Vsade sa pise a hovori inak....
Je citron kysly alebo zasadity?
Ale ved ty mas patent na rozum, preto sa teba pytam. :P
Dakujem. A co som vlastne vyhrala?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
No ja neviem, mna netrapia nazory inych, nemam potrebu ich menit ani travit pritom miliardu casu za pocitacom, narozdiel od teba. Zacni zit nejak uzitocnejsie, tieto tvoje utoky nikam nevedu. :)
Je teda klitoris zakrpateny penis?
Mozog si z bio-chemického hľadiska dokáže vytvoriť závislosť na čomkoľvek, lebo to máme tak nastavené. Schopnosť regenerácie pečene po nejakom čase avšak asi človeku nebola daná omylom:-) Ja už registrujem asi x-tú diagnózu, čo som dostal a neviem čo si mám o tom myslieť. Asi si mám vybrať, "utrpnie" jak je libo.
kaido: No ja poznam ludi, ktori su na parne smutni a na extaze detto. :) Raz pride zlom a uz to neni to co bejvavalo. :D
Faith healer: Boze teba to este bavi? To ta to az tak kurevsky trapi toto? Ved zi nadalej v omyle, sleduj si tu stupidnu stranku proti sarlatanom a ostatnych ludi nechaj zit ako uznaju za vhodne.