GSE

borko

Ahoj RNG, ked sa aj Citridical pozivat na nicenie bakterii v puse, kedze mam huste sliny, a tým viac bakterii, ktore robia sarapatu? Nebude to poškodzovať zubnu sklovinu?

Ohladom tych laktobacilov, ak tenkostennu tabletku zapijem vacsim mnozstvom vody, tak je tam nizsie riziko, ze sa znehodnodia a dostanu sa do creva cim menej poskodene?

Ďakujem

RNG

pola 22, roztok citricidalu 4 kvapky do deci vody alebo 6 kvapiek GSE do deci vody pouzivam aj do nosa aj do oci bez problemov.
Upozornujem len tuto slabu koncentraciu roztoku, nie nic silnejsieho!!!

kaciatko7

citrovital je slaby, citricidal obsahuje len 60% extraktu z grepovych jadier a 40% glycerinu
zda sa mi, ze citrovital obsahuje aj duzinu z grepu, no nie som si ista
lepsi je citricidal, aj ucinnejsi
www.regeneracetabor.cz

ferik

RNG,mozes mi poradit,ako by som mal postupovat,ak mi boli zistene chlamydie trachomatis a preliecenie antibiotikami- azitromycin bolo iba docasne,bez trvaleho efektu?

mirka 23

člobrdik ano, máš zrejme v tele pliesne, preto ten biely jazyk. Ja ked som pila GSE resp. Citricidal, tak mi to zmizlo. Ten biely povlak nevyčistíš :)
Citricidal najdeš, ak si daš do googlu Citricidal Centrum regenerace, da sa to objednať z Čiech.

Ivka 1

Člobrdik skus zubny krem aloe s propolisom, moze sa aplikovat aj na cistenie jazyka od povlakov.Je protizapalovy,antibakterialny a velmi rychlo sa hoja aj poranenia alebo afty v ustej dutine. Viac na maile ak budes chciet vediet viac.

Člobrdík

Roky bojujem s bielym povlakom na jazyku. Zoškrabujem ho antikorovou lyžičkou. Skutočne pomôže odstrániť tento problém užívanie Citricidalu ? Dostať ho kúpiť v lekárni? Ďakujem za pochopenie a prípadnú odpoveď i radu.

RNG

sarika, nosne dutiny nie su vlastne napojene na obeh krvi(su to dutiny, nie cast tela, takze ustne brane lieky a doplnky na ne maju velmi slaby ucinok) a v nich sa moze kadeco rozmnozovat.
Na mnohe z tych infekcii je vyborny roztok citricidalu aj koloidne striebro, kvapkat do nosa pravidelne kazde 3 hodiny.