Dobry den,zijeme s manzelom a rocnym dietatkom asi 7 km od manzelovej matky-mojej svokry,ide totizto o to ze ju absolutne nic nezaujima,ani jej syn ani vnucka a uz vobec nie ja,,,,,pred dvoma rokmi sme prerabali moj rodicovsky domov,vravela ze nam da aspon 5000 eur aby nam pomohla,doteraz som tie peniaze nevidela ani ja ani manzel a este si pred polrokom od nas pozicala 500 eur lebo vraj nema,podotykam jej manzel pracuje v zahnranici a ma doma este 33 rocneho syna alkoholika.mam uz take nervy ze snad explodujem ,,,,,,cez cele prerabanie tu ani oci neukazala a to som bola s bruchom ,,,proste zavolala ze co robime a ja ze ki je zle ze lezim a ona iba ze takto to je ...proste ziaden zaujem ze nosim jej vnuca prve pod srdcom,,,,a to mi zomrela moja mama pred dvoma rokmi,cize vedela ze som tu ostala na vsetko sama......a teraz?z nicoho nic mi zavola a povie ze o desiatej pride ...chapete?tak ked sa prerabalo tak nevedela povedat ze pridem len tak ...a terqz si len tak z nicoho nic zavola a ze pride?nevude ru chodit ,pokial nechodila vtedy ked trebalo,naco tu bude chodit teraz?vtedy som potrebovala od nej pomoc. Ved som bola tehotna a nikdy mi nezavolala ze pride,tak ako teraz,,,,len sa chcem opytat aky mate nazor nato......manzelovi zbalila len kufre a je u mna. ,,,nedala mu nic,ani financne mu nepomohla ani fyzicky ked sme prerabali,,,,,,,ja uz ju tu tera nepotrebujem ......teraz by jej bolo dovre sa prechadzat s malou,a ukazovat sa?aky mate nato nazor
Svokra
Mikinkamo nie vtedy ju to nezaujmalo. a? bohvie ako je na tom zdravotne atd.ma dost starosti zrejme s tym alkoholikom. O dieta sa maju starat rodicia a stari rodicia pomozu len podla moznosti a chuti. Stale nechapem o co ti ide. Takisto sa zrejme radi pozru aj bratranci na nove dieta a tiez ti nemusia pomahat. Niesi nahodou jedinacik?
A čo myslíš, nám kto pomáha/pomáhal keď sme stavali a manželka bola doma s malým a čakala druhé? Nik a žili sme z jedného platu a ešte ja som každý mesiac dotoval z vlastného, nechcem byť konkrétny, ale bolo to dosť nefér, keď sme traja žili z jedného platu a ja zo svojho som ich dotoval a popritom platil stavbu. Nik nám neprišiel na stavbu pomôcť, ani jeden a ani druhý svokor, len brblali akú hlúposť som zas na stavbe vymyslel. Taký je život. Každý hľadí len na svoj prospech. Keď chce, tak nech si pozrie svoje vnúča, ale keď budú potrebovať pomôcť, pošlem ich do, vieš kam.
Moja mamka je uz na druhom svete ,,,,,a ona obtom vie a aj tak to ma v zadku ...co sa tyka toho ze chce vidiet vnucku....aha tak teraz chce vidiet vnucku?a mala na salame ze malicka bola v brusku a ze som bola nabvserko sama?vtedy ju nezaujimalo ako sa ma mala?
Panic48 neni pravidlo je take ze o deti sa staraju rodicia. Stari rodicia nemaju ziadne povinnosti, ak chcu pomoct tak je to len ich dobra vola.
0vecka - áno, v každom prípade dostali. Čo sa týka stráženie detí, tak pravidlo je také, že s detmi pomáha nevestina matka.
no tak chce vidiet svoju vnucku? co je na tom nepochopitelne? Mam taky pocit ze jej nehovoris priamo co chces. Akoze nam svokra tiez nepomaha s vyhovorkou ze svagrina to ma tazsie lebo jej manzel na deti sere, ale som rad ked obcas pride. My fakt pride divne ocakavat od druhych ze ti budu pomahat.
Ok ,viem ze nieje povinna nam pomahat,ale ide tu o princip,ze povedala ze nam da,a nam nedala a ked tu trebalo pomahat ,nevedela sa ozvat ze pride,ale teraz ked je mala na svete tak zavola ze pride vtedy a vtedy......tak je to normalne?naco tu teraz chce prist?ked je vsetko porobene ,,,na kavicku?akoze sorry ale ja som tak nanu nastartovana ze az,,,a ked zavola ahojte milacikovia,ako sa mate?cista pretvarka sakra ....minuly tyzden sa sama pozvala ,tak som jej to zrusila se nebudeme s malou doma ,,odvtedy sa neozvala,manzel jej povedal ze ked si nechodila pomoct ked sme to potrebovali a bola som tehotna ,tak naco tu teraz chces prist?jej odpoved znela ze,mala som zavolat ,,,,chapete?tak vtedy som mala zavolat ,, ale tetaz ju tiez mevolam a sama chce prist ...vy ...na jak poistky,,a pritom 10 rokov sedi doma a kuka slager paradu je nezamestnana
Panic48 oni nedostali ten dom od nej teda nie od svokry ale od jej matky
Zlatá svokra, nechodí, neotravuje, neradí, dostali ste rodičovský dom, nestarie sa, je super. Koľkí rodičia chcú len pumpnúť vlastné deti aby im zaplatili rekonštrukciu ich domu, aby chodili robotovať na poli, hotovali im na drevo drevo, kosili im ...
lol mne tiez svokra naslubovala a nedala a co teraz? ona nieje povinna vam pomahat. To ze slubila a nedala by ma tiez nasralo ale co uz. My pride velmi divne ze ty od nej ocakavas ze vam bude pomahat.