Ani neviem ako vam vysvetlit moj problem aby ste ho pochopili. Chcem zajst za sexuologom lebo toto nechapem ani ja ani frajer a mam depresie z toho. Nemam chut na sex hadam nikdy som ho sama nezacala. Ak by som nemala mesiac sex ani si toho nevsimnem. Moj chalan to chce aj dvakrat za tyzden co je pre mna heroicky vykon. Uz ked vidim ze sa ku mne tlaci, je mi zle lebo viem ze to chce. Najvacsi gol je ze ked ma uz nejak k tomu donuti a navnadi sex je super a paci sa mi. Ale nedokazem s nim sama zacat. Pritom na sex myslievam, dokazem sa sama urobit, vzrusuju ma muzi. Ale ked pocuvam kamosku ako dokaze sama skocit na frajera nechapem tomu ako sa to da. Mam odpor k tomu zacat sex neznasam ked vidim frajera ako je nadrzany lebo viem ze ma bude otravovat. Ale ked ma navnadi sex si viem uzit. Nedokazeme fungovat tak ze mam odpor, on ma navnadi a je sex, lebo frajerovi aj mne to takto vadi. Som nenormalna? Zazil niekto tento stav?
Mam rada sex ale nerada sexujem
French, dufam ze o nejakych 5 rokov najdes tuto temu na nete, precitas si ake bludy si tu pisala a pochopis aka si bola neuveritelne ...... (cenzura) :) Ja si nedokazem predstavit ako ti moze byt na vracanie z tvojho priatela ked od teba pozaduje sex :) som naozaj dobrosrdecny clovek ktory neznasa neveru, ale prajem ti aby tvoj chalan nasiel pochopenie pri inej zene pocas vasho vztahu a ty ostala na ocot :) a verim v to ze on by bol vtedy ten najvacsi hajzel o ktorom by si vsade roztrubovala ze ta podviedol s nejakou flandrou a pri tebe mal vsetko :) ak ti na nom ozaj zalezi, zamysli sa nad sebou, netrap ho
Nečítala som všetko, ale napadlo ma toto. Čo ak ti nevoňajú jeho Feromony, jeho typická mužská vôňa? Možno pri inom mužovi by si už na neho skočila len čo by vošiel do miestnosti, lebo by ti vonal.
French - Máš zbytočné obavy. Niečo si o tom prečítaj. Napr. aj tu:
www.hypnotherapy.sk
Alebo inde.
A preco nie? Mas odpor ku nemu, k jeho telu, penisu, k tym dotykom? Alebo k predstave sexu ako niecoho necisteho? Alebo sa bojis, ze ho sklames? Alebo si nastvana, ze to chce?
Potom pri sexe uz vyvijas aj ty nejaku aktivitu, vies sa odviazat a prevziat iniciativu, alebo je vsetko iba podla neho?
Nepouzival psychicky natlak a citove vydieranie?
Co sa liekov tyka, odmietnut ich bez vyskusania ti nijak nepomoze. Vedlajsie ucinky mozu mat aj nemusia, vsetko je velmi individualne. Mavas paniku aj z inych veci? Ak hej, tak sex nebude az taky podstatny a ries tie paniky. Su na to rozne techniky aj lieky a da sa to ovladnut.
Kubo, a mas s tym realne skusenosti? Nemoze to nejak ublizit? Nie je tato metoda lahko zmanipulovatelna, respektive ovlada tym, kto ju vykonava?
Co sa tyka nabozenstva, sme taky ti krestania, co slavia Vianoce :D Tam to zacina aj konci ak chapes. Bola som s tymto problemom za terapeutom, ktory zo zaciatku pomahal ako vedel a potom povedal, ze mam v sebe bloky, ktore prerastaju v depresiu. A tak ma poslal k psychiatrovi, co so mnou nic neriesil, len mi lieky chcel predpisat, co som odmietla. Predstav si, ze vedlajsie ucinky bolo znizenie libida, apatia, nechutenstvo, atd atd...odmietam cosi take uzivat.
Jax, ty si rychla/rychly s odpisovanim, tak ti tu idem odpovedat na dalsie otazky :D Ziadna nadvaha, ziadne komplexy. Ziadna dokonala postava ale mne sa paci. Nikdy sa mi nesmiali decka za nic. Postoj k vlastnemu telu je pozitivny, aj ked bolo by co vylepsit...nemam zo svojho tela mindraky, hoci sem tam si poviem, ze mensie prsia by boli lepsie a pribratejsie stehna by boli krajsie atd. Citim, ze sa inym muzom pacim, vidim tie pohlady. Vela raz si pomyslim, ze wau to je chlap ale napriklad si ho nikdy nepredstavim v posteli. Vystrihy nosim ale nie nejake extra velke. Mam plne prsia a obrovske vystrihy by nelichotili mojej postave. Dam si, ale skor radsej odhalujem chrbat. Ja si myslim ze aj zvadzat viem, frajer mi to tvrdi. Ale pride na sex a mne sa don nechce, necitim tu tuzbu ako by mala byt. A mam tie stavy, co pisem nizsie. Bozkavame sa malo, len ozaj az dojde na sex. Nesedime na gauci a nebozkavame sa len tak, pusu si dame ked ideme do prace ale ziadne extremne bozkavacky. Objatia zvycajne zacne on, ale to mi nevadi, rada som objimana. Sem tam ho aj ja objimem, ale zvycajne ma predbehne. To prehovaranie vyzera tak, ze, napriklad, sedim na gauci uz pripravena do postele, len este dopisujem posledne emaily do roboty. Zrazu pride on, zacne ma bozkavat na krku alebo sa snazi na usta a mna zacne jemne chytat panika. Zacnem mu vysvetlovat ako nemam chut a ako mam este pracu, ale on pokracuje dalej. Ja musim predychavat aby som nebola k nemu zla, len ho dokolecka prosim ze dnes nie, dnes nie. Trasu sa mi ruky, trasie sa mi hlas, zacina mi byt zle. On vidi, ze sa branim, ale pokracuje aj tak dalej. Zacinam mat stavy uzkosti, co tu vysvetlovat nebudem. Kto to nezazil, nepochopi. Je mi zle zo seba, chcem mu poskytnut co chce ale sposobuje mi to bolest psychicku. V tejto faze sa bud na to vykasle a necha ma, alebo pokracuje dalej, lebo ako tvrdi, bavi ho velmi ma dobyjat aja sa podvolim. Prichadza sex, ktory je sam o sebe dobry, prezijem orgazmus, uzivam si to. O dva dni neskor to iste, ten isty scenar. O tri dni to iste. A bud sa podvolim alebo nie. Ale ver tomu, ze zazivat toto, nie je bohvie co...je to priserne
A co ten psychiater povedal ze ti je? Bola si za nim len kvoli tomuto, alebo mas aj nejake diagnozy?
Co nabozenstvo vo vasej rodine?
Ako presne vyzera to prosikanie? Mas pri tom pocit viny, alebo povinnosti a natlaku? Mala si v okoli ludi, ktori na teba tlacili?
Ak je to nejaka trauma alebo psychicky blok, mas vsetky odpovede v sebe, len sa musis rozanalyzovat a spomenut si na minulost.
Ale French prosim ta :)
Mala si brat tie lieky.