Berme to ako víziu budúcnosti keď prídete do vedeckého ústavu a máte možnosť si vybrať svoju budúcu partnerku podľa čisto fyzických parametrov s tým, že psychické parametre sú približne už vami zadané na mieru, ale teraz si máte vybrať len na základe fyzického výzoru.
Prosím, nepíšte mi tu komentáre, že na kráse tela a výzore nezáleží... berme to ako úlet túto tému a nejakú scifi predstavu :-D
Povoľte uzdu svojej fantázií z reality :-D
Takže vaše zadané údaje na ktoré máte odpovedať:
- výška
- váha cca
- typ postavy:
1.športový typ bez výrazných ženských kriviek, šíhla, skôr
šlachovitá a mierne svalnatá postava....
2. štíhla až vychudnutá postava skôr koža a kosť...
3. typ Venuše, veľké prsia a široké boky, šíthly driek....
4.zavalitá postava, veľké prsia, široké boky, sadlo na bruchu a
stehnách....
ďakujem
Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov
Výška 171, váha 50 kg a typ postavy 1, žiadne velké kozy ani velká riť, žiadne sadlo, športový typ...
Chalani :D Nic v zlom, ale ked tak citam vsetky tie vase parametre na zeny ake mate, tak sa nedivte, ze ste osameli nechceni nelubeni nemilovani nepomilovani ai, cize bez vztahov lasky a niektori aj panici :D ono by nebolo niekedy na skodu nastavit si zrkadlo a hladat si k sebe rovnu rovneho) a neslapat neficat zbytocne na niecom, no zist z oblakov do reality a pozametat si najskor pred vlastnym prahom
vyska: 170cm
vaha: 55kg
postava: 1 so zenskymi krivkami
Ped:
Vysvetlím ti to. Slušný chlap je v poriadku, lenže pokiaľ sa jedná o taký typ slušného chlapa, že neublíži ani muche, bojí sa vojsť do konfliktu, žena pri ňom pochybuje, či by bol schopný zastať sa jej, zdraví každú babku na ulici aj keď je cudzia :D, ošudí ho každý bezdomovec, ktorý tvrdí, že potrebuje na žuvačku, nosí ponožky v sandáloch a v práci nie je schopný vyjadriť svoju nespokojnosť s mizerným platom a podmienkami ...to nie....a potom sa nečuduj, že grázlik, ktorý to má v hlave trochu pomiešané ale je bojovný a akčný, si nakoniec danú ženskú získa...pretože má to, čo tomu "slušnému" chýba a čo ona tak potrebuje.
Ak však skombinujeme slušné správanie (v rozumnej "neprehnanej" miere) a vlastnosti muža (bojovnosť, zdravé sebavedomie atď), čím dostaneme gentlemana, pretože gentlemanom je muž iba vtedy, ak dokáže byť tvrdší, ale on si i napriek tomu vyberie spoločenskejšie spôsoby. Čo sa o našom "slušnom" chlapíkovi tvrdiť nedá, pretože on iný ako "slušný" byť nevie.
Takže, in conclusion, nie je problém v samotnom slušnom správaní, problém je v tom, ak je prehnané alebo ak chýbajú pravé mužské vlastnosti.
Po lopate: Čo z toho, že vieš držať príbor, keď nemáš odvahu uhodiť týpkovi, ktorý ti obťažuje ženskú ;)
Autorka témy:
Dievča moje, netráp sa s takýmito vecami. Koľko ľudí, toľko predstáv o ideálnom partnerovi. Niekomu sa páčia nízke, inému stredné, ďalšiemu vysoké. Blond, hnedé, čierne, ryšavé. S modrými očami, zelenými, hnedými...štíhle, stredné, plnšie ;)
Buď hlavne ženou, to je dosť sexi ;)
parok v rozku
satci sa pozriet na komentare panov nizsie a pochopis preco tak reagovala ;)
Dobreee takze keby psychicky bola ako chcem tak by Bola chlap :) a po fyzickej stránke tak ad 1 . Moja ideálna žena by mala byt vysoká asi tak 1,9 m ( konečne mi bude mat kto podať zaváraninu z hornej police ) typ postavy vyšportovaná Venuša takze pri tej výške váha od 85 do 95 kg ( by mi mal kto aj tu zavaraninu otvoriť)
nick Jebemnato
ty musis byt riadne frustrovana a zatrpknuta zenska voci muzom.
Kde si nato prisla ze vsetkym sa pacia vychudnute chlapcenske postavou vekom neidentifikovane zeny ?
Co ti tvoj s takou nejakou usiel???
Kolko muzov ma obezne ricate- ritate zeny.
Ale pán Krupička to je už iné, iný level, iný svet, iná dimenzia, iná planéta!! Ďakujem, poprosím ten mike. A ešte by som sa chcel poďakovať... Ale pán Vev.rička to už je automaticky unisex:-)
Tu neide o to, čo chce zakladateľa témy, ale tu ide o to, že veľa ľudí nemá jasno v tom, čo chce. Najprv sa povie, že chcem slušného, ale po čase ju znudí, tak si nájde grázla a tak kadejak, riadna motanica. Vedieť, čo človek chce, je často veľká výhra. Ak by si si mala vybrať medzi týmito chlapcami: pán Vidl.čka, pán Stolička, pán Rybička a pán Platnička, tak koho by si si vybrala? Ale najpodstatnejšie je to, že sme to prežili:-)