Dnes ma balil taky namakany chlap, a ked som si ho nevsimala, tak sa urazil, akoze ako je to mozne, ze si dovolim ohrnat nos nad nim, co ho chce kazda jedna. Akoze to bolo otravne, ved ja som ta, ktora si urci, s kym chce byt... Preto sem pisem tento prispevok, aby si ho precitali aj taki chlapi, co si o sebe myslia, ze su majstri sveta. Tuto vam nieco napisem... Existuju zeny, ktore hned zrazite do kolien, ale tie su iba take povrchne, ako ste vy. A potom su tu dalsie, ktore uprednostnuju normalnych chlapov do zivota. Mne sa napriklad nepacia taki sebavedomi borci, co nemaju problem prihovorit sa ku kazdej jednej. Podla mna tieto typy su najmenej doveryhodne. Pacia sa mi skor uzavretejsie typy. Taky vazny chlap, co mu je tazko preniknut do mysle, je fakt sexi. Ani svaly, ani babikovska tvar ma nepritahuje. Ak ma postavu tak akurat, tlsty urcite nie, ale normalna postava je super. A ked ma este aj plesinku a a ostatne vlasy ostrihane uplne na kratko, skoro az vyholene a par vrasok na tvari, tak to je take muzske, sexi. Je super byt s muzom, ktory si o sebe nemysli, ze je majster sveta, ale je chapavy, inteligentny a ma urcitu charizmu. Nie iba prazdny, vyumelkovany narcista. No ale to je moj nazor. Kolko zien, tolko chuti. Ja len, ak si to tu nejaky "majster" precita, nech sa nad sebou zamysli...
Pacia sa mi muzi s plesinou.
Gabriel, Co ty vies, co robim vo svojom zivote? Na forum si budem vypisovat, kedy sa mi bude chciet a kolko sa mi bude chciet a nikto ma pre to sudit nebude.
Len z tej tvojej reakcie je vidiet, ze moj prispevok sa ta niecim dotkol. :) Zase dalsi naduty.
Milý Gabko, ja nemám plešinu, mám husté vlasy ako lev hrivu :-)
Ja nemám už asi od 18-20 rokov prakticky žiadné kritéria, lebo vidím, že nie je o mňa žiaden záujem. Samozrejme, že aj moje oko dokáže rozlíšiť fyzicky príťažlivejšie od tých menej atraktívnych, ale ako som uviedol, ja nemám na výber. Dnes sú ženy ešte arogantnejšie, náročnejšie, a to aj tie "najpriemernejšie", pričom po dosiahnutí určitého vekutie osamelé veľmi mierne upustia od niektorých požiadaviek.
Millla ty sa musis dobre nudit. Rozumna zena u mna nie je taka, ktora cely den vypisuje o tom, aki muzi sa jej pacia a aki nie.
Daj sa dokopy tutok s Pilcukom, ale jeho mama bude chodit s vami na rande aj spavat medzi vami v posteli, ale hlavne, ze bude mat plesinu. Ze rozumna zena :-DDD
Pilcuk, nie bohaca. Normalneho chlapa, ktory rano vstane do prace a je ochotny sa postarat o rodinu, aj ked v skromnosti. Zase na druhej strane by som nechcela chlapa, ktory ma zo seba mindraky. Kazdy je nejaky, kazdy ma svoje prednosti a chyby, nikto nie je dokonaly. Sme ludia, sme si rovni, a ani nevies kolko zien by mozno o teba malo zaujem, keby si otvoril oci. Zalezi tiez od teba, ake kriteria mas na zenu. Aku povahu a vyzor by mala mat zena, s ktorou by si chcel zit?
Ja som tichý, uzavretý, hanblivý, žiaden krásavec a za takmer 49 rokov rokov života sa nenašlo dievča, žena, ktorej by som sa páčil, resp. ktora by mala o mňa záujem. Žiadna sa na mňa ani len trochu neusmiala, maximálne sa so mňa nejaké pipky smiali. Ty si zrejme výnimka, ale ostatné ženy priťahujú sebavedomí, bohatí krásavci. Počkať, peniaze, finančnú situáciu situáciu ako kritérium si vlastne nespomenula. Je ľahšie si uloviť škaredého, uzavretého boháča ako boháča krásneho...
Tak bublina k bubline sada, jak sa hovori :)
Som muž, plachý, tichý, introvert, žiadny majster Sveta, s vlasmi som mal problém od 20, na konci VŠ už som mal na hlave spredu a hore dieru. Predtým ma baby samé od seba zdravili, bolo to fajn obdobie, ale od 20 akoby uťal. Nemal som babu, nemal som vzťah.
Trvalo to skoro 20 rokov až keď som nezačal cvičiť a naberať svaly. Až potom som mal po 20 rokoch babu s ktorou som sa oženil.
Takže tak je to v reále.
Viktorka ha ha ha, dobre si to napisala!
Suhlasim :) Mne sa tiez nepacia ti majstri sveta, alebo svetla maximalne. Ja osobne ich volam bubliny, niekedy mi az rozum ide zastavit do kedy chcu pokracovat v tom nafukovani. Tiez su pre mna nedoveryhodni, nikdy by som si s takym nezacala. Cele zle. :) A este jak si oni myslia, ze su prototypom dokonalosti, smiesno mi je z nich. Pre taketo typy si ja viem predstavit len zeny s nafuknutym pyskom ustnym, s nafuknutym ceckom a podobne. Sa hodia k sebe. :D