Ani neviem ako vam vysvetlit moj problem aby ste ho pochopili. Chcem zajst za sexuologom lebo toto nechapem ani ja ani frajer a mam depresie z toho. Nemam chut na sex hadam nikdy som ho sama nezacala. Ak by som nemala mesiac sex ani si toho nevsimnem. Moj chalan to chce aj dvakrat za tyzden co je pre mna heroicky vykon. Uz ked vidim ze sa ku mne tlaci, je mi zle lebo viem ze to chce. Najvacsi gol je ze ked ma uz nejak k tomu donuti a navnadi sex je super a paci sa mi. Ale nedokazem s nim sama zacat. Pritom na sex myslievam, dokazem sa sama urobit, vzrusuju ma muzi. Ale ked pocuvam kamosku ako dokaze sama skocit na frajera nechapem tomu ako sa to da. Mam odpor k tomu zacat sex neznasam ked vidim frajera ako je nadrzany lebo viem ze ma bude otravovat. Ale ked ma navnadi sex si viem uzit. Nedokazeme fungovat tak ze mam odpor, on ma navnadi a je sex, lebo frajerovi aj mne to takto vadi. Som nenormalna? Zazil niekto tento stav?
Mam rada sex ale nerada sexujem
Rozum, mohol by si si nieco vziat z tej tvojej stupid prezyvky a pouzit tu vec, co by sa ti mala hompalat v lebke? Si normalny? Nevies o mne nic, co si to vobec dovolujes napisat?? Internetovy hrdina co si mysli ze vdaka anonymite je majster sveta. Keby ma netrapilo, co sa deje, tak nevyhladavam odbornika a obycajne rady od ludi z fora!! Keby ma to netrapilo, tak sa nad tym nezamyslam a nehladam riesenie. Zalez kamsi ty mudrc.
Ono to tak nie je, ked sme sa o tom rozpravali, povedal, ze by chcel aj viac, ale sam je dost unaveny. Takze obaja by sme chceli viac, ale akosi to nejde. Kolko krat uz uz a ja zleziem, proste to nejde. =/ Pripisujem to aj tomu, ze som pribrala 10kg a necitim sa uz tak pekne ako kedysi, tak chudnem. Uvidim ci sa mi potom apetit vrati, netusim =/
Este mi napadlo mozno ti sexualne, vyzorovo nevyhovuje nie je tam ta chemia a to je problem. Tvoja kamoska moze mat s manzelom velmi silnu chemiu, sadli si proste :). Len je tazke opustit partnera len kvoli sexu, ale tam zacinaju problemy.
Predohra zalozena na prosikani a prehovarani. Som presne ten isty typ co ty autorka. Keby toto niekto mne robil, zvrtnem sa a idem het.
Ak tvoj priatel nevie v tebe vzbudit pocity ake by mal, tak ste asi len v nejakom statickom stadiu. Len aby bolo, spolubyvajuci, brat.
a_dr1a, dakujem za povzbudenie. Presne toto si myslim a uvedomujem. Ale nech premyslam ako premyslam, nedokazem prist na pricinu. Ja svojho priatela lubim, nie je to vyzorovo absolutne moj typ, ale mam ho rada a je mi s nim dobre. No toto je strasny kamen urazu. Zas na druhej strane vie ze mam tento problem ale stale ma nuti robit veci inak a opacne ako mi je prijemne. A potom sa cuduje, ze sa blokujem a blokujem. Som zvedava ci mi pomoze nejaky odbornik lebo ked sama neviem prist na pricinu...vychova ok, zaciatok sexualneho zivota ok, ziadne sexualne trable ci negativne skusenosti, nic co by mi vytvorilo tento stav. A v dobrom ti zavidim tiez by som chcela mat sexualny apetit ako ty. Alebo ako moja kamoska. Ona je aj po 10 rokoch tak nadrzana na manzela, ze ja len ticho zavidim a zizam
French, ja to mam zas ako tvoje kamosky)) Mna skor zaujala ta tvoja poznamka, ze je ti az na zvracanie, ked sa tvoj priatel k tebe priblizi (a vies, co bude dalej nasledovat). No potom si to uz uzivas a je to fajn
Tu ide teda skor o psychicky blok. Keby si to mala telesne fyzicky, tak si to neuzivas vobec. Takze tu moze byt viacero moznosti a pricin. Bud je to tvojou vychovou z domu (prilis prisna vychova, tabuizovanie nahoty blizkosti milovania sexu, nabozenska stranka, nieco z tvojej minulosti - najskor detstvo dospievanie, ked sa mohlo nieco stat, nejaky zazitok skusenost ai si prekonala zazila co si potlacila do podvedomia a vzdy sa to pri podobnej skusenosti derie na povrch do vedomia. Moze byt tych moznosti pricin viac). Odporucam preto odbornika, ktory ti s tym pomoze. Ale hlavne si uvedom, ze sa to da zvladnut. Mas to v hlave. Ked si uvedomis pricinu, budes poznat odpoved, budes sa vediet postavit svojmu bloku traume frustracii ai čelom a budes to vediet ovladat a zvladat. Pripadne sa naucis technikam ktore ti s tym pomozu, ze tie uvody rozbehy budes lahsie zvladat budes si vsetko pekne uzivat uz od zaciatku
Wauu, anyone zavidim ze sa v tomto zhodnete, lebo aj chlap to chce tak malo....Ale zas vidim ze ty nie si spokojna. Ach zivot je divny, asi fakt nemoze byt vsetko super, lebo by to casom bola nuda. Alkaaa to sa neda. Kolko raz som si povedala, ze na neho skocim, prekvapim ho. Ale to sa neda ked si o tom neni presvedcena, ked to skutocne nechces
No a keby nanho len tak skocis? Ved vies, ze to bude dobre, musis si to len prenastavit v hlave, mozno fakt na teba tlaci.
MalaKapusticka, nie nie som zena co sa druhym na kavicke stazuje aky ma chuderka narocny zivot lebo musi umyt riad po dvoch ludoch a povysavat dokopy 4 miestnosti...schvalne som napisala kolko mam rokov, som bezdetna ale tych par veci v domacnosti nepovazujem za nieco, vdaka comu stracam chut na sex. Ked to tvrdi zena so 4 detmi, prosim. Ja sa na chudiatko v tejto oblasti hrat nebudem. Alkaaaa nie je mi zle z neho ale z toho co bude nasledovat. To prosenie, vyzadovanie, moja neschopnost sa naladit na jeho chut. Viem ze to musim urobit a to ma znechucuje. Lenze keby sme mali sex len vtedy ked dostanem spontanne chut, tak by sme ho malo raz za par mesiacov. Hladam nejakeho sexuologa alebo aj psychologa. Ale pochybujem, ze na nieco pridu. Ani neviem kedy a kde vznikol tento moj problem. Jednoducho som si vytvorila odpor k zacatiu sexu. Pritom nemam problem dosiahnut orgazmus, ale zacat s tym...To je nemozne. A frajer zacina mat pocit ze ma nevzrusuje, ze ma musi kazdy sex silou mocou prehovarat atd
Ja to mam tak isto, sme spolu 7r. Kedysi som milovala bozkavacky a dlhe predohry, dnes vobec. Predohru neznasam. A sex mame 2x mesacne, muzovi to nevadi lebo je vraj unaveny z prace, takze na mna ani netlaci. Ale mne chyba, ze necitim vzrusenie, ze nemam take libido ako predtym. Neviem co to je:(