Dobrý deň.Sme ľudia po štyridsiatke.Stretávame sa pár mesiacov,teoreticky sa bavíme o možnej spoločnej budúcnosti,teda žiaden úlet.Doteraz to bolo krásne a zároveň triezve.Hovorili sme o láske.Dva dni sa neozval.Prečíta si správu odomňa a nič.Pýtala som sa,čo sa stalo,či len potrebuje nekomunikovať,snažila by som sa to pochopiť.Už sa nepýtam všetko som povedala,čo som chcela,ani nevyvolávam,len mi je divne a nechápem.Naposledy smajlík ráno pred dvoma dňami a bodka.Ešte sa nestalo,aby mi neodpovedal na otázku.
prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí
no co nove? Napisal uz?
Nucky ono to nikdy nieje fér,to je jasné,a deje sa,že ľudia majú nejaku dobu zadné vrátka,lebo sa boja vsadiť na jednu kartu.Je divná neistá doba.A málokto je rozhodny a fér.Mysli si,že pokiaľ je to v začiatku i nič vážne vlastne nejde, takže nikoho až tak nezavádza.Ale keď už s niekym vážnejšie človek chodí,a sto krát sa bavia o tom,že im je jasné,že toho druhého chcú a pochybnosti sú vždy,ale ak si ti dospelí ľudia o nich povedia a su schopni to zvládať,tak tu odmlku nechápem.
Dinkaa
taki ludia by si veru zasluzili poriadne prefackat. Aj ja som nieco podobne zazil, vcera som pisal. Ja som sa stretaval s jednou babou, bolo v obdobi februar/marec 2013, boli sme na stretnuti asi 3-4x. Naposledy sme sli na rande zaciatkom marca a o par dni ma zacala ignorovat. Spravy si precitala, neodpisala, mobil nedvihala. Cakal som asi tyzden, ze co bude, nebolo nic, nakoniec som sa na to vykaslal. Ozvala sa az niekedy o pol roka, alebo az o rok, to uz neviem presne. Plakala mi a priznala sa mi, ze vtedy, ked sme sa stretavali, mala este jedneho "napadnika" a zacala s nim chodit. A nemala ani tolko citov v sebe, aby mi to oznamila. Nakoniec sa ten chlap voci nej zachoval naozaj zle, ale to bola jej vina. Ja som ju akoze "polutoval", ale to bolo asi tak vsetko. S takou osobou by som nechcel mat uz nic do cinenia. Potom ostala na dlhe roky sama, az nedavno si nasla nejakeho priatela.
Stále človeka,niečo prekvapí,že si zabudne ústa zavrieť od údivu.Nucky,máte pravdu ano o takých veciach ako že človek trpí depkami by mali ľudia vedieť,ale možno to neriešil a je tým len líznutý,že ho to zachváti raz za čas a vykrádajú sa mu do mysle pochybnosti.Stalo sa také niečo,ale povedal normálne,že prepáč som nesvoj.Ja som ho nechala na pokoji ale dobré ráno mi napísal.
Dobre si spravila Dinka, lebo tak, ako ti to povedal po 5 rokoch, ti to mohol povedat aj vtedy.
Neviem, ci si muzi myslia, ze ich zeny budu drzat za nohy a prosikat, aby neodisli. Jedine, co chcu je vediet na com su.
Ste milí ľudia.Ďakujem za názory,ešteže vy mi odpovedáte
Mrauka, cosi podobne som zazila. Mala som kamarata, ktoreho som mala velmi rada ale nic medzi nami nebolo. Len nas delilo 100 km od seba. Zrazu sa odmlcal. Nereagoval na spravy, sms, telefonaty. Akoby zrazu prestali fungovat vsetky ucty na jeho socialnych sietach. Do toho sa mi pokazil mobil, takze som stratila aj cislo na neho. Presiel tyzden, mesiac, rok...5 rokov. Pocas toho casu som ho hladala cez milion ludi...ako keby sa po nom zlahla zem. Myslela som si, ze je mrtvy...Po 5 rokoch som ho nahodne objavila na facebooku. Napisala mu. Odpisal, ze sorry, ale pred 5 rokmi si nasiel frajerku a ta mu zakazala akykolvek kontakt so mnou. Lebo mat kamaratku nemoze. A ze uz sa s nou rozisiel, takze mozeme byt znova kamosi...........nechci vediet ako som ho poslala do piiiiiip! Ak sa niekto odmlci a nevie ani hubu otvorit, ze preco, tak je to nezrely jedinec, ktory si zasluzi prefackat
ak by mal nejake psychicke problemy, to moze sposobovat prudke zmeny nalad. Ale to by ste asi po par mesiacoch asi vedeli, ze ma taketo problemy. Toto je tak zavazna vec, ze to by malo patrit k prvym veciam, ku ktorym sa ma partner priznat.
Mne sa toto stalo a su len 2 dovody preco sa chlap odmlci a to je smrt, alebo ina zena. Pri tom druhom nema gule priznat, ze je hajzel, tak sa odmlci.
Tiez som mala velmi dobreho kamarata, asi tie city boli aj horucejsie u oboch a zrazu bum. Uz je to 10 rokov, co sa neozval. Je dost z daleka. Patrala som a asi po 5 rokoch som zistila, ze ten hajzel sa vratil k byvalej, lebo podla jeho slov s nou nic nemal, ale ona zazrakom ostala nabuchana s nim! Takze ju prasil veselo, hoci tvrdil, ze je byvala a nic s nou nema. Musel si ju vziat a maju syna Martina. Kym sa ten druhy trapi a nevie,ci sa mu nieco nestalo. Chlapi su vacsinou zbabelci zenam povedat pravdu.
A to som ho poznala roky.
Takze ser na neho.
Ďakujem Nucky.Múdro hovoríte.Ano.stratil dôveryhodnosť.Nie prosiť sa..bože to určite nie.Nie kvôli hrdosti,ale nelogike.To už načo by mi bolo mať také postavenie vo vzťahu.Ak to nemá byť vyrovnané..A práve také sa mi to od začiatku javilo.Asi som prehliadla nejaké varovné signály.Ešte ma napadlo,čo keď trpí nejakými úzkosťami, depresiami,tí ľudia sa chovajú občas neštandardne.