Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nikto sa so mnou v triede nebaví

Príspevok v téme: Nikto sa so mnou v triede nebaví
dievca22

Mám taký problém, v triede sa so mnou nikto nebaví neviem preco, som kamarátska rada sa chcem zoznamit, ked som prisla do novej strednej školy tak som sa aj skamaratila s niekym, lenže potom postupom času sa uz so mnou prestali baviť a neviem preco ani som sa nezmenila, nič som taka ista, uz od prveho momentu som v triede tichá lebo neviem o com sa mam rozprávať, chcem byt sama sebou lenze ja sa akokeby bojím a musim sa pretvarovat a to ma dost vycerpava
Prosím poraďte niekto kto ma takyto problém,ako si najst kamaratov

Cliattsi

Ahoj. Ešte ma napadla jedna vec. Boli sme na nejakom výlete/exkurzii zo školy. Bolo tam viac tried,čiže aj ľudia,.ktorých som nepoznal.
Všimol som si, že jeden chalan tam s niekým hral tuším šach alebo karty. Tak som prišiel a opýtal som sa, či si aj ja s nimi/s ním (už neviem presne) môžem zahrať.
Tak sa stalo.
Potom neskôr som toho chalana aj pozdravil, ale hanbil som sa  začať dlhší rozhovor. Tak m a teda napadlo,že keď aj ty budeš na podobnej školskej akcii, môžeš sa pridať aj ty kľuďom na základe niečoho.
A potom sa budeš s niekým viac rozprávať. Toho človeka môžeš neskôr aj pozdraviť. A cez prestávky za ním môžeš chodiť, môžete sa porozprávať a nemusíš ticho trčať v triede s ľuďmi,s ktorými nemáš o čom.

Aked som toho chalana stretol pár km od mojho bydliska, ako sa venoval nejakej šport. aktivite, tak sme sa iba pozdravili a potom nastalo to spochybňovanie toho, či sa mu ja mám s niečím ozvať a tak. Lebo ja mám ten problém, že keď opakovane stretnem človeka, s kt. som trochu pohovoril.....TAK RIEŠIM, NA ZÁKLADE ČOHO BY SOM SA S NÍM DAL DO REČI. Po kratšej úvahe dospejem k tomu, že NA ZÁKLADE NIČOHO a tak ho len pozdravím, aj keď vnútorne by som aj chcel viac. Je za tým aj moja hanblivosť. A urč. nesebaistota. Nemam to rád na sebe , ale výnimočne to prekonám. Je to náročné.
Extroverti nevedia o čom píšem.

Cliattsi

No ja keď som sa postavil, tak sa mi tak zatočila hlava, že som sa chytil niečoho- napr. stoličky, čo bola nablízku,.aby som nepadol.

Ale mám pocit,že to asi nebude tvoj prípad.

Ale neviem, čo také by som ti poradil, lebo ja som to isté zažíval.
Ale rozprával som sa predsa len s pár ľuďmi, aj keď aj to nebolo nič moc.
Nejako som to pretrpel.

Je dobré si nájsť nejakých ľudí mimo školy.

Cliattsi

no možno máš aj pravdu. Ale: absolvoval som takú zvláštnu terapiu, po ktorej (takmer) mi vymizol pocit stratenosti na tomto svete (nehovorím teraz o pocite samoty). Nechcem sa tu na fóre rozpisovať, o čo ide, ale ak to mávaš často, môže to mať súvis s pocitom opustenosti na tomto svete. Preto som dal tú otázku

Cliattsi

Este sa ta opytam jednu vec- ze ked vstanes z postele a postavis sa, ci sa ti zatoci tak v hlave. Pytam sa to hlavne preto, ze by som to daval do suvisu s tym pocitom.osamotenia aj ked si s ludmi.

Cliattsi

dievca,vies,snazil som sa tymi otazkami dostat sa k nejakemu zaveru, ale asi sa.mi.to moc nepodarilo.
Dobre sa ucis, aj rychlo vies reagovat. To je.super narozdiel odo mna.

Co som ale zistil je to, ze pravdepodobne patris medzi vysoko citlive osoby. Highly sensitive person. Skus si o tom viac precitat.

Este sa opytam- mas aj migreny?