Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neschopna priatelka

Príspevok v téme: Neschopna priatelka
Priatel567

Milujem svoju priatelku, ale strasne sa obavam buducnosti s nou. Je takmer vo vsetkom neschopna. Ma 29 rokov a nema pracu, vsade vydrzi len par mesiacov a odide. Povie, ze sa zlakla zodpovednosti alebo ze ju nemaju radi kolegyne alebo jej nieco zle povedala veduca a pod. Aj v beznom zivote si ide nieco vybavit do banky, cez vikend povie, ze tam pojde v pondelok a napokon tam ide v piatok, pricom casu ma kopu, vzdy ma nieco, co jej akoze vadi tam ist. A ked nieco robi v kuchyni, tak tiez to strasne dlho trva a vacsinou nieco rozbije alebo sa popali, ci poreze. A strasne vela spi a aj cez den hocikedy, napr. si zacne citat knihu a za 15 minut zaspi.Ja som zas velmi akcny, vsetko chcem mat urobene a vybavene co najskor, aby som mal od toho pokoj. Priatelka si mala ist nieco vybavit na urad a zas to trvalo, tak som to isiel vybavit ja a ona sa na to nahnevala, ale to bolo po 2 mesiacoch, co stale hovorila, ze tam pojde. Samozrejme, ze ju v podstate zivim, ale to mi nejako nevadi, no rozum mi vravi, ze ked sa pominie ta prvotna zamilovanost, tak sa kvoli tomu mozeme rozist. Je tu niekto, kto je takto rozdielny oproti svojej polovicke? Funguje to medzi vami aj po dlhsom case?

Aliss

A tak sme prisli na to, ze zakladatel temy vie poslat smajlika :) Mile. Keby odpisal k teme, bolo by to este milsie :)

Dada345

Ťažko povedať lebo tvoju priateľku nepoznám teda neviem usúdiť prečo je taká neschopná ako uvádzas.. Najlepšie by bolo keby si to ty s ňou prebral prečo taká je.. Zatiaľ môžem vychádzať len z toho čo si napísal ty.. Teda ze je taká neschopná.. Ak je to úplná pravda a len ona je taká neschopná a iné veci tak ja osobne by som s takým človekom nevydržala pretože ja som ten zodpovedný typ, najradšej hneď všetko riešim a veľmi neodkladam.. Predpokladám že nebudete ani zasnubeby a svadbu tiež neriešite.. Úprimne si polož otázku či toto je dievča ktoré chceš za ženu a či chceš mať s ňou deti.. Keď je teraz taká neschopná ako píšeš vieš čo by bolo keby ste mali dieťa.. Len ty musíš o tom pouvažovať či s ňou chceš byť lebo zrejme ti vôbec nesedí tento človek.. Tiež by ma zaujímal jej pohľad ktorý nikto z nás nevie takže reagujem len na to čo píšeš ty... Premysli si to poriadne

bejuska25

Dnes to mas jednoducho tak ludia sa striedaju vo firmach ako na kolotoci uz neplati to ze niekto isiel po skole na nejake miesto a ostal tam az do dochodku . Ja som v jednej firme rok a za ten cas odislo asi 15 ludi a to sme mala firma. Joojoj ma pravdu zeny na Slovensku zarobia uplne hovno. Ja som cerstva absolventka vysky a mam cisty plat 480 eur vraj casom to bude lepsie sef povedal :-)

jojojoj

Aj ja som mala takeho, co mi stale vravel, ze som neschopna. Ked ma niekam neprijali, bola to vina toho, ako som bola oblecena, alebo ze som sa neusmievala. Ano dobre citate. Co na tom, ze na pohovore vela ludi, vina bola moja. A ked som robotu nasla, zasa vadil plat, 500€. K nechcel za hranice, ale moj slovensky plat mu vadil. Tak som ho kopla do r, isla prec z SK a cuduj sa svete, robota sa nasla hned a nie za 500, ale za 1500. Aj normalny chlap a henten moze zas ponizovat dalsiu, lebo jediny neschopny je on, zdvihnut rit a ist za hranice, ked vidi, ze zeny na SK nezarobia ani h. Presne mi ho pripominas.

mu

...dievcatko je rozmaznane a uteka pred zodpovednostou
Zla vychova rodicia ju rozmaznavali a tu je vysledok...
Len co sa objavia prekazky zdupka prec..
Najdi si inu taku co budes s nou kompatibilny!
Toto na buducnost cakaju vas len hadky...

mumima

Vo fungujúcom vzťahu by mala byť rovnováha...Vo všetkom..Obidvaja partneri by si mali pomahať..Ale zas nezneužívať jeden druheho..Či už po finančnej stranke,či v domácnosti atd.....len škoda že ideálny vzťah dnes neexistuje a preto sa mnoho ľudi rozhodne byť radšej samych(ako aj ja)