Je citron kysly alebo zasadity?

ped

Iný autor uvádza, že človek je strom. Aj s tým možno súhlasiť. Síce niečo zle, ale celé dobré! Poprosím ten mikrofón:-)

simiona

Viktorka, to máš pravdu, niekomu nevysvetlíš.

Pre faith, myslela som, že keď citrón ješ, keď ho máš v ústach, tak je kyslý. Ale možno si citrón nikdy neochutnal alebo logika ti veľa nehovorí, tak potom by to chápala, tvoje myšlienkové pochody. Nebudem sa znižovať na tvoju úroveň, aby som ti nadávala do blbcov ako ty nám. Chápem, že za to nemôžeš.

A samozrejme, inak podla pH patrí medzi zasadite potraviny.

ped

Ja si myslím, že aj človek je citrón. Otec je citroňák, mama je citrónka a deti citrónčatká. Treba sa preto na svet pozerať očami citrónu a potom to všetko pochopíte! Sme žltí ako citrón, sme guľatí ako citrón, sme vyžmýkaní ako citrón, sme kyslí ako citrón. Eat lemon, be lemon!

ViktorkaVix

Ty budes na 1000% nejaky farmaceuticky biznisman, ktoremu padaju ksefty, ked ta to tak maximalne trapi. Ani tri vysoke skoly mi netreba na to, aby som videla aky dopad na moje zdravie ma konzumacia srackojidnych potravin a naopak ako sa citim a vyzeram, ked sa stravuje relativne zdravo. Ale nevadi, to je len sarlatanstvo, ale tak maximalne v tvojom malom mozocku.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

ViktorkaVix

Ty si totalny bludar, ale nevadi... aj taky ludia musia existovat.. v anglictine maju pre teba krasne slovo - BRAINDEAD

Faith Healer

Faith Healer