Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kedy ste mali prvý sex? poprípade otázka na mužov ako beriete to ked je dievča panna?

Pilcuk

Ja mám pred 50-tkou a čakám na prvý bozk a tu mladí, viac než o polovicu odo mňa zúfajú, že nemali pohlavný styk :-)(

Samuraj

V 19 tke. Mal som viac priateliek. A ako som to vnimal ked bola panna? Jednu som mal, terajsiu priatelku. Sexujem snou uz 3 rok. A naucila sa toho dost cize , a najlepsie je na to asi veta ved vsetko je raz po prvéé

simiona

No môj prvý bol v posteli celkom dobrý. Nebolo to síce ohromné, ale bol dobrý. Zato druhý v posteli len ležal. A keď som niečo nové navrhla, pozeral na mňa ako na uchylačku. On síce vedel navrhnúť, poďme mať sex, ale tam sa jeho iniciatíva skončila. A potom aby človek nemal rád sex. Ja som asi fakt nemala muža, čo by bol skvelý v sexe.

smolinkaa22

akoze... ja praveze nemozem suhlasit ani s uzivatelkou sex sex ani so simionou.. som presvedcena, ze s istotou tvrdit take nieco ze milovanie nieje nic wow ani super, moze iba clovek, resp. zena, ktora este naozaj dobre milovanie nikdy nezazila.. ak by to bolo tak ako vravite, neexistovali by zeny, ktorym chlapi v posteli nestihaju.. nevravim, ze je ich vela, urcite menej ako muzov, ale su aj nynfomanky aj take, co si za kazdych okolnosti vedia intimne chvilky uzit a take, co dosahuju orgazmus za jedno milovanie aj niekolko krat za sebou.. a verte mi, ze tieto baby by nikdy nepovedali nieco v zmysle, ze sex pre nich nieje nic ohurujuce ani wow.. tak ako vsade inde v zivote, aj v tejto oblasti plati ze kazdy sme iny a preferujeme ine veci, niekomu sa sex moze pacit viac inemu menej.. ale povedat to tak zovseobecnujuco akoby to fakt nebolo nic zvlastne pre kazdeho jedneho cloveka je dost nemiestne.. tot moj nazor.. ide o to, aby si dvaja nasli spolocnu cestu aj v spalni, nehanbili sa, hovorili o tom co sa komu paci, co toho druheho rajcuje, brat jeden na druheho ohlad a ked su tieto podmienky splnene, myslim si, ze neexistuje, aby sa jednej zdravej zene nezatocila poriadne pri milovani hlava od tolkeho vzrusenia :) a netuzila po nom zas a zas a znova.. je to len o tom ci toho druheho milujem a chcem mu splnit to po com tuzi a urobit si navzajom dobre, uzivat si blizkost a ludske teplo milovaneho cloveka , to je cela veda.. a nie ako moja kamoska ked som este nepoznala mojho terajsieho priatela ma varovala ze nech sa nedam ani za svet prehovorit a nech muzovi nikdy nespravim oral lebo je to hnusne a ju napina na vracanie len ked o tom pocuje.. sa teraz na tom len smejem, lebo zas je to len o preferanciach konkretneho paru a konkretneho cloveka , co sa jednemu hnusi to moze iny milovat.. a presne to sa na mne splnilo lebo to od coho ma najviac odradzala, ja teraz milujem.. takze uplny opak.. to, pred cim som bola varovana sa mi strasne paci :D a hnusne mi to nepride teda ani nahodou ako som tomu prisla na chut :) a presne tak je to so sexom ako som uz pisala zovseobecnovat to v ziadnom pripade netreba, je to o splynuti najskor dusi a potom tela a potom to moze byt uuplne ale ze uplne nadherne nieco :) :) btw. zakladatelke chcem len tolko napisat, ze najkrajsie je to asi vtedy ked sa stretnu panic a panna, napriek tomu, ze to moze byt este trosku neohrabane atd atd.. presne ako ja s priatelom.. je to asi taky idealny model ako zacinat, ale zas nieje to urcite jedina podstatna podmienka nato, aby bol vztah stastny.. v tom je kopec inych veci nez len to, ci ani jeden z paru predtym nikdy nikoho nemal.. existuje kopec ludi co si nasli zivotnu lasku az ked napr, boli vdovci, vdovy, rozvedeni, s detmi v puberte alebo odrastenymi a vtedy je logicky vylucene, aby ten clovek bol panna ci panic, no napriek tomu boli ci roky ci az do konca zivota spolu stastni.. skor by ma stvalo kebyze zistim ze mam pri sebe cloveka s velmi promiskuitnou a pestrou sexualnou minulostou.. toto povazujem za ovela vacsi problem, nez ci je ci nieje panna panic alebo kedy "to" prisiel.. az vtedy by som spozornela, ostatne varianty su ok :)

simiona

Súhlasím so Sexsex. Kým som nemala prvý sex, tiež som predstavovala, aké to bude super. Bolo to fajn, ale nie super. Ďalšie súlože boli tiež fajn, ale nie super. Zato bozkávanie a maznanie považujem za úžasné.

SexSex

Kazdy vsade riesi len sex sex a sex. Na kazdom rohu. Nic ine nepocujem len slovo sex. Mala som ho parkrat a je to fajn no urcite to nie je nieco božske aby som sa nad tym rozplyvala a vsade to hlasala ze jupiiiii mala som sex :D popravde uz ho nechcem lebo neviem načo ho mám chciet :D dokazu ma obstatnit aj ine veci a to omnoho viacej ako nejaky hlupy sex- napr pizza ;D bez tej by som neprezila snad ani tyzden :D
Takze vsetci ktori ste nemali sex o nic ale absolutne o nic neprichadzate. Ako je to fajn ale vobec to nie je nieco ze wooow. Takze klud :)

BohuzialPanna

Nechapem niektorych chlapov. Sice som panna ale niektori tu pisu ze vazil som si ze moja baba bola panna atd atd a to akoze nepannu by ste si nevazili? By ste sa na nu pozerali nejak inak? Vidno ze chlapi beru zenu ako tovar- ak je ten tovar pouzity tak uz to nie je ono.. toto je dovod preco ja v zivote chalanovi nepoviem ci som panna alebo nie..

A milujem ked niekto povie ze panenstvo je vzacne. Co je na tom paneboze vzacne ked to má/mal kazdy? ...