kedy ste mali prvý sex? poprípade otázka na mužov ako beriete to ked je dievča panna?

SklamanyZoZien

ModraObloha taká čo už neni panna by mňa nechcela, lebo oni to poznajú... ženy chcú takých mužov, ktorých chcú aj iné ženy, chcú skúsenych a vedia to vycitit, stači zaváhanie, alebo neistota keď pride reč na sex atď. Čo by bolo keby som spoznal nejaku a prišiel o to, to neriešim, nemá to význam, možno by som potom rozmýšľal úplne ináč.

ModraObloha

Sklamaný, existuje viacej žien nie len panny a ženy čo suložili s polovicou mesta... Suhlasím so Zuzazuza.. existujú proste normálne baby čo mali vztah pripade dva.. čiže rozdiel nemusíš ani poznať, ak by si mal rád takuto babu a aj ona teba.. a zistil by si že už pred tebou mala sex, pretože mala partnera tak by si ju poslal k vode?? Je dosť naivné sa sústrediť a škatulkovať ženy len na panny a na "štetky" áno su aj take ale nemyslím si že myslíš práve tie lahké baby čo fakt dajú každému.. hlavne sa zameraj na to aby ste si povahovo sadli.. rozumeli si po citovej stránke a duševnej... a určite aj nejaka fyzická pritažlivosť.. to či je panna alebo nie je fakt druhoradé.. to je len ako bonus.... niekoho ako ja by to potešilo lebo ja som tiež... čo sa ti vlastne páči za typ baby? Pretože mne to príde že hlavne pre teba je ked je panna :D A ked o to prídeš a náhodou vztah nevíde tak čo?? stále budeš chciet do noveho vztahu pannu?? Či už proste na tom nebude zaležať ? Neni to kravina tak trochu takto to brať ?

SklamanyZoZien

DragonFlyw presne tak.

Zuzazuza ja v sebe ziadne jedy nemam. Ved nemam koho, preco nenavidiet. Nechapes, ze som cely zivot sam? Vo mne je prazdnota, nic. Aj ked vo mne nejake jedy boli tak uz davno vytiekli :D

DragonFlyw

Simiona, vies preco ta ti muzi nechceli aj ked si bola panna? Lebo ta potrebovali len pretiahnut. Nestala si im vobec za vztah. Ak muz stoji o vztah so zenou, tak mu nevadi, ze zena je panna. Ak ju chce len ako podlozku do postele, vadi mu to, lebo nema tu trpezlivost aby bol k nej nezny, pomaly pristupoval k sexu, atd. Oni sa potrebovali nad tebou len rychlo odbavit a ked si povedala, ze si panna, tak vedeli, ze musia ist na teba inak a to sa im nechcelo...takze si stretla len takych, co ta nemilovali a chceli tvoje telo.

Zuzazuza

SklamanyZoZien, keby si odlozil hnev bokom a skusil si este raz precitat, co som napisala, zistil by si, ze som ta tym prispevkom podporila.

SklamanyZoZien

Mrauka: no ja neviem ci to bude vyzerat komicky. Ako to mam vediet ked som to nikdy nezazil? Ale logicky mi je sympatickejsia panna ked som sam panic.

Co tu stale trepete o jedoch a urazani zien?? Ved vas ked doma zbije muz tak poviete nieco typu: "On nas ma rad, len ked si vypije tak je trosku nervozny". A mna tu idete skopat pod ciernu zem za zopar slovicok?? Ako ja vazne zenskemu mysleniu nerozumiem :D

Zuzazuza

SklamanyZoZien, a zas to robis, vidis? Tebe by bolo treba, aby si dostal moznost pravidelne sa rozpravat s niekym, kto by ti pomohol vysvetlit a pochopit vlastne pocity. Mam z teba silny dojem, ze vsetky tvoje jedy na zeny by sa v momente vyparili, keby ti nejaka dala najavo, ako pre nu vela znamenas. Kazdy sa s pocitmi neprijatia vyrovnava, ako vie. Aj Ty. To je cele. Dufam, ze sa ti take coskoro v zivote pritrafi, lebo cim dlhsie budes v tomto stave, tym vacsie skody na osobnosti to zanecha.

Mrauka

A ty pannu nebudes jeb.. ako zviera?
Ze naco? Sex panny a panica bude teda vyzerat komicky. A ak sa zamilujes do zeny a zistis, ze nie je panna, tak jej povies, ze sa ti hnusi?
Mas to dost pokrutene v hlave a ked mas nejake moralne hodnoty, ako tu tvrdis, ako mozes urazat zeny a niekoho odsudzovat? Ty nemas ani potuchy, co je to moralka a nehladas si pannu kvoli moralke, ale preto, ze sam nemas ziadne sexualne skusenosti a myslis si, ze ta neopusti ked bude sama bez skusenosti a nebude mat s cim porovnavat.
Ziadna moralka u teba.

SklamanyZoZien

Mrauka: chceš mi povedať, že neni rozdiel medzi ženou, ktora je ešte panna a tou čo mala predtým kopu partnerov? Veď to je obrovský rozdiel v spravani. Také čo často striedaju partnerov su namyslené, papulnaté, myslia si, že si môžu dovolit čo chcú, podobne ako muži čo striedajú partnerky. Tak nech sa jebú medzi sebou ako zvierata, mne je to jedno, ja chcem pannu. Niesom ani krestansky zalozeny, ale nejake moralne hodnoty ešte mám. Opotrebovanu si nikdy nezaplatim, uvazoval som o tom, ale ako som napisal, hnusia sa mi, takže nic.

simiona: tak u mňa je to naopak, som panic a chcel by som pannu, neviem prečo by mal vlastne panic chcieť skusenu??