Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov

Príspevok v téme: Muži, čisto hypotetická otázka... skúste odpovedať bez okolkov
anketarka

Berme to ako víziu budúcnosti keď prídete do vedeckého ústavu a máte možnosť si vybrať svoju budúcu partnerku podľa čisto fyzických parametrov s tým, že psychické parametre sú približne už vami zadané na mieru, ale teraz si máte vybrať len na základe fyzického výzoru.
Prosím, nepíšte mi tu komentáre, že na kráse tela a výzore nezáleží... berme to ako úlet túto tému a nejakú scifi predstavu :-D
Povoľte uzdu svojej fantázií z reality :-D
Takže vaše zadané údaje na ktoré máte odpovedať:
- výška
- váha cca
- typ postavy:
1.športový typ bez výrazných ženských kriviek, šíhla, skôr
šlachovitá a mierne svalnatá postava....
2. štíhla až vychudnutá postava skôr koža a kosť...
3. typ Venuše, veľké prsia a široké boky, šíthly driek....
4.zavalitá postava, veľké prsia, široké boky, sadlo na bruchu a
stehnách....
ďakujem

jebemnato

Sorry ale ja sa pýtam, má vôbec zmysel v dnešnej dobe byť ženou??? ženské krivky sú nežiaduce.... všetko čo pripomína ženu je nežiaduce....
Prečo sa chlapom tak veľmi páčia chodiace kostry, vychrtle anorekticky a osoby neurciteho veku a pohlavia, postavou nevyvinuteho decka alebo 12 ročného chalana???
Kvôli čomu, čo sa vám na tom tak páči? Ak má žena postavu číslo 3. a 4. poslali by ste ju najradšej do do koncentračného tábora

jebemnato

Sorry ale ja sa pýtam, má vôbec zmysel v dnešnej dobe byť ženou??? ženské krivky sú nežiaduce.... všetko čo pripomína ženu je nežiaduce....
Prečo sa chlapom tak veľmi páčia chodiace kostry, vychrtle anorekticky a osoby neurciteho veku a pohlavia, postavou nevyvinuteho decka alebo 12 ročného chalana???
Kvôli čomu, čo sa vám na tom tak páči? Ak má žena postavu číslo 3. a 4. poslali by ste ju najradšej do do koncentračného tábora

liberta

"skvelá" otázka, chcela by som vedieť, čo ňou sleduješ, čo je je cieľom resp. vyhodnotením. Však muži nemajú ani poňatia, koľko ich partnerka váži, treba im gratulovať, ak vôbec vedia skutočnú výšku ich partnerky. Muži napíšu, že 60 kíl pri výške 170 cm je ideál, ale keď takú ženu naozaj stretnú, tak zistia, že je vlastne tučná.

Bohatier

- výška 155-180
- váha cca normalna
- typ postavy: pekne hamstrigy
Aj tak podla mna rozhoduje mysel srdce dusa a nieco v ociach.:P

Pilcuk

Výška: 165-170 cm
Váha: 50-60 kg
Postava taká stredná, ani vychudnutá ani tučná. Prsia 2-3, nie silikony. A viditeľný zadok, nie plochý...