Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov

Príspevok v téme: Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov
anketarka

Berme to ako víziu budúcnosti keď prídete do vedeckého ústavu a máte možnosť si vybrať svoju budúcu partnerku podľa čisto fyzických parametrov s tým, že psychické parametre sú približne už vami zadané na mieru, ale teraz si máte vybrať len na základe fyzického výzoru.
Prosím, nepíšte mi tu komentáre, že na kráse tela a výzore nezáleží... berme to ako úlet túto tému a nejakú scifi predstavu :-D
Povoľte uzdu svojej fantázií z reality :-D
Takže vaše zadané údaje na ktoré máte odpovedať:
- výška
- váha cca
- typ postavy:
1.športový typ bez výrazných ženských kriviek, šíhla, skôr
šlachovitá a mierne svalnatá postava....
2. štíhla až vychudnutá postava skôr koža a kosť...
3. typ Venuše, veľké prsia a široké boky, šíthly driek....
4.zavalitá postava, veľké prsia, široké boky, sadlo na bruchu a
stehnách....
ďakujem

Hocikdoo

Cervene/rysave vlasy a zelene oci. Postava chudá. Ideal pre mna je tato dievcina ktoru som nasiel na nete. Fakt nadherna.

0v3cka

Typ postavy 3, akoze siroke boky mat nemusi ale vecsie prsia ano a nesmie jej vysiet brucho. Vyska je v podstate jedno akoze ziaden extrem ale tak medzi 1,6-2m. Vaha musi zodpovedat typu postavy teda nema zmysel sem napisat napr. 70kg kedze je rozdiel ci ma 2m alebo 1,6.

Ideaaal

xyz7xyz- ja hovorim o postave nie o tvári :D co sa tyka tváre tak takyto typ:
1. Avril Lavigne
2. Selena Gomez
A žiadne zmalované

Man76

Môj ideál ženskej krásy:
Výška do 170 CM ( Mám 180 CM, tak nech je ku mne primeraná).
Bruneta, modré oči.
Štíhla, ale nie vychudnutá, pekné, nie prehnane veľké prsia, veľkosť 2, max.3.
Štíhle, pekné nohy, zadok nie plochý, ale pekne vystupujúci, tzv. tvar hrušky.
A samozrejme krásny úsmev, biele zuby.

Kami91

Zrejme stále nečítate pôvodný príspevok. Ak by ste si dali vyskladať silikónovú anču určite by ste si nedali spraviť sádlovú buršlu čo pri živom človeku aj tolerujete.

Ovecky

To co je zas za kravinu tato tema? Haloo inak vyzera ta ista vaha ked baba ma svaly a sportuje a inak ovisnuta co ma stihlu obezitu. Ste riadne mimo. Detto chalan co sa mu paci 50kg pri 170cm. Ale ked niekoho vzrusuju dievcatka tak ok. Minule tu pisal chalan co sa mu nepostavi pri takej tak si vymente baby :D mne osobne sa paci zlata stredna cesta. Telicko moze byt aj vacsie ale nesmie sa na nom triast huspenina takze cvicit zeny cvicit, ako sa hovori chcesli byti stihla v pase musis cvicit na ocase :-)

Kami91

Niektoré slečny to tu zobrali rovno útokom ale asi si neprečítali tému. Jedna vec je mať preferovaný typ a druhá čomu všetkému je človek otvorený. Boli tu trochu konzervatívnejšie názory už napríklad ohľadom tej fotky 3jky a v skutočnosti by som sa jej absolútne nebránil.
Pokiaľ Anketárka potrebuje štatistiky tak napíšem aj ja keby som si mohol vyskladať ako by som si to vyskladal.
Výška: 175cm
Váha: 65kg
Typ postavy: 2

Ale inak v skutočnosti som otvorený kľudne 165-190cm a postavy 1,2,3

Fullhd

Tu ktoru pridal ideaaaal...ta slecna v sukni...a natalia oreiro...aj ta vedla tej obeznej...a mne este nizke zeny....