Co so suchymi a kuceravymi vlasmi?

papandrevolo

Aj ja mám kučeravé a veľmi suché vlasy. Zaujímavé ale však je, že spodné vlasy sú pekné a vrchné sú ako slama. Vyskúšala som naozaj všetko. Od domácich zábalov, cez kupné odporúčané kaderníčkami, predavačkami, ale pravda je taká, že ešte som nenašla produkt, ktorý by mi zlepšil stav vlasov. Vyriešila som to radikálne - ostrihanie nakrátko. Tie suché vlasy akoby sa zregenerovali a boli krajšie aj lepšie. Ale len do času, kým trochu nepodrástli a sú zasa ako predtým. Našla som na internete produkt od fi BJOBJ-Ovos-regeneračná maska na vlasy BIO vraj na suché vlasy. Má niekto skúsenosť s týmto produktom?

luculiatko

Moje vlasy boli zničené, suché a bez života. Začala som používať produkty Gliss Kur Hair Repair 19 (šampón aj masku) a moje vlasy sú lesklé, jemné a už nie sú suché. :)

moja

ahojte !
prosim vas poradte dala som sa nahovorit na trvalu ktora nevysla absolutne podla mojich predstav vlasy su suche kucery nic moc no hrozna slama ..mam tento uzasny uces treti den a neviem co s tym....
dakujem

majka15

Ludia, ja mam tiez kucerave vlasy...a su dost dlhe..mala som podobny problem..tiez boli stale suche a znicene...ale odkedy pouzivam sampon a kondicioner elseve s materskou kasickou mam tento problem vyrieseny..vlasy su pekne a vyzivovane..:)..a ovela lahsie sa rozcesuju..:)...

sofie

Kocky, neverte vlasovej kozmetike Loreal KERASTASE ELASTO CURL. Je naozaj draha, ale to je tak vsetko. Ja som pouzivala specialny gel z tejto rady, ktory sa ma naniest na vlasy pred upravou. No vobec to nepomaha. Cakala som krasne kucery, ktore mi vydrzia, ale efekt bol opacny. Po chvilke bolo po kucerach a to moje prirodzene vlasy pritom nie su rovne. Takze asi tak...
Inak neviete mi poradit? Mam dlhe, kucerave vlasy cca do polovice chrbta, ale na vrchu hlavy sa mi vzdy po jednom dni splostia a nemaju ziadny objem. Dolu mi kucery zostanu, ale pripadam si ako kokrspaniel :) lebo uplne pri koncekoch su nejake rozsirene. Chcela by som sa dat nejako ostrihat, ale nemam ziadny napad.

myselka

ahoojte, ja mam tiez kucerave vlasy a obcas mi idu tak na nervy , zeby som ich najradsej ostrihala. su tiez suche, ale gel dost pomaha ,akurat mam ten problem,ze vlasy na temene su dost jemne a miestami mam pocit ako by mi tam chabal pramen vlasov, preto ich nikdy nenosim rozpustene ale zopnute,nemate nahodou nejaku radu co s tym??a co pouzivat,aby boli tie vlasy lesklejsie a krajsie?ppa:))

didaa

no ja mam tiez kucerave a srtasne znicene a suche vlassy,,,,a to otom zltku a olivovom ojeji je pravda vazne to pomaha,,,ale velmi je dobri aj olejcek z avonu proti krepovitosti vlasom,,vazne supeeer,,,,,

aeshly

juj, ael teraz má už halucinácie, má síce hnedé vlasy z blond, čo oceňujem, ale ešte kratšie a rovné. tie sa mi už nepáčia.

aeshly

pozerám teraz film diablov advokát, ale musím povedať, že jeho žena má naozaj krásne vlásky - krátke kučierky, vyzerá ako anjelik, naozaj jej to pristane :)