GSE

ferik

RNG
16.07.2009 09:52

inac na vzdustne alergie a astmu z toho vyplyvajucu je aj odhlienovac NAC(acc na Slovensku)
quercitin
bromelain
curcumin

prepacte,mozno sa uz o tom hovorilo inde,ale mohli by ste tu uviest,ci sa tieto vyrobky daju pozhanat na Slovensku?Ak ano,pod akym nazvom,ak nie,tak odkial potom?Zaujima ma najma NAC/acc.

ferik

LiLi711

Pls mate niekto skusenosti s GSE od allnewyouspa1@optimum.net?
Je kvalitny?
Dakujem

Je to 33perc. Citricidal od firmy Nutribiotic (USA).Ma 118ml a platil som asi 22eur + 5eur postovne.

RNG

strigona, bradavice su sposobene virusami(rozne hpv), takze sa obrat na antiviralne prostriedky.
GSE nie je silne antiviralny. Kedysi sa pouzivalo na ne vypalovanie dusicnanom striebornym((AgNO3), kde kyselina dusicna palila a striebro je silne antiviralne.
Vypalit sa da aj aspirinom a inymi salicilatmi.
Paskou bradavicu "nepridusis", virusy nedychaju...
Na pasku ale mozes dat trochu praskoveho salicilu alebo aspirinu, a za par dni ti to vypali bradavicu

RNG

sarika, costi=domperidone je chemicky antidopaminergicky liek. Potlaca hladinu dopaminu.
Zaroven ma antiemeticke vlastnosti. Pouziva sa proti vracaniu, ale v USA ju FDA neschvalil pre mozne psychologicke nasledky a to, ze v niektorych pripadoch sposobil hypernatremiu u deti
Problemy okolo travenia sa riesia kyselinami, enzyma,i vlakninami a probiotikami.

Co sa tyka toho Seretidu(advair, Serevent (salmeterol xinafoate) a Flixotide (fluticasone propionate, firmy Glaxo) je to corticosteroid, tj latka na potlacanie imunitnych reakcii a prilisneho vylucovania histaminu.
Prirodne antihistaminika su quercitin, Bromelain, vitamin C, boswelicka kyselina, ciastocne aj protizapalove ako curcumin a dumbier atd, a tie maju len dobre ucinky, ziadne nasledky.

Astma a COPD, su ale sposobene niecim, nejakymi mikrobmi a tie treba adresovat a nie potlacat prirodzenu obranu tela

strigona

pomaha GSE aj na bradavice? mam na chodile pod velkym palcom 3 take vacsie o priemere 2-3mm a kopu malych, je mozne ze som si to rozniesla brusenim? spociatku to totiz vyzeralo ako otlak. planujem pit lapacho kvoli imunite, a RNG, co vravite na "udusenie" bradavic nosenim nepriedusnej pasky?

sarika8322

RNG, vďaka za odpoveď, ešte mam otázočku...
Moja dcéra /3,5/ má reflux /nie od narodenia ako väčšina batoliat/,užíva Seretide, kvôli astme a o ňom je známe, že reflux zhoršuje. Na reflux berie Costi.Je to asi tak, že jedno sa lieči a druhé ničí.
Vedeli by ste mi poradiť ako odstrániť reflux, keďže Seretide užívať musí??
Ďakujem

RNG

sarika, na stranke -odkaz odstránený- som porovnal niekolko silnejsich enzymov.
Ja osobne kupujem z firmy Swansonvitamins.com, momentalne beriem nimi distribuovane z lokalnej firmy NOW,(vyrobna je odomna asi 20 km vo vedlajsom predmesti) pod menom Super Enzymes.
Ale aj ich znacka Swanson N-zyme PA je velmi dobra, len nema kyselinu v sebe. Ma ale velmi male kapsulky, co sa daju lahko hltat.