Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
Ahoj RNG, ked sa aj Citridical pozivat na nicenie bakterii v puse, kedze mam huste sliny, a tým viac bakterii, ktore robia sarapatu? Nebude to poškodzovať zubnu sklovinu?
Ohladom tych laktobacilov, ak tenkostennu tabletku zapijem vacsim mnozstvom vody, tak je tam nizsie riziko, ze sa znehodnodia a dostanu sa do creva cim menej poskodene?
Ďakujem
pola 22, roztok citricidalu 4 kvapky do deci vody alebo 6 kvapiek GSE do deci vody pouzivam aj do nosa aj do oci bez problemov.
Upozornujem len tuto slabu koncentraciu roztoku, nie nic silnejsieho!!!
Môže sa citricidal alebo GSE kvapkať do očí, lebo na nete som čítala, že nie...
citrovital je slaby, citricidal obsahuje len 60% extraktu z grepovych jadier a 40% glycerinu
zda sa mi, ze citrovital obsahuje aj duzinu z grepu, no nie som si ista
lepsi je citricidal, aj ucinnejsi
www.regeneracetabor.cz
ten CITRICIDAL je podobny CITROVITALU??
RNG,mozes mi poradit,ako by som mal postupovat,ak mi boli zistene chlamydie trachomatis a preliecenie antibiotikami- azitromycin bolo iba docasne,bez trvaleho efektu?
sarika, nosne dutiny nie su vlastne napojene na obeh krvi(su to dutiny, nie cast tela, takze ustne brane lieky a doplnky na ne maju velmi slaby ucinok) a v nich sa moze kadeco rozmnozovat.
Na mnohe z tych infekcii je vyborny roztok citricidalu aj koloidne striebro, kvapkat do nosa pravidelne kazde 3 hodiny.