Dnes ma balil taky namakany chlap, a ked som si ho nevsimala, tak sa urazil, akoze ako je to mozne, ze si dovolim ohrnat nos nad nim, co ho chce kazda jedna. Akoze to bolo otravne, ved ja som ta, ktora si urci, s kym chce byt... Preto sem pisem tento prispevok, aby si ho precitali aj taki chlapi, co si o sebe myslia, ze su majstri sveta. Tuto vam nieco napisem... Existuju zeny, ktore hned zrazite do kolien, ale tie su iba take povrchne, ako ste vy. A potom su tu dalsie, ktore uprednostnuju normalnych chlapov do zivota. Mne sa napriklad nepacia taki sebavedomi borci, co nemaju problem prihovorit sa ku kazdej jednej. Podla mna tieto typy su najmenej doveryhodne. Pacia sa mi skor uzavretejsie typy. Taky vazny chlap, co mu je tazko preniknut do mysle, je fakt sexi. Ani svaly, ani babikovska tvar ma nepritahuje. Ak ma postavu tak akurat, tlsty urcite nie, ale normalna postava je super. A ked ma este aj plesinku a a ostatne vlasy ostrihane uplne na kratko, skoro az vyholene a par vrasok na tvari, tak to je take muzske, sexi. Je super byt s muzom, ktory si o sebe nemysli, ze je majster sveta, ale je chapavy, inteligentny a ma urcitu charizmu. Nie iba prazdny, vyumelkovany narcista. No ale to je moj nazor. Kolko zien, tolko chuti. Ja len, ak si to tu nejaky "majster" precita, nech sa nad sebou zamysli...
Pacia sa mi muzi s plesinou.
Milla, nerozumiem. Čo sa ti nezdá ? Že žijem s matkou a vzájomne sa o seba staráme ?
Pilcuk, to myslis vazne? Alebo si iba robis srandu teraz?
NaRovinu, už sa nevieš brániť, tak začínaš používať "silnejšie slová" ? To len svedčí o tvojej inteligencií svine domácej :-)
Milla, práveže som samostatný dosť. Ked mi matka alebo stará matka povedia vynes smeti, vynesiem ich. Keď mi matka povie, choď do obchodu, idem. Keď mi matka povie, uprac, upracem. Ona mi zas navarí, ožehlí veci atď. takže nie som nesamostatný.
Pilcuk - Taký chudák, ako ty, ma tu bude urážať a ešte si bude myslieť, že ma urazí.
No nie, zlatko. Ja na teba svoj názor mám a verím, že je správny. Nerob tu zo seba obeť, pretože nie si.
Millla - Prečo sa neosamostatnil ? Pretože sa o seba nevie postarať. Buď sa oňho stará jeho žena alebo mama. Najlepšie obidve. Však, Pilcuk ? Mamičkin maznáčik.
A to som donho vrazil svoj drahocenny cas aj ja. Takze VAZNE.
Pride mi odveci ako odpovedas aj na tieto zeny.
Prepac ale netrpis nejakou poruchou pozornosti? A nie, nenavazam sa.
Par faktov pre tvoje info a tvoj vlastny opis;
- mozno si skaredy (zalezi natom vlastne?), zeny (aspon jedna) ta chcela
- riesil si prvy bozk, odignoroval si to co ti radili ostatni ze treba riesit
- zdupkal si za 10 minut, pisal som ti hodinu alebo dve max
- ked si predstavis seba ako ciaru, a svet okolo teba ako druhu, ste mimo, nie pozdlzne, a to je problem. Necakam ze pochopis.
Pilcuk, preco si sa nikdy nechcel osamostatnit?
Millla - Raz niečo v takom zmysle spomínal a neuveriteľne obraňuje matky. Videla som tu tému, v ktorej autorka písala, že sa k nej jej mama správa hrubo, v kuse na ňu kričí, chová sa, ako psychopat, celý jej život a on jej matku obraňuje ? To kde sme ?
Alebo, že mama nedá jednému páru pokoj a do všetkého sa stará a diriguje im. A on napíše, že na tom nie je nič zlé a útočí na autora témy ?
Keď bolo jasné, že tá matka je až chorobne starostlivá.
Ver mi, nechcela by si takého človeka, ako je Pilcuk.
Ak nemáš partnera, nežiješ ani s rodičmi, tak žiješ s mačkami, potkanmi či inou zverou a škriekaš po deťoch na ulici :-)
Narovinu, to vazne?