Dnes ma balil taky namakany chlap, a ked som si ho nevsimala, tak sa urazil, akoze ako je to mozne, ze si dovolim ohrnat nos nad nim, co ho chce kazda jedna. Akoze to bolo otravne, ved ja som ta, ktora si urci, s kym chce byt... Preto sem pisem tento prispevok, aby si ho precitali aj taki chlapi, co si o sebe myslia, ze su majstri sveta. Tuto vam nieco napisem... Existuju zeny, ktore hned zrazite do kolien, ale tie su iba take povrchne, ako ste vy. A potom su tu dalsie, ktore uprednostnuju normalnych chlapov do zivota. Mne sa napriklad nepacia taki sebavedomi borci, co nemaju problem prihovorit sa ku kazdej jednej. Podla mna tieto typy su najmenej doveryhodne. Pacia sa mi skor uzavretejsie typy. Taky vazny chlap, co mu je tazko preniknut do mysle, je fakt sexi. Ani svaly, ani babikovska tvar ma nepritahuje. Ak ma postavu tak akurat, tlsty urcite nie, ale normalna postava je super. A ked ma este aj plesinku a a ostatne vlasy ostrihane uplne na kratko, skoro az vyholene a par vrasok na tvari, tak to je take muzske, sexi. Je super byt s muzom, ktory si o sebe nemysli, ze je majster sveta, ale je chapavy, inteligentny a ma urcitu charizmu. Nie iba prazdny, vyumelkovany narcista. No ale to je moj nazor. Kolko zien, tolko chuti. Ja len, ak si to tu nejaky "majster" precita, nech sa nad sebou zamysli...
Pacia sa mi muzi s plesinou.
Millla - Silno pochybujem, že nemá ženu len preto, že je hanblivý. Tam muselo byť niečo viac. Podľa mňa je silno pripútaný k mame, od partnerky by chcel, aby s nimi bývala, a uprednostňoval by mamu pred ňou.
A podľa mňa je narcista, ktorý zo svojích chýb, viní druhých ľudí.
:D :D :D
Ja by som ťa nechcela, ani keby si bol posledný človek na svete, zlatko.
Keď budeš aj naďalej takto flákať svoje rande, zostaneš si s mamičkou až do smrti. A to by som ti priala. K ženám sa správaš hrubo, pretože si sám a pritom je to tvoja chyba. Hádžeš svoju vinu na ženy.
Narovinu, nikoho tu neodsudzujem, no je skoda, ze taky chlap si nenasiel zenu.
Pilcuk, napisal si niekedy na zoznamky? Chodis niekde von? Ked sa ti prihovori zena, ako sa chovas? Co je tvoj najvacsi strach pri stretnuti so zenou?
No už len s tebou sa budem mojkať nie ? To všetko vysvetľuje, že nikoho nemáš.
Millla - Vidíš ? A ešte je k ženám drzý.
Pilcuk - Nepoznáš ma, tak si láskavo nevymýšľaj rozprávočky, čo mi kto robí.
Doteraz som nikoho nemala a našťastie, narozdiel od teba, nikoho nepotrebujem. Vystačím si sama.
To, že ťa niekto kritizuje neznamená, že ten niekto má pestrý sex. život.
Millla - Prezri si témy, týkajúce sa vzťahov. Stále omieľa to isté, ako chce ženu, ako nikdy, za 49 rokov, nedostal ani len bozk, že býva stále pri mame, ľutuje sa, ale žeby šiel normálne na rande, tak to nie.
A má aj svoju tému. Nájdi si, pochopíš.
Chcel by ženu, no nič preto nerobí. Akoby čakal, že jeho vysnívaná spadne z neba.
NaRovinu - To sa ľahko píše nejakej fiflene, ktorej muži "lížu prdel" a môže si vyberať, však ? Pokiaľ si si ešte nevybrala, tak si radšej vyber, lebo zostarneš a ani po tebe ani pes neštekne. Ak si si vybrala, tak nejaký ten tvoj veľmi sebavedomý partner/manžel ťa môže vymeniť za mladšiu a krajšiu. Ak nastane jedna z týchto dvoch situácií, daj vedieť sem na forum, nech sa potom aj ja zasmejem.
No, a kto je vlastne Pilcuk? Co tak do neho rypete?
Vsak si vypisuj, co chces a kedy chces, ty naduta :-D
Juj nie, hlavne sa ma ty naduta nedotykaj
Pilcuk by chcel mať takú, ktorá by sa oňho postarala, ako doteraz jeho mamička a ktorá by s ním pri jeho mamičke bývala, až do smrti, aby ho pekne obskakovali.
Chcel by ženu, no ani na stretnutie nie je schopný ísť. Raz to zruší, lebo je "vystresovaný" a druhýkrát zo stretnutia predčasne odíde, znova zo "stresu" a vyhovorí sa na "naliehavý prípad z práce".
Chúďatko, takto si ženu nenájde.
Ináč, Pilcuk, ozvala sa ti ? Alebo ty jej ?
Prečo nepoprosíš mamičku, aby ti niekoho dohodila ?