Ani neviem ako vam vysvetlit moj problem aby ste ho pochopili. Chcem zajst za sexuologom lebo toto nechapem ani ja ani frajer a mam depresie z toho. Nemam chut na sex hadam nikdy som ho sama nezacala. Ak by som nemala mesiac sex ani si toho nevsimnem. Moj chalan to chce aj dvakrat za tyzden co je pre mna heroicky vykon. Uz ked vidim ze sa ku mne tlaci, je mi zle lebo viem ze to chce. Najvacsi gol je ze ked ma uz nejak k tomu donuti a navnadi sex je super a paci sa mi. Ale nedokazem s nim sama zacat. Pritom na sex myslievam, dokazem sa sama urobit, vzrusuju ma muzi. Ale ked pocuvam kamosku ako dokaze sama skocit na frajera nechapem tomu ako sa to da. Mam odpor k tomu zacat sex neznasam ked vidim frajera ako je nadrzany lebo viem ze ma bude otravovat. Ale ked ma navnadi sex si viem uzit. Nedokazeme fungovat tak ze mam odpor, on ma navnadi a je sex, lebo frajerovi aj mne to takto vadi. Som nenormalna? Zazil niekto tento stav?
Mam rada sex ale nerada sexujem
Prispevok podmnou:A pritom predoslom partnerovi si nemala chut ani na inych chlapov?
Tiez si myslim, ze je to sadizmus.
French, ja som to zazila a nemam pre teba dobru spravu, takyto vztah urcite skonci, co bude ten lepsi pripad, v horsom pripade do tvojho zivota vkroci iny muz, pri ktorom ten sex budes chciet bez problemov zacat prva a budes partnera, na ktoreho si zvyknuta a ktory ti vyhovuje v inych smeroch podvadzat. Co je ta najhorsia vec. Medzi vami chyba chemia, ktora je nesmierne dolezita, je to presne ta pritazlivost, ktora na nuti po partnerovi skocit. U vas nie je proste, zbytocne si budes nahovarat, ze je. ( aspon z toho co si napisala sudim). Aj ja som si istu dobu vo vztahu s partnerom, ktory bol uzasny, mal skvelu povahu a zalubila som sa do toho ako sa ku mne spraval, aky bol. Mne sa ale aj vyzorovo pacil a celu dobu som nechapala, preco ma sex nelakal, hoci ano ked bol bolo to potom uz super. No presne ako ty. Musela som ho nechat ist, hoci som to aj dost lutovala nejaku dobu, no teraz po rokoch viem, ze som spravila dobre a nasla som si chlapa, kde to chemia funguje. Sme spolu uz 8 rokov a funguje stale. Zelam ti to zazit, ale bohuzial ti nebudem klamat, ze sa to zlepsi, lebo sa to nezlepsi, nepomoze ti ani sexuolog, ty si totiz uvedomujes, ze mas problem a zmyslas dost racionalne. CHEMIA dievcatko moje, je mi to luto a drzim ti palce do dalsich vztahov :)
A sama sa robis? Alebo zijes jak mniska?
Lebo v skutocnosti s tebou nemusi byt nic. Len mas nizke libido. Co znamena, ze kym si nenajdes podobneho chlapa, budete sa trapit.
Dalsia vec je nabozenstvo. Staci, ze ti v rannom detstve nieco natlacili do podvedomia a uz sa to s tebou vlecie. Ani si to nemusis uvedomovat a pamatat.
Nepises kolko mas rokov, nizky vek tomu tiez nepridava.
Kazdopadne ten tvoj odpor by si mala lepsie preskumat. Je to odpor fyzicky? Stitis sa jeho tela, jeho osobnosti, jeho spravania, slabosti, chtica. Toho ze nieco musis spravit?
Keby bol zivocisnejsi a menej sa doprosoval bolo by to lepsie ci horsie?
Nie je to z tvojej strany aj o sadizme a pocite moci?
Aky sex sa ti vlastne paci?
Luppi, netusim preco to robi tvoj priatel a co sa mu vtedy prehana hlavou. Ja ti viem len napisat, co sa prehana hlavou mne. Ale to ti v tvojom probleme pochybujem ze pomoze...
Myslim, ze sa riadis ciste len pocitmi , ktore v danom momente mas a nic ine neberies do uvahy. Pravdepodobne je to priznak nizkeho IQ.
Ja to mam opacne ako ty. Stale musim sex zacinat ja a doprosovat sa partnerovi. Tiez ma to nebavi a to nehovorim o tom kolkokrat ma odmietol a ako to boli. Som zdrava zena, ktora po nom tuzi aspon 2x do tyzdna, ci 2x po sebe. Tiez si ten sex potom uzije, ale toto uz nezvladam furt zacinat ja. Neviem, zrejme to dobre robi egu sa doprosovat niekomu, ci niekoho zranovat odmietanim, takze fakt nechapem, co sa takemu cloveku ako ty melie v hlave, lebo ak niekoho lubim, tak po nom tuzim a nehonim si na nom ego, ze sa mu niekto musi prosikat.
Zrejme, len vymenit partnera za normalneho, lebo fakt clovek takto zit nechce.
Inbe, jasne ze je chyba vo mne. Preto hladam pomoc. K sexuologovi idem urcite ale nie k hoc akemu. Myslela som, ze tu najdem odpovede od zien, co zazili cosi podobne a zbavili sa toho, preto tu pisem. Frajer ma naozaj taku povahu, ze jeho fakt bavi dobiedzat do mna. Keby nie, tak ma uz posle kade lahsie. Nestazuje sa ani na samotny sex, ani na to, ze je vecne iniciatorom sexu. A ja by som mu rada dopriala to, ze vsetko zacnem ja a bez zbytocnycu reci a mojej psychickej nevole k tomu. Tak ho "nemilujem" az by som mu toto chcela dopriat....
Ja odpadnem :D niekto vie viac o vztahu dvoch ludi ako oni sami :D A niekto vie lepsie co citi partner dakej anonymnej zeny z fora....Toto forum by malo byt pod dohladom psychologov a psychiatrov...mnohi by to potrebovali :)
OK, tak ho to neponizuje, v tom pripade mu gratulujem k stastnej povahe, ale ver tomu, ze ho polhodinove frflanie a ako pises az fyzicka nevolnost z tvojej strany netesia. Dobyjat zenu je jedna vec, ale toto uz nie je okej a on si urcite tajne zela, aby si takato nebola, len je asi prilis mily na to, aby to povedal. Takze asi predsa len radsej za tym sexuologom, ked vies, ze chyba skor v tebe.