Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov

Príspevok v téme: Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov
anketarka

Berme to ako víziu budúcnosti keď prídete do vedeckého ústavu a máte možnosť si vybrať svoju budúcu partnerku podľa čisto fyzických parametrov s tým, že psychické parametre sú približne už vami zadané na mieru, ale teraz si máte vybrať len na základe fyzického výzoru.
Prosím, nepíšte mi tu komentáre, že na kráse tela a výzore nezáleží... berme to ako úlet túto tému a nejakú scifi predstavu :-D
Povoľte uzdu svojej fantázií z reality :-D
Takže vaše zadané údaje na ktoré máte odpovedať:
- výška
- váha cca
- typ postavy:
1.športový typ bez výrazných ženských kriviek, šíhla, skôr
šlachovitá a mierne svalnatá postava....
2. štíhla až vychudnutá postava skôr koža a kosť...
3. typ Venuše, veľké prsia a široké boky, šíthly driek....
4.zavalitá postava, veľké prsia, široké boky, sadlo na bruchu a
stehnách....
ďakujem

Pilcuk

a_dr1a - to myslíš vážne, čo si napísala ? Že aké majú muži parametre na ženy ? Teraz neviem, či sa mám smiať alebo plakať. Zrejme si si nevšimla, aké majú nároky na mužov ženy. Tak ešte raz stručne k všeobecným nárokom žien na mužov: musí zarábať aspoň 1000 eur, výška nad 180-185 cm, vyšportovaná postava (chudým či tučným idú body dole), musí mať auto, svoje bývanie, najlepšie veľký rodinný dom so záhradou o veľkosti 5000 Ha, musí byť vtipný, komunikatívny, obľúbený, vplyvný atd... Tým chceš akože povedať, že ženy môžu mať na muža xy nárokov, no muž nemôže mať ani jeden a má brať všetko čo príde ? Toto má byť tá rovnosť medzi pohlaviami ? To je fakt nenormálne...

efedrin

170cm, 50 kg žena už musí byť anorekticky vychudnutá!
Má takmer 20kg podváhu!

Chudé ženy si hľadajú muži s malými penismi, pretože sú presvedčení o tom, že také ženy musia mať automaticky aj tesnú vagínu.
Lenže z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to tak nefunguje.
Tak ako chudá žena môže mať úzku, tak môže mať aj riadne roztiahnutú. Ako aj žena s krivkami. Ale téma je o inom. a

mickey21

ja chcem tu z avatara, exoticka farba pokozky a chvost, ktorym ma moze plieskat po zadku, ked je to budem robit :D

Fullhd

Mam 175 a vaha asi 80 kg...normalna postava.
A ano pacia sa mi mensie,drobne zeny.Zeny tu kde zijem (nemecko) sa mi nepacia.Ani slovenky nie.(Nemam nic proti europankam)

spatnychod

Sorac ze zahlcujem temu ale neda mi nereagovat
Hrac - pises c.1 ale so zenskymi krivkami lenze c.1. niesu zenske krivky citaj lepsie.
Rasto - chces vysoku 170cm s vahou 50kil????? To akoze anorekticku? Alebo jej uber centimetre lebo pri takej vyske...
Fulllhd - a ty mas kolko ze chces tak nizku? Ta pritahuju aziatky?
Dakujem za odpovede

Hracc

neviem ako ostatni, ale ja som napisal parametre mojej manzelky, tak ziadne fantazie, sice tema bola o nich ale moja zena je pre mna idealna :-)