Pacia sa mi muzi s plesinou.

Príspevok v téme: Pacia sa mi muzi s plesinou.
Millla

Dnes ma balil taky namakany chlap, a ked som si ho nevsimala, tak sa urazil, akoze ako je to mozne, ze si dovolim ohrnat nos nad nim, co ho chce kazda jedna. Akoze to bolo otravne, ved ja som ta, ktora si urci, s kym chce byt... Preto sem pisem tento prispevok, aby si ho precitali aj taki chlapi, co si o sebe myslia, ze su majstri sveta. Tuto vam nieco napisem... Existuju zeny, ktore hned zrazite do kolien, ale tie su iba take povrchne, ako ste vy. A potom su tu dalsie, ktore uprednostnuju normalnych chlapov do zivota. Mne sa napriklad nepacia taki sebavedomi borci, co nemaju problem prihovorit sa ku kazdej jednej. Podla mna tieto typy su najmenej doveryhodne. Pacia sa mi skor uzavretejsie typy. Taky vazny chlap, co mu je tazko preniknut do mysle, je fakt sexi. Ani svaly, ani babikovska tvar ma nepritahuje. Ak ma postavu tak akurat, tlsty urcite nie, ale normalna postava je super. A ked ma este aj plesinku a a ostatne vlasy ostrihane uplne na kratko, skoro az vyholene a par vrasok na tvari, tak to je take muzske, sexi. Je super byt s muzom, ktory si o sebe nemysli, ze je majster sveta, ale je chapavy, inteligentny a ma urcitu charizmu. Nie iba prazdny, vyumelkovany narcista. No ale to je moj nazor. Kolko zien, tolko chuti. Ja len, ak si to tu nejaky "majster" precita, nech sa nad sebou zamysli...

jjoe

@Milla Som rád, že ešte existujú rozumné ženy. Držím ti palce, nech nájdeš takého, čo ti bude vyhovovať. Si fajn :)...

Millla

Alka, jasne, ze nie vsetci, ale ti narcisti (ktorych je dnes mimochodom viac nez dost) tak o tych pisem. Su muzi, ktori pracuju na svojej postave len preto, ze sa chcu citit dobre, nie z narcizmu.

Millla

Ked som mala dvadsat, vacsina chlapcov v mojom veku polovalo iba na sex. Cize za rovesnikmi som sa ani neobzrela, teda pokial jeho intelektova uroven nebola na tridsat rokov a vyssie. Ale vacsinou ti mladi maju rozum dole, co je v podstate v tom veku normalne, lebo tam este pracuju hormony a mna to proste nepritahovalo. Teraz, ked mam 35 a vidim muzov aj v mojom veku, aj vyssie, co si iba myslia, ze zeny dnes skacu na svaly, drahe auta a peniaze, tak aj teraz ma odpudzuju. Ono totizto ano, asi 60% zien v dnesnej dobe je povrchnych, ale zvysok su normalne, ktore chcu pri sebe realneho muza. Nemusi byt prachac, staci, ak chodi do prace a ma zaujem starat sa o rodinu. Co narobim s peniazmi, ked sa mi bude moj "model" flakat po nociach a nestarat sa o deti? Radsej menej a stastne, ako viac a s depresiami. A celkovo vseobecne, nie je nic nudnejsie ako pocuvat na rande jeho kikirikanie o svaloch, o tom aky je uzasny, kolko zien ho chce... Radsej, ked si muz viac vsima partnerku, pyta sa na jej zaujmy, na jej zivot, ake ma plany do buducnosti, co by chcela vo svojom zivote zmenit... Toto znamena byt dzentlmen.

Millla

White angel, dobre napisane. To su taki muzi, co si nepotrebuju hladit ego. Su sami sebou, a to je pre mna atraktivne.

WhiteAngel

Áno, presne. Mne sa takisto páčia takí hanbliví muži, síce vlasatí. Jedného takého poznám. Je veľmi roztomilý. Pripadá mi, že je plachý, asi aj nesebavedomý, no veľmi sympatický. Je vyšší, štíhly (asi hrá futbal), krátke vlasy.
Nie je nejaký playboy, pretože pre ostatných pekný nie je, ale mne sa páči a veľmi ma priťahuje.

Dôvod, prečo sa mi páčia takéto typy ?
Som tiež plachá, sociálna fobička a viem, aké to je, keď s niekým takým ľudia zamätajú, považujú ich za blbcov a nechápu ich.
Tí alfasamci ma skôr odpudzujú.