kedy ste mali prvý sex? poprípade otázka na mužov ako beriete to ked je dievča panna?

Zuzazuza

Moj priatel je slusny a moralny. Najcistejsi clovek, akeho osobne poznam. Vazim si ho. Nevymenila by som ho ani za svet. Este nejaka vyhovorka?

SklamanyZoZien

ModraObloha: Jasne, ze sme v haji. Ved vidis aj tu na fore ako nam panicom nadavaju, ze sme bojazlivi, ze nevieme oslovit bla bla bla. Oni chcu zvieracich muzov takych ako Boris Kollar co sukaju vsetko co vidia. A potom sa cuduju preco ich opustia haha :D Slusny a moralny clovek nema sancu.

Mariana

Budem mat o chvíľu 24 a som panna. A nie, nevadí mi to :D nie je to choroba. A je mi jedno či budem mat panica alebo skúseného. A nie je to v náboženstve ani vo výzore. Len som ešte mala sex a myslím si že riešiť hlúposti nepodstatne. To je všetko :D

PsiaPani

ModraObloha, tak ono mne osobne by to bolo aj jedno ale tak skúsený čo není v posteli drevo by mohol mať nejaké skúsenosti aby to bolo bezbolestné. Ja čakám iba na to než budem v nejakom vzťahu a bude to aj o citoch a nie o sexe. Keby som presvedčená o Tom, že chcem iba sex tak sa s niekým vyspím a neľutujem to a ani na ňom nedostanem naviazaná. Ale toto sa nestane no. Nemyslim konkrétne prehnane naviazanie pretože tak nejako to teraz vyznelo.

PsiaPani

ModraObloha, tak ono mne osobne by to bolo aj jedno ale tak skúsený čo není v posteli drevo by mohol mať nejaké skúsenosti aby to bolo bezbolestné. Ja čakám iba na to než budem v nejakom vzťahu a bude to aj o citoch a nie o sexe. Keby som presvedčená o Tom, že chcem iba sex tak sa s niekým vyspím a neľutujem to a ani na ňom nedostanem naviazaná. Ale toto sa nestane no. Nemyslim konkrétne prehnane naviazanie pretože tak nejako to teraz vyznelo.

lolofon9

K comu vlastne vedie tato tema? Aby som nebol uplne ot, mam 24 a sex som este nemal, a nemam s tym problem. Mozno som divny, ale nejak necitim potrebu si to “rozdat” s niekym, koho fakt nebudem milovat.

ModraObloha

Sklamaný no to sa líši kus od kusu :D nemôžem ti to vyvracať sam s babami nemám skúsenosti takže možno máš pravdu a aj príspevok nad tebou to potvrdzuje, tak potom akú mame šancu? :D Panna chce skúseného a skúsená chce asi tiež skúseného ? :D Potom sme v háji :D Jedine klamať a to nebudem to mi nestojí za to.. proste ak je niekto taký že sa hlavne pozerá na to či je niekto panic a panna a podla toho sa rozhoduje či bude sex alebo nedaj bože vzťah tak takí ľudia niesu pre mňa... Pozri ak máš napríklad na toto názor ako ja, tak aspoň vďaka tomu že niekomu na tom zaleží, a tebe zase zaleží na inom, tak sa proste aspoň znižuje šanca že si nájdeš niekoho, s kým si nerozumieš. Neviem či je v tom fakt taký rozdiel medzi tým čo už sex mal a čo nie.. to zaleží tiež od človeka.. niekto mohol mať 3 partnerky a môže byť v posteli drevo, a niekto je panic a pritom keď sa trochu osmelí, tak môže byť dobrý :D To isté asi platí aj o babách, proste platí to čo som napísal hore :D

psiapani

Nečítala som si tu síce všetky komentáre, ale ja osobne som panna a keby chcem už sex tak určite so skúseným mužom. A takto to má asi väčšina žien. Ale stále nechápem pointu tejto diskusie a čo chcela zakladateľka počuť, pretože každého názor je diskutabilný.