prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí

Príspevok v téme: prečo sa chlap bez vysvetlenia odmlčí
runa1

Dobrý deň.Sme ľudia po štyridsiatke.Stretávame sa pár mesiacov,teoreticky sa bavíme o možnej spoločnej budúcnosti,teda žiaden úlet.Doteraz to bolo krásne a zároveň triezve.Hovorili sme o láske.Dva dni sa neozval.Prečíta si správu odomňa a nič.Pýtala som sa,čo sa stalo,či len potrebuje nekomunikovať,snažila by som sa to pochopiť.Už sa nepýtam všetko som povedala,čo som chcela,ani nevyvolávam,len mi je divne a nechápem.Naposledy smajlík ráno pred dvoma dňami a bodka.Ešte sa nestalo,aby mi neodpovedal na otázku.

runa1

mám problem s touto neistotou.Čo by sa stalo,keby sa ho na rovinu spýtam, či má inú.Aj keď je na ťahu.Ale načo čakať,veď rozumné a oslobodzujúce,je to povedať a hotovo.Aj tak by to asi nemohlo pokračovať.Takto mi je zbytočne zle,nespim,nejem...

runa1

Náš vzťah prebiehal bez jedinej hádky,rozpravali sme sa otvorene,nehrali hry na toho,kto je na koni a pod.Možno to bola zaľúbenost,ale nie slepá,tak to malo črty lásky.Hrdost je jedna vec,ale po tomto ,by som sa bála,už to nechcem zažiť znova.Je nelogické z jeho strany toto chovanie.Nic neziska.Doteraz vedel povedať veci na rovinu.

runa1

Nucky ďakujem,za názor,veci, ktoré píšete sú reálne,aj keď sú to dohady,je pre mňa lepšie vidieť to z pohľadu muža,lebo sa mi to asi lahšie prežíva.Ano bol online a ako si to prečítal,viac tam nebol.

Nucky Thompson

inak aj mne sa stalo pred cca 5 rokmi, ze som sa zoznamil s jednou babou, par krat sme si vysli, rozpravala mi, ako sa jej pacim, ze by so mnou chcela chodit a pod a zrazu ma jedneho dna zacala uplne ignorovat. Neodpisovala ani na spravy na fb, ani na sms, mobil nedvihala. Este sme neboli vo vztahu, popravde som to uz dalej neriesil, aj tak ma nejak extra neoslnila.. az par mesiacov nato mi pisala, aka je nestastna, ze chodila s jednym chalanom, ale nechal ju. Potom az vysvitlo, ze kym chodila so mnou von, mala este jednoho, bola nerozhodna, nakoniec si vybrala jeho. Plakala, ze si vybrala zle a chcela by pokracovat so mnou tam, kde to skoncilo, samozrejme ja uz som nemal zaujem. Vtedy som sa uz spoznaval so svojou terajsou priatelkou, s ktorou som par mesiacov nato zacal chodit a som nakoniec rad za to, ze to takto dopadlo :))

Nucky Thompson

kedze neviem, co medzi vami bolo a ako to prebiehalo, tazko mozem napisat nieco viac ako dohady. Mozno si presiel zamilovanostou, ktora ho presla (na to, aby clovek mohol lubit a mohlo sa to nazvat laskou, na to treba viac ako par mesiacov).. mozno bol dlho sam a tak velmi tuzil po partnerke, ze oklamal sam seba a bohuzial aj vas, nakoniec zistil, ze to nie je to, co hladal.. mozne je aj to, ze je naladovy a takto sa sprava normalne, len to doteraz uspesne utajoval.. moze v tom byt aj ina zena, aj ked tomu neverite.. moznosti je xy, nakoniec je mozne aj to, ze to sposobila spominana liga majstrov.. Real rozdrvil Liverpool a zivot fanusikov ide dalej. Ale ak by to bola ta posledna moznost, nato by musel byt naozaj muzom, co nestoji zato. V kazdom pripade ho urcite do nicoho nesmiete nutit, ani nema vyznam mu vypisovat a ziadat vysvetlenie. Nasledujuci tah je uz na nom. Ale nech uz pride s cimkolvek, majte trochu hrdosti a urcite trvajte na tom, aby to poriadne vysvetlil. Lebo ak mu to dovolite, tak to bude casom prenho samozrejmost. Len pre info- predpokladam, ze mu pisete na fb, on je online a precita si spravu a neodpise/ignoruje?

odmlka

asi vás nepotešim, zažila som dvakrát neico podobne, samozrejme, netvrdím že to určite musí byt aj vás prípad

pri prvom partnerovi po asi 7mesiacoch normálneho vzťahu, ma zrazu z ničoho nic odignoroval, netusila som či sa mu nieco nestalo alebo tak,,,najprv som sa oňho bala a potom som si všimla že bol všade online a keď som tam prisla tak sa rýchle do par minút vypol- po par dňoch mi napísal že nevedel čo chce, že si myslel že sa zaľúbil do inej, tak skusal vzťah s ňou (!) že spolu von, pisali si atd, ale zistil že lubi mna a chce sa ku mne vrátiť - nechcite vedieť ako som sa vtedy cítila, ale hneď po tomto komentári som to ukončila

pri druhom bývalom sme len začínali nejaky vzťah a zrazu to iste, odmlka na niekoľko tyzdnov, potom sa ozval že jeho mama mala zdravotné problémy tak som to odpustila, prišlo mi to ako logicky dôvod a vo vzťahu sme pokračovali- po mesiacoch, už vo vzťahu, sa príznal že vtedy stretol bývalú, vyspal sa snou a chceli znovu začať spolu ale potom sa to pokazilo- radšej to už ďalej nekomentujem, hold niektorí chlapi sú aj takito

runa1

A dá sa to,stratiť záujem zo dňa na deň?To nešlo nejak do stratena.Z celkom citelného pocitu ,že ma ľúbi do prázdna?

Nucky Thompson

runa1
neozvat sa dva dni a ignorovat urcite nie je v poriadku. Odpovedat, "preco sa chlap bez vysvetlenie odmlci" asi nema zmysel, nikto nemoze vediet, o co sa jedna. Nie je to z jeho strany fer, ak ma nejaky problem, nech to aspon vysvetli. Vacsinou to v takomto pripade znaci stratu zaujmu, ale robia to hlavne nezreli ludia a teenageri, styridsiatnik by uz mal mat tolko v sebe, ze sa zachova ako chlap.

runa1

pretože je to nelogické prečítať si,že mi je to zle,keď mi nepovie čo sa deje prečo mlčí.Aký má dôvod človek, ktorý ľúbi ignorovať obavy a neistotu.