Pacia sa mi muzi s plesinou.

Príspevok v téme: Pacia sa mi muzi s plesinou.
Millla

Dnes ma balil taky namakany chlap, a ked som si ho nevsimala, tak sa urazil, akoze ako je to mozne, ze si dovolim ohrnat nos nad nim, co ho chce kazda jedna. Akoze to bolo otravne, ved ja som ta, ktora si urci, s kym chce byt... Preto sem pisem tento prispevok, aby si ho precitali aj taki chlapi, co si o sebe myslia, ze su majstri sveta. Tuto vam nieco napisem... Existuju zeny, ktore hned zrazite do kolien, ale tie su iba take povrchne, ako ste vy. A potom su tu dalsie, ktore uprednostnuju normalnych chlapov do zivota. Mne sa napriklad nepacia taki sebavedomi borci, co nemaju problem prihovorit sa ku kazdej jednej. Podla mna tieto typy su najmenej doveryhodne. Pacia sa mi skor uzavretejsie typy. Taky vazny chlap, co mu je tazko preniknut do mysle, je fakt sexi. Ani svaly, ani babikovska tvar ma nepritahuje. Ak ma postavu tak akurat, tlsty urcite nie, ale normalna postava je super. A ked ma este aj plesinku a a ostatne vlasy ostrihane uplne na kratko, skoro az vyholene a par vrasok na tvari, tak to je take muzske, sexi. Je super byt s muzom, ktory si o sebe nemysli, ze je majster sveta, ale je chapavy, inteligentny a ma urcitu charizmu. Nie iba prazdny, vyumelkovany narcista. No ale to je moj nazor. Kolko zien, tolko chuti. Ja len, ak si to tu nejaky "majster" precita, nech sa nad sebou zamysli...

Ferdinandd

Vyborny vztah s matkou? Ty prasa hnusne, ze nutis matku, aby ti honila vtaka! Ved to je incest a tyranie blizkej osoby!
Mam tiez dobry vztah s matkou, ale nebyvam s nou, nehoni mi a respektuje moje partnerky. Ty aj tvoja matka ste chori!

Zenam daj pokoj. Lutujem tu chuderku, ktora skoci na lep matkohonicovi.

PiIcuk

Vlasama, mladá dáma ja mám 49 rokov mala by si mať rešpekt predomnou ale ty nie, ty si len dalšia arogantná slečinka. Mať peniaze tak ťa mám omotanú okolo prsta, to ste celé vy.

harpera

Zvlastne, ze to pises, akurat dnes som sa pozerala vo vlaku na jedneho takehoto chlapa, ktory si je evidentne sebou velmi isty a pozeral sa na mna pohladom typu "viem, ze ma chces tiez" ale ja som len premyslala nad tym preco ma viac laku na vlasy na hlave ako cele zenske osadenstvo vo vagone a preco spuli pery do telefonu :D :D :D

PiIcuk

Aj tak mi všetci len závidíte môj výborný vzťah s matkou. Dokonca keď ju o to požiadam tak mi aj rukami pomôže zmierniť sexuálne napätie keď potrebujem zabudnúť na to aké sú všetky ženy zlé vo svete. Sa tu opekňujete že sa vám páčia nedokonalí chlapi ale keď sa taký nájde len pohrdnete nosom alebo sa mi vysmejete.

benquis

Dobre si to napísala! Snáď sa aspoň niektorí chlapi, ktorí si to prečítajú uvedomia aj keď tomu neverím ale možno sa stane zázrak!!

Angelika3

Kubo, je pravdou, že osobne ho nepoznám, tiež som o ňom počula, že je gay, ale pôsobí na mňa takým dojmom plus ten jeho namyslený pohľad.... a jedna bývala kolegyňa mi spomínala, že na istom mieste kde pracovala sa on objavil osobne a opísala mi jeho nepríjemné správanie, čím môj dojem potvrdila a ešte zostrila :-D
Len som chcela názorne opísať typ muža, ktorý na mňa pôsobí slizko a nesympaticky, ale paradoxne sa všade označuje ako "sexsymbol".
A vieš, ono z človeka sa dá niekedy tak nejako "vycítiť" jeho vnútorna sila a to tzv. vyžarovanie a vôbec to nemá nič spoločné so silou vonkajšou.

Kubo11

Angelika3 - nemusíš sa báť, Janko Koleník je pravdepodobne gay. Ako vieš že sa obdivuje ? Poznáš ho osobne ?

paulara

povedala by som, ze ani zeny sa tak nespravaju ako chlapi. robia sa neodolatelnymi, aj ked to tak niekedy nie je a o urazlivosti, to ani nehovorim

Angelika3

Som si spomenula na toho herca Jána Koleníka. Tak ten je presne ten prípad, čo zrejme rád obdivuje sám seba a myslí si aký je neodolateľný krásavec a sexoš. Pritom ani trojmetrovou tyčou by som sa ho nedotkla.