Dobry den,zijeme s manzelom a rocnym dietatkom asi 7 km od manzelovej matky-mojej svokry,ide totizto o to ze ju absolutne nic nezaujima,ani jej syn ani vnucka a uz vobec nie ja,,,,,pred dvoma rokmi sme prerabali moj rodicovsky domov,vravela ze nam da aspon 5000 eur aby nam pomohla,doteraz som tie peniaze nevidela ani ja ani manzel a este si pred polrokom od nas pozicala 500 eur lebo vraj nema,podotykam jej manzel pracuje v zahnranici a ma doma este 33 rocneho syna alkoholika.mam uz take nervy ze snad explodujem ,,,,,,cez cele prerabanie tu ani oci neukazala a to som bola s bruchom ,,,proste zavolala ze co robime a ja ze ki je zle ze lezim a ona iba ze takto to je ...proste ziaden zaujem ze nosim jej vnuca prve pod srdcom,,,,a to mi zomrela moja mama pred dvoma rokmi,cize vedela ze som tu ostala na vsetko sama......a teraz?z nicoho nic mi zavola a povie ze o desiatej pride ...chapete?tak ked sa prerabalo tak nevedela povedat ze pridem len tak ...a terqz si len tak z nicoho nic zavola a ze pride?nevude ru chodit ,pokial nechodila vtedy ked trebalo,naco tu bude chodit teraz?vtedy som potrebovala od nej pomoc. Ved som bola tehotna a nikdy mi nezavolala ze pride,tak ako teraz,,,,len sa chcem opytat aky mate nazor nato......manzelovi zbalila len kufre a je u mna. ,,,nedala mu nic,ani financne mu nepomohla ani fyzicky ked sme prerabali,,,,,,,ja uz ju tu tera nepotrebujem ......teraz by jej bolo dovre sa prechadzat s malou,a ukazovat sa?aky mate nato nazor
Svokra
A keby tam chodila tak tu zalozis temu svokra nam neda dychat ze? Hysterka. Ty asi nevies co su to riadne problemy so svokrou inak by si sa tu takto vulgarne nevyjadrovala. A co je to vobec za slovo ze trebalo? To je po cinsky?
Akoze ok vsetko chapem, ,,, nepotrebovala som pomoc ,ale ide o sprosty a jednoduchy princip,,,ked tu nechodila predtym co mala bola v brusku tak preco sa tu pcha teraz chodit aj ked juvtu teraz tak isto nikto nevola? A financne pomoct?museli by ste ju poznat ako sa tvari akomilionarka,,,,,keca kolko nam penazi nadava a pod.az sa to zle pocuva a nakoniec este my jej davame ....... Niesom hore nos,ide mi len o sprosty princip. ,,,
Si to vôbec normálna? Pravdepodobne ťa nemá rada a už chápem aj prečo, ako z jednej stránky chápem aj teba ale si strašne hysterická , tak princíp je princíp hej ale keď vám neprispela tak neprispela ona není povinná keďže vy by ste mali byť už samostatný, a pod.
Ako nehnevaj sa na mňa, ale ja sa nedivím dakedy už prečo vznikajú úplne zbytočné spory medzi svokrou a nevestou, kedy sa nevesty tvária ako tie urazené. V živote nikdy by som od vlastnej mamy nečakala, že mi finančne pomôže aj keby peniaze sľúbila a nie to od svokry. Maximálne by som bola vďačná ak by tak spravila a keby nie tak sa nič nedeje. To nie je jej povinnosť, dokonca ani keby si ju o tie peniaze poprosila, že potrebuješ prispieť.
Ďalšia vec je starosť o vnučku. To isté čo s peniazmi, je to vaše dieťa, vy ste si ho urobili, starajte sa. Potrebujete pomôcť? Otvorte ústa. Ty niečo očakávaš a myslíš si, že dakomu druhému dojde čo ty chceš. Takto to nefunguje. Keď ste mali veľa práce mali ste požiadať, neverím, že by neprišla pomôcť. Obaja ste sfučaní, keď sa neozve a ak sa ozve tak odmietnete...lebo ego?
Ovecka ty o com tocis? Akoze kto mal vediet ze som uz tehotna pocas prerabania? Vedela ze grcam a varim a dookola to iste?to treba vysoku skolu nato aby som vedela ze co sa patri?sakra
akoze sorry ale na co si robite decko ked prerabate barak? to ste nemohli rok pockat? Nam tiez nikto s nicim nepomahal a neriesili sme to. Proste je to ich vec. Nebyt jej tak nemas manzela v tomto ohlade uz spravila dost a co sa tych 13 EUR tyka tak preco si aj ty nevypytas od nej? Sak cely problem je v tom ze ty nevies otvorit usta a pyskujes len manzelovi.
Co nato manzel?ze proste je taka cely zivot,vraj je preplasena zo zivota lebo aj jej manzel je nejaky hulvat,,, ale to je len vyhovorka,,,,vraj ona nikam nemoze,lebo manzel nanu ziarli ze ho podvedie....chapete?60 rocny ludia,,, ....on je v zahranici ,a aj keby jej vyhovorka bola ze bude mat doma krik ,tak manzela doma nema ,,,,chapete?proste vsetko je na hlavu.....moj muz vravi ,ze on to nikdy tak nebral ,ale ze ked teraz tak mad tym premysla tak vravi ze mam pravdu ,a hlavne o tom ze ked vrsvi ze vtedy som ju mala volat. ,,,,,tak teraz ju tiez nevolam a naco tu chce prist. ..chapete?zmyja je to vydrbana,,,,ja tehotna,neviem co skor,majstri na dome, ,keby mi aspon raz zavolala uz len z vdaky k mojej mamine,ze mame zadarmo dom,ze navarim ti lebo viem ze ti je zle ....
Manžel na to čo hovorí ako jej syn? Že vám s ničím nepomohla? Osobne si ale myslím, že aspoň kvôli dieťaťu by si to možno mohla prekusnúť, predsa len keď píšeš, že ti zomrela mama tak už má iba jednu babku
Manžel na to čo hovorí ako jej syn? Že vám s ničím nepomohla? Osobne si ale myslím, že aspoň kvôli dieťaťu by si to možno mohla prekusnúť, predsa len keď píšeš, že ti zomrela mama tak už má iba jednu babku
Niesom jedinacik,sme 4surodenci,,,,,,asi koli tomu mi to vadi ze aka je,lebo mojo rodicia pomahali ako sa dalo,,,,,z kazdej strany,netrebalo im volat ze pridte,ze daco treba ,,,,,,vedeli ze sa preraba boli tu ,ci trebalo ci nie.......a to z mojej strany aj bratranci aj sesrernice,,,,, pre mna je to nepochopitelne aby matka ktorej syn sa ozenil,sa o nic nezaujimala,,,,,,o nic,tak co teraz odomna chce?mam ju tu pozyvat na kavicky,caje,obedy?a zdravotne je na tom fit,,,,,,nakupy,kamosky,kadernik proste panicka.....tak ked sa tak sprava tak nech sa ani nestara ako sa mame,lebo to je pretvarka,keby ste poculi ten hlas falosny ked zavola.....a minule som bola s jej muzom podpisovat novu zmluvu ohlqdom prace asi 50 km...samozrejme som ma naftu nic nevzala,,,o tyzden nato mi kupila maso a vraj to stalo 13 eur a peniaze vzala...no je to normalne?