Ani neviem ako vam vysvetlit moj problem aby ste ho pochopili. Chcem zajst za sexuologom lebo toto nechapem ani ja ani frajer a mam depresie z toho. Nemam chut na sex hadam nikdy som ho sama nezacala. Ak by som nemala mesiac sex ani si toho nevsimnem. Moj chalan to chce aj dvakrat za tyzden co je pre mna heroicky vykon. Uz ked vidim ze sa ku mne tlaci, je mi zle lebo viem ze to chce. Najvacsi gol je ze ked ma uz nejak k tomu donuti a navnadi sex je super a paci sa mi. Ale nedokazem s nim sama zacat. Pritom na sex myslievam, dokazem sa sama urobit, vzrusuju ma muzi. Ale ked pocuvam kamosku ako dokaze sama skocit na frajera nechapem tomu ako sa to da. Mam odpor k tomu zacat sex neznasam ked vidim frajera ako je nadrzany lebo viem ze ma bude otravovat. Ale ked ma navnadi sex si viem uzit. Nedokazeme fungovat tak ze mam odpor, on ma navnadi a je sex, lebo frajerovi aj mne to takto vadi. Som nenormalna? Zazil niekto tento stav?
Mam rada sex ale nerada sexujem
Ano mas pravdu, urcite ho bavi sa ti doprosovat aby si sa s nim vyspala, to je priam zabavne :) alebo urcite sa mu dobre pocuva ked mu povies ze akonahle sa k tebe pritisne tak ti je zle az na vracanie. Neznasas ked vidis priatela ako je nadrzany(co je absolutny prejav toho ze ho pritahujes) a bude ta s tym otravovat: Toto su slova milujucej frajerky ano? Nieze ta len nevzrusuje, ale ho ani nelubis. To co ty pises je totalne na hlavu. Taku frajerku by som kopol do zadku nieto sa jej este doprosoval. Dufam ze tvoj priatel si najde 100x lepsiu. A este jedna vec, nepis mi tu nic o mojej frajerke lebo taka osoba ako ty na nu nikdy mat nebude. Ja sa ku nej chovam ako k princeznej, lebo si to zasluzi. A este mi povedz kolko ty mas rokov?
Inbe, ja uz nebudem citat nejakeho cloveka, co sa chodi odbavovat na anonymne forum, takto sa moze rozpravat s frajerkou a nie so mnou. Zaujimave je, ze sa nikto nespytal, ako to vnima partner, ale vsetci viete ako sa citi. Nie, nepovazuje to za ponizovanie. On ma rad dobija a rad si ma dopredu pripravuje. To ho bavi. Nebavi ho to, ze mam dopredu depku zo zacatia sexu. Lebo samozrejme nahlas hovorim ako sa mi do toho nechce a ze nechcem aby sa mi zas musel venovat aby som mala vobec chut. Toto ho nebavi pocuvat, nie to, ze si ma musi dopredu pripravit. Nechce sa mi so sexom zacat, nechce sa mi byt iniciator, mam z toho depku, mam z toho husiu kozu a stiahnuty krk. A prirodzene kopec reci okolo toho. Ale partnera ako chlapa neodmietam, neposielam ho prec, len mam okolo toho pol hodinove oracie....A to chcem zmenit. Tak ak sa este niekto chce hrat na psychologa a znalca duse mojho frajera, som rada ze som veci uviedla na spravnu mieru
Rozum1 má v podstate pravdu, len to hovorí veľmi nešťastným spôsobom spolu s osobnými urážkami, ktoré si v pohode mohol odpustiť, keby najskor skrotil svoj hnev a písal až potom. Ale spravne vravi, ze pre muza je taketo neustale doprosovanie sa ponizujuce a rozhodne to jeho vztah k danej zene neutuzuje, skor naopak. Takze ak sa nejako vedome nepremozes k tomu sexu 2x tyzdenne a bez ocividneho znechutenia, chalan casom stretne babu, co po nom pojde a bude ohen na streche. Mate to velmi inak nastavene a ak nepristupis na kompromis, je velka sanca, ze sa vam to kvoli sexu raz rozpadne. A len ty musis vediet, ci tie ostatne stranky tvojho frajera za to premahanie stoja. Inac je ale tiez mozne to, co vravia baby, ze proste si nespoznala takeho chlapa, s ktorym mate take to 'kozmicke' telesne suznenie a ti proste ten tvoj dostatocne 'nevonia'.
Rozum na tvoje stupidnosti nie je nikto zvedavy. Volal ta niekto do tejto temy? Vies ze hrubo porusujes pravidla fora? Nikoho nezaujima nazor zakomplexovaneho cloveka. Autorka. V skratke. Posilnit libido a hladat psychologicku pricinu. Nie je normalne to, co pises. Uz chytas extremny blok pred samotnym sexom a cim skor to vyriesis, tym lepsie pre vas :)
ja sa len chytam za hlavu ked vidim co pises :) nekecaj hluposti a nebud dolezita. Taketo sr*cky na mna neplatia. Povedz mi este, aku radu hladas? Povedal som ti bud sa s nim rozid a nech je chlapec stastny, alebo s nim ostan ale musis sa prebrat. Ina rada nie je. Ked vypijes zazvorovy caj alebo zjes nejaku tabletku tak to ti nepomoze bohuzial. A navsteva fora ta tiez nevylieci
Divocina sem tam nezaskodi precitat cely prispevok. Plus, az budes mat raz v zivote daky problem, mozno sa ti ostatni budu smiat lebo nebudu chapat ako je mozne cosi take. French, vyhladaj odbornika, tu ti skutocne nemame ako pomoct, lebo ide o psychicky problem. Drzim palce :)
to uz co je za temu :-D to ako keby som napisala ze mam rada jedlo ale nerada jem :-D
Rozum, tak za prve, ja tu nehladam POLUTOVANIE ale RADY. A za druhe, nahlasujem ta za urazky a osocovanie. Nielen adminom...
Toto je najhorsue, ze je to tvoj prvy, mozno pri inom chlapovi to bude ine. Ja som mala problem s chutou a lekar mi povedal vymente chlapa. No dakujem pekne :)...neviem raz asi budem k tomu nutena
Baby, uvazujem nad tym, ci ma vobec vzrusuje ale asi ano. Nemozem povedat, ze nie. Nie je to take ako vidime u inych parov, ze sa idu zozrat z toho, ako sa pritahuju, ale nie je to take zeby to chemicky uplne nefungovalo. Neviem, je to moj prvy sexualny chlap, takze nemam s cim porovnat.