Berme to ako víziu budúcnosti keď prídete do vedeckého ústavu a máte možnosť si vybrať svoju budúcu partnerku podľa čisto fyzických parametrov s tým, že psychické parametre sú približne už vami zadané na mieru, ale teraz si máte vybrať len na základe fyzického výzoru.
Prosím, nepíšte mi tu komentáre, že na kráse tela a výzore nezáleží... berme to ako úlet túto tému a nejakú scifi predstavu :-D
Povoľte uzdu svojej fantázií z reality :-D
Takže vaše zadané údaje na ktoré máte odpovedať:
- výška
- váha cca
- typ postavy:
1.športový typ bez výrazných ženských kriviek, šíhla, skôr
šlachovitá a mierne svalnatá postava....
2. štíhla až vychudnutá postava skôr koža a kosť...
3. typ Venuše, veľké prsia a široké boky, šíthly driek....
4.zavalitá postava, veľké prsia, široké boky, sadlo na bruchu a
stehnách....
ďakujem
Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov
Ktorá stychto žien sa vám viac páči?
nova Lara Croft :D
ud eaal ... jaa vidím len zmachlenù...ehm.. však to môže byť kľudne aj chlap
KellyB zisťovať čo je pre chlapov "už veľa" je beh na dlhé trate. Čo pre jedného môže byť škaredé, pre druhého môže byť pekné. Celkom nerozumiem tejto téme, žena má byť spokojná sama so sebou bezohľadu na názor mužov na fóre a samozrejme sa musíš páčiť tomu svojmu. :)
Postava je normálna, snažím sa dozvedieť čo je pre chlapov "už" veľa.
Najlepšie keď sem každý hodí foto postavy aku preferuje a nemusíme sa dohadovať.
Toto je taka uz na hrane...zaujmava postava.Ale mne osobne sa nepaci.Toto je velmi tazka a hlavne uplne zbytocna tema.
Kamaratovi sa nepacia skodovky,dalsi zase nic ine nechce okrem skody.Dalsi vravi ze su najlepsie auta BMW,iny povie ze tie najspolahlivejsie auta su Toyota...takto by sme sa tu mohli hadat do nekonecna.Proste kazdemu sa paci nieco ine a je to cisto kazdeho vec aku postavu preferuje.Tema len cisto na nazor ale urcite sa nenecham ziadno ovplyvnit nazorom ineho cloveka.Je to moja vec.
KellyB - to ma od tlstej ženy veľmi ďaleko :D .. toto je podľa mňa normálna postava