Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí

Príspevok v téme: prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí
runa1

Dobrý deň.Sme ľudia po štyridsiatke.Stretávame sa pár mesiacov,teoreticky sa bavíme o možnej spoločnej budúcnosti,teda žiaden úlet.Doteraz to bolo krásne a zároveň triezve.Hovorili sme o láske.Dva dni sa neozval.Prečíta si správu odomňa a nič.Pýtala som sa,čo sa stalo,či len potrebuje nekomunikovať,snažila by som sa to pochopiť.Už sa nepýtam všetko som povedala,čo som chcela,ani nevyvolávam,len mi je divne a nechápem.Naposledy smajlík ráno pred dvoma dňami a bodka.Ešte sa nestalo,aby mi neodpovedal na otázku.

liberta

Mohlo sa stať, že ste narazili na jedinca, ktorý si namotávaním žien len zvyšuje svoje ego. Alebo ste narazili na nešťastníka, ktorý mal zlomené srdce a liečil si ho cez Vás, ale nakoniec to nevydalo. V každom prípade si myslím, že by ste sa mali viac zaoberať činmi muža než jeho slovami, aby ste predišli sklamaniam.

Nucky Thompson

ak by sa aj ozval, dufam, ze uz mu nedate sancu. Prajem vam, aby ste si nasli niekoho, kto za to bude stat. Drzim palce.

runa1

Je povrchná doba a slová majú menšiu váhu,používajú sa neuvážene ,vzťahy sa rýchlo vytvárajú,všetko šup šup.A tak mu to možno príde normálne,,že ako prišlo,odíde,zúfaliek je dosť.Nepokladá za nevyhnutné,chovať sa slušne..aspom..Aj takto mu to prejde.Ale myslím,že si ma tak ľahko z hlavy načisto nevybúcha.Lebo ,,ja"Som len jedna:)A raz na to príde,alleee už je pozde:)

Pundisska

Po pravde už dlho nechápem, prečo toto ľudia vôbec robia! Čo je to také ťažké, povedať všetko do očí a na rovinu???

runa1

Ide o to či som fakt blbá,že som si nič divné nevšimla a ako sa dá takéto niečo predpokladať na začiatku vzťahu.Hovoril mi veci ako,,chcem,aby si vedela,že na mňa sa môžeš spoľahnúť"Alebo že ,,o problémoch sa treba rozprávať"A také podľa mňa normálne veci.A toto je akoby ufo pristálo na streche.Úplne od veci.

runa1

Divím sa,že už sa nejak netrápim,len som smutná a príde mi to absurdné,potom všetkom čo som z neho cítila.Nebola som bezhlavo zaľubena,myslim,že som ho vnimala reálne .Teda približne

runa1

Ano tie skutočné príbehy boli o tom ,že chlap sa odmlčal kvôli inej,alebo žena,ale Nucky mi napísal naozaj viac možných dôvodov a naozaj rozumných a pravdepodobných.Nie neozval sa.Normálne mi tam svietia v hlave tie dve možné príčiny,buď to prehodnocoval a nepostrehla som to,možno mi menej volal,a zrazu zistil,že žiť spolu by bolo komplikované,sme z rôznych miest a práca a pod..a zrazu mu to takto rezolutne preplo,alebo sa nejaká iná vyskytla.

Nucky Thompson

takze si to necitala pozorne, lebo ja som napisal asi 5 dovodov, pre ktore to moze byt, mohol som aj viac, ale naco fantazirovat, ked nikto nevie, co v tom je?