Dobrý deň.Sme ľudia po štyridsiatke.Stretávame sa pár mesiacov,teoreticky sa bavíme o možnej spoločnej budúcnosti,teda žiaden úlet.Doteraz to bolo krásne a zároveň triezve.Hovorili sme o láske.Dva dni sa neozval.Prečíta si správu odomňa a nič.Pýtala som sa,čo sa stalo,či len potrebuje nekomunikovať,snažila by som sa to pochopiť.Už sa nepýtam všetko som povedala,čo som chcela,ani nevyvolávam,len mi je divne a nechápem.Naposledy smajlík ráno pred dvoma dňami a bodka.Ešte sa nestalo,aby mi neodpovedal na otázku.
prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí
no ako vidim, uz su to tri dni, co sa neozval. No tu zrejme uz nebude co riesit. Toto nie je spravanie sa dospeleho chlapa, ale pubertiaka, ktory este dlho nebude riesit nejaku spolocnu buducnost. Je mi to velmi luto, vidim, ze vas to velmi trapi. Ci to ma zmysel dalej riesit nejaky vztah, ak by sa ozval, to uz je na vas. Ja mam take tusenie, ze to robi zamerne, zrejme ocakava, ze sa ponizite a budete ho prosikat. Pripajam sa k tym nazorom, kde sa pisalo, ze ak by len potreboval cas na rozmyslanie (aj ked nechapem naco, ked vam vravel, ze vas lubi), tak by aspon dal vediet. Tento chlap podla mna stratil uplne doveryhodnost.
No...všetko je možné,aj to,že som naivná,aspom v tom,že keď som ja otvorená a priama a zdá sa mi to jednoduhšie,ako motať veci,tak si myslím,že aj on,keď mi stále opakoval,, nemám dôvod vymýšľať si"
No...všetko je možné,aj to,že som naivná,aspom v tom,že keď som ja otvorená a priama a zdá sa mi to jednoduhšie,ako motať veci,tak si myslím,že aj on,keď mi stále opakoval,, nemám dôvod vymýšľať si"
Nechaj ho, nech sa sam ozve. Kedze nekomunikuje (strasne to neznasam :D), tak nemas inu moznost. Nerozumiem preco toto niekto robi, preco sa odmlci a nepovie aspon nieco v style "prepac, potrebujem psychicky oddych, nebudem dlhsie komunikovat cez sms/net". Nieeee, ten clovek sa odmlci a niektori si dokonca uzivaju to, ze sa druha strana trapi. Nevedno preco to robi on, preto ho nechaj, nech si sam spomenie na teba. Nepis, nevolaj, nepripominaj sa :) a uvidis co bude dalej
Tiež si myslím, že to nie je v tom, že by ste mužom nerozumeli, ale - bez urážky - pripadáte mi strašne naivná, až sa mi veriť nechce, že máte po 40tke. Problém je, že Vaše tvrdenia strašne odporujú realite a vy to asi ešte nechcete prijať. Tvrdíte, že on vie, že sa s Vami nemôže zahrávať, ale ako vidíte zahráva sa - má na háku Vám odpovedať. Tvrdíte, že to bola láska aj z jeho strany, ale takto sa zamilovaný chlap nechová ale že nikdy. A nakoniec nie je otázka, či Vy mu máte odpustiť, otázka totiž bude stáť - či on vôbec bude chcieť byť s Vami. Je to jednoduchá matematika: Vy ste zaľúbená, on nie je (teda jedine, že by sa mu naozaj niečo stalo) - na koni je on.
To neni v tom ze nerozumies chlapom, alebo co.
A ani neni normalne na tak dlho sa odmlcat alebo ignorovat ta.
Keby chcel ozve sa tomu ver alebo ma nejaky problem - ja neviem.
Podla mna ho stretni.. vies kde byva nie? Kam chodi.. a pytaj si aspon svoje veci nazad ked uz tak..
A ešte otázka.Ak by bolo vysvetlenie,,premýšľal som ako ďalej"Dá sa v takom vzťahu pokračovať?Dá sa to chápať a tu neistotu prepáčiť?Aký to je chlap, ktorý prestane zo dna na deň komunikovať?Je to bežné a u chlapov ospravedlniteľné?Či ako.Fakt sa v tom nevyznám.Veľa krát som robila problém z nejakého chlapského správania a baby okolo mňa,že ,,nehaluz,normálka"Ja som asi fakt z vesmíru.Nechápem a neviem spracovať,zaujať reálny postoj.Furt sa pytam a prd viem
Ďakujem,za váš záujem pomôcť mi.Deje sa to viacerym ako cez kopirku,ale v našom veku je to divné.Neviem čakať na rozuzlenie a aj tak tuším,že po tomto je to pasé.Ako sa to dá vysrateho chlapa spýtať,aby nebol ešte viac bezradný a aby mi obyčajne ľudsky odpovedal.Vie,že so mnou nemôže hrať na dve strany a mam u neho nejake veci,tak keď je koniec,nieje to jedno?nech to povie a hotovo.
Nič sa nestane, keď sa opýtate, pri najhoršom Vás bude ignorovať ako doteraz alebo v tom lepšom prípade začne komunikovať. Ale obávam sa, že nižšie v príspevku ten jeho dôvod, prečo sa odmlčal, už bol spomenutý. Tiež si myslím, že Vás možno nie síce zámerne, ale namotal, pravdepodobne sa aj on chcel veľmi zaľúbiť, ale z jeho strany to nie je také ako u Vás. A je dosť možné, že nie je vyrovnaný s nejakým bývalým vzťahom (proste stále miluje bývalku)
viem že to je veľmi nepríjemne ale už by som mu viac nevypisovala
sam sa nechce ozvať, neurobil by to ani keby že sa narovinu spýtaš, zas by sa odhlásil a vyhol sa odpovedi a tebe by bolo ešte horšie.