Mám taký problém, v triede sa so mnou nikto nebaví neviem preco, som kamarátska rada sa chcem zoznamit, ked som prisla do novej strednej školy tak som sa aj skamaratila s niekym, lenže potom postupom času sa uz so mnou prestali baviť a neviem preco ani som sa nezmenila, nič som taka ista, uz od prveho momentu som v triede tichá lebo neviem o com sa mam rozprávať, chcem byt sama sebou lenze ja sa akokeby bojím a musim sa pretvarovat a to ma dost vycerpava
Prosím poraďte niekto kto ma takyto problém,ako si najst kamaratov
Nikto sa so mnou v triede nebaví
poradim38 - ja by som chcela kamaratov pri ktorych som sama sebou a nechcem byt sama, lebo sa citim divne
cliatsi - mozno ze byvam casto unavena hlavne v skole
sissiny - hej, zistim od nich co sa stalo.... moj problem je ze sa akokeby bojim prist za nimi, tak mozno preto :(
Ja byt tebou sa snazim od tych kamaratov vyzistit co sa stalo, ze sa prestali s tebou bavit, nieco sa zmenit muselo. Alebo si mozno oni mysleli, ze ty nemas zaujem sa s nimi kamaratit ak si bola taka tichsia a neprisla si aj ty sama za nimi
dievca: "moj problem je ze neviem ako byt sama sebou.
Tak to je to ten základ. Ak nevieš byť sama.sebou, neveríš si.
Ja sa týmto zaoberám a tiež neviem byť sám.sebou. Nejako to maskujem.
ALE ešte sa opýtam: máš problémy s kocentráciou? Si unavená?
Tak tym ze budes ticho tak kamaratov nenajdes :)))) tu plati pravidlo bud/alebo........ rozhodni sa sama ci potrebujes kamaratov pri ktorich sa musis pretvarovat, alebo radsej budes sama so sebou ale zaroven aj sama sebou :))))))) ...........................
vestica lubomira - skusim ten pribeh, ci pomoze a dakujem :)
jurajho - lenze moj problem je ze neviem ako byt sama sebou, a dakujem aj tak :)
Cliattsi - no na začiatku som sa tam skamaratila s pár spoluziackami, ale potom sa so mnou uz prestali bavit, mozno ze som ticha...
chcela by som tiez hovorit dopodrobna, ale nemaju zaujem niektori...
no su tam urcite skupinky, a myslela som ze zapadnem do jednej ale som uplne ina ako ostatní...
nemyslim si ze som nezaujimava, ale som opatrna v komunikacii...
ono sa to utrasie. naco patrit k nejakym sliepkam, radsej budza ko vravis sama sebou. raz pridu na to, ze robili chybu, ze sa s tebou nebavili
Králiček je priezvisko alebo malý králik?
Odkedy padol králiček na hlavu, tiež sa so mnou nechce rozprávať. Asi ho vykopnem z balkóna.