovedne za nicenie skloviny.
A samozrejme aj ine mikroby.

borko

RNG, a ešte toto :), je tento (-odkaz odstránený- treba kliknut na priecinok oreganovy olej) oreganovy olej dobry na detoxikaciu kandidy? Ak ano, ako ho mám prosím ta dávkovat? Ďakujem!