Je citron kysly alebo zasadity?

Kaido

Faith Helaer je agresivny, to utocenie si nevsimajte mne tiez nadaval do blbeckov, len preto, lebo v teme o AD som mal iny nazor, zrejme ti uz tie prasky prezrali mozog ked sa nevies slusne spravat, taky agresivny a toxicky pristup nepatri na toto forum.

Philips
Dokazom su napr kvasinkove infekcie najcastejsie v pohlavnych organoch, ale mozu byt rozmozene aj v creve. Bolo vela ludi, hlavne zien co sa s tymto trapili dlhodobo. Je zname ze kvasinky ziju z kysleho prostredia, cukrov a sacharidov ktore vytvaraju zivnu podu pre ne. Upravou stravy na zasaditu sa problem s kvasinakmi vacsinou vyriesi a zlepsi stav, zasadita a kysla strava maju velky vpliv na kvasinky( a celkovo zdravie), o tom sa neda pochybovat.

philips

Ináč, celkom by ma zaujímalo to prekyslenie organizmu. Vie mi ho niekto charakterizovať? Čo konkrétne je teda prekyslené?

simiona

Chcela by som adminov upozorniť na užívateľa v tejto téme

faithhealer,

ktorý na ľudí, ktorí majú iný názor, používa nadávky. Konkrétne na Viktóriu, Defcon a mňa (možno aj iní?).

Myslím si, že je normálne mať rôzne názory a informácie. Ale preto nebudem na tých druhých vulgárne nadávať. Na to sú iné miesta, nie fórum o zdraví, ak sa už užívateľ faith nevie ovládať.

Ďakujem.

BJ_2

Faith Healer .. nie teoreticky ale prakticky. Samozrejme, aj latky, ktore sa vstrebavaju, maju svoje pH, popripade pri vstrebavani pH ovplyvnuju. Samozrejme ide len cisto o to, co sa deje pri ich vstrebavani v creve. Vsetko, co i len trochu zasadotvorne posobi pri vstrebavani, je pre dnesneho prekyseleneho cloveka, zdrave, da sa povedat. Problemy mozu mat len vitariani, ktori konzumuju vsetko zasadotvorne. Ale pre bezneho cloveka je vsetko zasadotvorne, co sa do neho dostane, pozehnanim.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Angelika3

Zasadotvorne potraviny, alebo nazvite si to ako len chcete- existuju. Dôkazom som ja sama. Museli by ste ma vidieť pred 10 rokmi a teraz. Nikto ma nemôže presvedčiť o opaku, keď sama vidím na svojom zdraví a výzore, čo dokáže obyčajná zmena stravy a nepchatia chemických liekov do seba. Bodka.

Defcon

Faith, ktory clanok o zasadotvornych potravinach, ktore podla teba neexistuju, si mam precitat ? Lebo mne strycko google o tych neexistujucich zasadotvornych potravinach objavil asi miliardu clankov. Samozrejme, ze sa vsetci mylia, lebo Faith povedal.-))))

ped

Mne ešte moja babka spomínala, keď ešte žila (tiež triple superstar ako ja), že citrón je kyslý. Ja na babku som stále dal a nemal som nikdy šancu povedať jej NIE k teplej večeri alebo obedu. Ja poznám len sladký citrón, naň si sypem taký biely prášok. Antrax?! Áno, tým si to posypujem, aj kamošom nosím buchty posýpané týmto bielym práškom, všetko biele vraj predlžuje život a je to aj údajne biele, čo je biele, hoci tomu už teda vôbec neverím. Nie, nie, čo je biele, to musí byť čierne, tak ma to babka učila. Čo je biele, to je čierne. Aká je téma? Haló? Tam si Divočina?

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.