Mam rada sex ale nerada sexujem

Príspevok v téme: Mam rada sex ale nerada sexujem
French

Ani neviem ako vam vysvetlit moj problem aby ste ho pochopili. Chcem zajst za sexuologom lebo toto nechapem ani ja ani frajer a mam depresie z toho. Nemam chut na sex hadam nikdy som ho sama nezacala. Ak by som nemala mesiac sex ani si toho nevsimnem. Moj chalan to chce aj dvakrat za tyzden co je pre mna heroicky vykon. Uz ked vidim ze sa ku mne tlaci, je mi zle lebo viem ze to chce. Najvacsi gol je ze ked ma uz nejak k tomu donuti a navnadi sex je super a paci sa mi. Ale nedokazem s nim sama zacat. Pritom na sex myslievam, dokazem sa sama urobit, vzrusuju ma muzi. Ale ked pocuvam kamosku ako dokaze sama skocit na frajera nechapem tomu ako sa to da. Mam odpor k tomu zacat sex neznasam ked vidim frajera ako je nadrzany lebo viem ze ma bude otravovat. Ale ked ma navnadi sex si viem uzit. Nedokazeme fungovat tak ze mam odpor, on ma navnadi a je sex, lebo frajerovi aj mne to takto vadi. Som nenormalna? Zazil niekto tento stav?

MalaKapusticka

No tak si na hlavu. Zenske prace nepovazujes za heroicky vykon, ale nechas sa polhodinu doprosovat a hrat sa na cudnu princeznicku?
Chod psychosovi a neotravuj tu ludi.

Alkaaa

Aha tebe je normalne zle? Ze ti je nechutny? Lebo ja tiez nemam spontannu chut, nezacinam sex, ale ked uz priatel sa ma dotyka, bozkava tak nie je mi to neprijemne ani nechutne :) urcite vsak znicoho nic nadrzana nezacnes byt. Toto je beh na dlhu trat. Zenska sexualita je nepreskumana, kazdy blok nieco spusta. Ja som mala napr problem s nizkym libidom a ani sexuolog ani gynekolog mi nepomohli :) ich odpoved bola vsetko je v hlave...napr viem si predstavit aj sama zacat sex ale musim sa na tu naladu nejak nazhavit :D

P.S. ak najdes dobreho sexuologa, napis mi :) tu na SK sme za opicami

French

Mrauka Ja mam 25 rokov a hoci zijeme v spolocnom byte s frajerom, nemam pocit ze som medzi nejakymi rolami. Umyt riad a raz tyzdenne vysat, hodit do pracky, chodit do roboty, uvarit, to nepovazujem za nejaky uchvatny zensky vykon, co by ma oslaboval. Skor ide o to, ze ja mam nejaky sexualny problem. Alkaaa, ale ja mam kamosky co normalne vedia aj same zacat sex. Nepotrebuju vecne od chlapov postuchnutie a ja to chcem tiez tak. Mam nejaky blok v hlave. Nemam nikdy chut sama na sex, ak vidim frajera ako je nadrzany, je mi psychicky z toho zle lebo viem ze sa budem musiet premahat. A ako nahle prejde tato pol hodinova trapna a vycerpavajuca faza prehovarania a mojho navnadovania, sex si uzivam. Ale trapu nas toto oboch. Nechci mi povedat ze v kazdom vztahu sa zena nechava pol hodinu prosit a pritom zaziva skutocnu depresiu z toho ze ma vobec zacat sex. Neverim. Kamoska mi minule vravela ako to ma ona. Sama vie zacat sex, ma na svojho chlapa velku chut, nema chut na zvracanie v momente ako sa k nej jej chlap priblizi :(

Mrauka

Je to normalne.
Zeny nedokazu flexibilne a za par sekund prepinat medzi rolami, ktore musia zastavat v spolocnosti - kariera, materstvo, domacnost, starosti. K tomu potrebuju predohru - u kazdej nieco ine, niekomu staci bozk, alebo ked partner s niecim pomoze a odbremeni ju atd. Predohra sluzi na to, aby sa zena prepla do role milenky.
Casto aj muzi to tak maju, ze su unaveni, alebo maju starosti.