Dobry den,zijeme s manzelom a rocnym dietatkom asi 7 km od manzelovej matky-mojej svokry,ide totizto o to ze ju absolutne nic nezaujima,ani jej syn ani vnucka a uz vobec nie ja,,,,,pred dvoma rokmi sme prerabali moj rodicovsky domov,vravela ze nam da aspon 5000 eur aby nam pomohla,doteraz som tie peniaze nevidela ani ja ani manzel a este si pred polrokom od nas pozicala 500 eur lebo vraj nema,podotykam jej manzel pracuje v zahnranici a ma doma este 33 rocneho syna alkoholika.mam uz take nervy ze snad explodujem ,,,,,,cez cele prerabanie tu ani oci neukazala a to som bola s bruchom ,,,proste zavolala ze co robime a ja ze ki je zle ze lezim a ona iba ze takto to je ...proste ziaden zaujem ze nosim jej vnuca prve pod srdcom,,,,a to mi zomrela moja mama pred dvoma rokmi,cize vedela ze som tu ostala na vsetko sama......a teraz?z nicoho nic mi zavola a povie ze o desiatej pride ...chapete?tak ked sa prerabalo tak nevedela povedat ze pridem len tak ...a terqz si len tak z nicoho nic zavola a ze pride?nevude ru chodit ,pokial nechodila vtedy ked trebalo,naco tu bude chodit teraz?vtedy som potrebovala od nej pomoc. Ved som bola tehotna a nikdy mi nezavolala ze pride,tak ako teraz,,,,len sa chcem opytat aky mate nazor nato......manzelovi zbalila len kufre a je u mna. ,,,nedala mu nic,ani financne mu nepomohla ani fyzicky ked sme prerabali,,,,,,,ja uz ju tu tera nepotrebujem ......teraz by jej bolo dovre sa prechadzat s malou,a ukazovat sa?aky mate nato nazor
Svokra
Chodili sme tam casto,az velmi casto ....ale mala som asi ruzove okuliare,,,ako nas vycuciavala ,a v nicom nepomohla ani sa nestarala ,,,, aha ,tak chce vidiet dcerku?tak sa podla toho mala aj spravat ked bola v brusku ,,,,,,mala ma vyse roka a ani jedne plienky od nej nedostala ,,,,,,a mam taky pocit ze ani hracku,,,,,este my sme jej dali prachy,,,a ona sa mna opyta odkial mam roztrhame rifle,lebo aj ona chce take,60rocna zena,co vraj jej nedochadza,,,,,vnucke nic nekupila ani nedala ,,ani laskou ju nezahrnala,ani ked v brusku bola,aby bola napomocna nam. ,,,ved vedela ze to dieta pride na svet...
Moje vybrané slová ? Hej máš pravdu teraz keď sa zamýšľam nad tým tak ani neviem prečo som to komentovala .. aj tak to nemalo význam pretože ako ty píšeš o mne tak mám taký pocit že si ešte poriadne nadradená a deti nemám dúfam že tvoje dieťa nebude mať taký názor aj na teba o pár rokov, preto by si nemala zbytočne urážať členov rodiny pretože aj keď je tvoja svokra svojská a nie príliš vzorná matka, svokra ale hlavne babka a pod. Tak tebe to nedáva právo ju takto ponižovať, ako to tu už niekto písal tak asi ťa nemá rada tak sa nechcela s tebou stretávať ale možno s tvojim dieťaťom hej, a keď už si písala že ona nechodí k vám iba ak niečo potrebovala teda tak som to aspoň pochopila ja tak sa ťa spýtam nebolo by ešte horšie ak je každý deň nasáčkovaná celý deň u vás? A vy k nej chodíte? Tiež asi nie*
Moje vybrané slová ?
Samasi.....nebudem sa znizovat na tvoju uroven s takymi vybranymi slovami ake pouzivas.....tvoje deti sa maju od teba co ucit. ....ked ta otravuju podobne prispevky tak ich nekomentuj pokial nevies sa spravat,ale len nadavat.......ty si dokonalost chodiaca po svete,,,,,nechapem co robis na takychto forach,ked mas tak pekne ulozeny zivot hlupana
Myslím si že tu na v tejto téme sa dokazuje iba tvoja úroveň teda skôr podúroveň, nebudem ti ja nič osobne radiť ale dobrý nazor na teba nemám, podľa mna z toho čo si písala si falošná piča, týmto ta nechcem uraziť ale zamysli sa nad sebou trošku nemáš 15 aby si sa takto správala že ak máš takýto názor na nu tak to nemusíš hneď vešať na net ale si to vyrieš s ňou, ale tak neriešim nevidím do toho uplne ale aj podľa tvojho vyjadrovania ju ľutujem
No zneuziva,,,,ako neviem ci ma chapete,,,,ja jej mam dovolit si tu chodit kedt chce?zavolat kedy chce?poziciat si peniaze kedy chce?a vtedy to nepotrebovala nas vidiet?nie naco,ved vtedy tu trebalo robit a ona namiesto toho aby vtedy nam pomahala tak sa tu vtiera teraz .....nechapem jej zmyslanie , ,nieje nam nijako napomocna vobec nijako,este nam je na pritaz lebo ma nase peniaze a tvari sa ze to je v poriadku.niesom na peniaze,som samostatna ale ked tu nepotrebovala chodit predtym,naco tu chce chodit teraz,nech nam da pokoj a nech si pozera tv ako stale....museli by ste ju poznat,falosna krava nic viacej ,,
asi by som ju bol poslal kade lahsie. nemala by si len tak sediet so zalozenymi rukami. potom sa nesmies cudovat, ze to je takto a ze vas takto zneuziva
Mikinkamo a sak pravdepodobne ta nema rada a ked sa tu ohanas elementarnou slusnostou, tak ti pride slusne ohovarat niekoho za chrbtom? Takze teba rada nema tak proste k vam nechodi ale vnucku vidiet chce. Fakt nechapem co na tom nechapes.
Najlepšie co môžes spraviť je že jej otvorene povieš čo cítis.Aj ked sa urazí a čo lepšie hned ako to dusit v sebe a pretvarovať sa.ludia ako chceme riešiť problémy ked ideme na veci od lesa.Chod priamo na vec .Z tychto bilov de si nič nerob.co tu pisu.
Podľa mňa by si nemala odopierať svojej svokre aby chodila za vnučkou aj keď raz za čas, v tomto prípade mi to pripadá ako keby máš na ňu taký názor iba kvôli peniazom, je jedno že pred tým neprejavovala moc záujmu ... Toto si musí odpustiť ona sama ak mala taký vzťah aj ku svojmu synovi a ty by si ju tiež mohla pochopiť trošku a zamyslieť sa aj nad tým že si bola iba tehotná a prerábali ste ale skús sa cítiť trošku do nej, syn alkoholik podľa toho čo som pochopila aj jej muž bol nič moc a naozaj nemôžeš vedieť čo sa deje