Ani neviem ako vam vysvetlit moj problem aby ste ho pochopili. Chcem zajst za sexuologom lebo toto nechapem ani ja ani frajer a mam depresie z toho. Nemam chut na sex hadam nikdy som ho sama nezacala. Ak by som nemala mesiac sex ani si toho nevsimnem. Moj chalan to chce aj dvakrat za tyzden co je pre mna heroicky vykon. Uz ked vidim ze sa ku mne tlaci, je mi zle lebo viem ze to chce. Najvacsi gol je ze ked ma uz nejak k tomu donuti a navnadi sex je super a paci sa mi. Ale nedokazem s nim sama zacat. Pritom na sex myslievam, dokazem sa sama urobit, vzrusuju ma muzi. Ale ked pocuvam kamosku ako dokaze sama skocit na frajera nechapem tomu ako sa to da. Mam odpor k tomu zacat sex neznasam ked vidim frajera ako je nadrzany lebo viem ze ma bude otravovat. Ale ked ma navnadi sex si viem uzit. Nedokazeme fungovat tak ze mam odpor, on ma navnadi a je sex, lebo frajerovi aj mne to takto vadi. Som nenormalna? Zazil niekto tento stav?
Mam rada sex ale nerada sexujem
Luppi, teba odmieta partner, mozno sa mu hnusis, nevzrusujes ho atd, a ty sa tu ides povysovat? Si vazne smiesna....ries si svoje sra*ky :)
Jax, az teraz som si vsimla, ze som neposlala odpoved na vsetko. Sadizmus a pocit moci? Nie, jedine co pri tom citim je trasenie ruk, uzkost, pocity na zvracanie...a neskor depka, ze preco je to tak. V minulosti mi na to chcel dat psychiater nejake lieky, ale ked som si na nete pozrela vedlajsie ucinky, odmietla som ich a tuto formu liecby zavrhla. Mne je psychicky zle ked partner prosika. Ak by mi to sposobovalo prijemne stavy v style "honim si na nom svoje ego", tak by sa mi preboha netriasli ruky, hlas, necitila by som to co opisujem vyssie. Jedna pani mi povedala, ze ked som bola mala, zrejme som zazila s rodicmi nejaky neprijemny zazitok v sexualnej oblasti. Ale ja si na nic take nepamatam...Kadeco vyskusam, aj alternativnu liecbu. Ale odmietam antidepresiva a lieky na potlacenie uzkosti
A ako vnimas svoje telo, nemala si komplexy, nadvahu? Nesmiali sa ci decka za nieco?
Co zvadzanie, vystrihy, pohlady inych chlapov, hovori ti to nieco?
A bozkavanie, objatia, ani tie neiniciujes?
Ako vlastne vyzera to prehovaranie, je verbalne alebo je to dlha predohra?
Zaujimave, ze si si s nim kupila spolocny byt a auto a riesis to az teraz :)
O mna sa bat nemusis, ja zranena nie som. O seba sa boj, ked ten tvoj pride na to, ze sa ti hnusi a mas hrozu zo sexu s nim a prestane ho bavit sa ti doprosovat ;)
Lupp, potvrdilo sa mi, co pisem...si velmi zranena tym, co zazivas doma, ale ja ti za to nemozem. Zaloz si vlastnu temu a chod plakat tam. Tu, az na jedneho jedinca a teba, diskutujeme uplne normalne. Ak partnera nevzrusujes, hladaj pricinu v sebe. Tak ako ja hladam pricinu v sebe, preco mam depresiu z toho, z coho mam. Maj sa, na podobne urazky uz nebudem reagovat
Hexina dakujem ti za tvoju odpoved. Toto ma posuva vpred ak citam, ze to tiez niekto zazil....Ta chemia uf...ja asi ani neviem ako ma vyzerat poriadna chemia. Je nam spolu dobre a preto som si vzdy myslela, ze chemia funguje. Ale asi to tak nie je. Lenze teraz co? Mam ho opustit? Len teraz sme si zariadili spolocne byt a kupili spolu auto. Ja ho mam rada, on mna tiez a jediny problem je sex. Nechcem ho proste nechat len kvoli tomu :( Musim to este nejak skusit zachranit, lebo by som zahodila len kvoli sexu strasne vela veci
Tvoje reakcie na ludi v tvojej teme hovoria o vsetkom. Hladas pricinu, ale odmietas akykolvek nazor, ktori ti tu poskytli. Na vsetkych, len utocis.
Som si viac nez ista, ze si sadistka, ktorej dobre robi doprosovanie a hnusi sa ti preto, lebo je submisivny a prosika.
Ani tvoj problem nevyriesi ziadna tema tu, len odbornik.
Jax, nezijem ako mniska, sem tam sa sama urobim, bo rozhodne nie kazdy den. Mam 25 rokov, je to moj prvy sexualny partner, pozname sa od mojich 19stich. Samotny sex je vzdy dobry, mam jeden az dva orgazmy, uzivam si to, dokinca sa mi to paci, ale zacat sama od seba sex? Ani nahodou. Pocitujem uzkost a depku ked si predstavim, ze mam ist k frajerovi a skocit po nom, naznacit mu, ze mam na neho chut. Je to u mna nemozne. Tolko raz som sa prehovarala a jedine co mi to sposobilo bolo, ze sa mi triasli ruky a bolo mi na zvracanie.
Luppi, ty sama si zranena spravanim partnera. Takze najprv si pories svoje problemy. A najma, to co zazivas ty, nepripisuj mne! Ak tvoj partner preziva stav uzkosti a depresie tesne pred tym, nez mate mat sex, potom sa mozeme porozpravat. Pokial to robi preto, aby ta trapil a este si na tom honil ego, moj pripad to nie je, ani moj problem to nie je. Takze mi nevnucuj svoj problem a ries si ho vo vlastnej teme. Dakujem
Hexina: