Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí

Príspevok v téme: prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí
runa1

Dobrý deň.Sme ľudia po štyridsiatke.Stretávame sa pár mesiacov,teoreticky sa bavíme o možnej spoločnej budúcnosti,teda žiaden úlet.Doteraz to bolo krásne a zároveň triezve.Hovorili sme o láske.Dva dni sa neozval.Prečíta si správu odomňa a nič.Pýtala som sa,čo sa stalo,či len potrebuje nekomunikovať,snažila by som sa to pochopiť.Už sa nepýtam všetko som povedala,čo som chcela,ani nevyvolávam,len mi je divne a nechápem.Naposledy smajlík ráno pred dvoma dňami a bodka.Ešte sa nestalo,aby mi neodpovedal na otázku.

runa1

Liberta a prečo myslíte,že 2 dni sa neozvať po normálnej laskyplnej debate je v poriadku?Ja asi chlapom nerozumiem.A potom ..potichu čakať?Či čo..

Pilcuk

Nebude problem to, že ideš naňho prirýchlo ? Že naňho tlačíš ? V 48 rokoch nemám za sebou ani bozk, ale zo svojho okolia viem, že niektoré ženy sú nepríjemné harpie...

liberta

Neprajem Vám to, ale napadol ma ešte jeden dôvod a to je dôvod pre mužov neozvať sa - ich bývalá. Ale ak máte jasno aj v tomto smere, tak sa Vám určite ozve.

runa1

Liberta,zaujíma ma iný pohľad,aj ked je kritický,keď to má logiku.Ano nepíšem podrobne..predsa len..Ale šport to nebude.Myslim,že skor také pochybnosti strach či zvládneme prekažky,isté tu sú..Ale o tom sme sa normálne dokázali rozprávať.A keď si chlap akoby ujasňuje veci,alebo čo,tak to nemôže povedať,že vieš čo nieje mi do reči potom sa ozvem?

liberta

Určite som nechcela spochybniť Váš vzťah, ak je medzi Vami jasný a zrozumiteľný. Vychádzala som z toho, čo si napísala a to bolo málo. Ani pre teba samotnú to teraz nie je zmysluplné, ako sa tvoj partner chová, takže bez iných indikácií to je ťažké posúdiť. Ale dva dni sú úplne normálne, možno fakt premýšľa a dnes je finále Ligy majstrov, takže môže byť niekde s kamošmi.

runa1

Nemá manželku a kamaráti to niesu.Liberta.Viem dosť o jeho sukromí.A verím,ze naivná niesom.Myslim,že sme to brali podobne triezvo a reálne bez haluzí.Možno to bude strach zo záväzku,ale to sa dá povedať,netrvám na ničom,snažím sa veci chápať aj z jeho uhla.A keď teda chlap mlčí a premyšľa možno nad ďalšim smerovanim,či čo,nemôže aspom niečo povedať,typu..potrebujem nejakú chvíľku,alebo ozvem sa neskôr?Nestalo sa to doteraz,vie povedať aj nie aj vysvetliť čo ho štve.

liberta

Muž (aj po 40-tke, takisto ako žena) sa odmlčí z rôznych dôvodov. Môže to byť z dôvodu premýšľania, čo ďalej, veľa práce, strata záujmu o dotyčnú osobu, strach zo záväzku, dúfa, že si sama domyslíte koniec a je zbabelý Vám to oznámiť, chata s kamošmi, kde pijú, možno má doma manželku...otázka je položená veľmi všeobecne. Treba sa možno vrátiť späť a popremýšľať, či ste si istá, že aj on bral stretávanie na takej úrovni ako Vy. A čo vlastne o jeho súkromnom živote viete.