kedy ste mali prvý sex? poprípade otázka na mužov ako beriete to ked je dievča panna?

Zuzazuza

A suhlasim s tym, ze na vine musi byt tvoja zla skusenost. Ak z vlastnej skusenosti neveris, ze kazdy muz ma sancu, tak ver aspon nam ostatnym, ktori sme to zazili. Naco by sme tu zbytocne zabijali cas, ak by sme ti tu pisali klamstva?

Zuzazuza

Zo vsetkych tych miliard zien na celom svete som jedina? Ak by som bola, tak by ma mali zavriet niekam do muzea a vyberat za mna vstupne. Lenze nie som jedina. Ty unikas pred realitou, lebo ju nedokazes zniest. Su zeny, ktore chcu dobrakov, a su dobraci, ktori maju vztah. To je fakt. Ak Ty nemas zenu, na vine nie je to, ze si dobrak. Najskor si urovnaj v hlave, o aky typ zeny stojis. A podla toho zapracuj na svojich kvalitach. Ak stojis o zlatokopku, zapracuj na tom, kolko zarabas. Ak stojis o loajalnu partnerku, co ta bude milovat, zapracuj na svojej ludskosti. Vzdy vsak musis mat nieco, co mozes zene ponuknut. Aj Ty budes stat iba o zenu, ktora ta niecim zaujme. Nestracaj zbytocne energiu a cas hnevom. Tym odozenies uplne hocijaku.

zena26

SklamanyZoZien a ty chces vacsinovu zenu? Vhodna pre teba je taka, ktorej sa budes pacit taky, aky si, ale musis byt najprv vyrovnany s tym sam, lebo ak budes stavat mury a robit sudy vopred, tak sa k tebe nedostane. Zaklad sebavedomia je aj to, ze sa nelutujes a prijimas sa. Panic-nepanic, je to jedno. Tiez som ako panna chcela panica, ale potom dalsikrat mi uz na tom nezalezalo, lebo som si uvedomila, ze to naozaj nie je podstatne. Asi by som nechcela ani cloveka, ktora ma za sebou velke mnozstvo jednorazoviek, ale ako sa to dozviem? Ak ho nepoznam dlhsie, tak nijak. Panic a panna su prvykrat v posteli nanic, ale preto je tam cit a je to krasne aj bez dokonalych vykonov. Najhorsie je sa hanbit. Ak ta nejaka bude lubit, tak sa jej bude pacit tvoju pociatocna nemotornost. Uzivaj si a nebud v strese. Prejde mesiac a skusenosti budes moct sam rozdavat, ani si uz na ine nespomenies. Okrem toho sa kazdej zene a muzovi paci nieco ine, cize len skusanim a rozpravanim sa o tom dosiahnete spokojnost. A ze su zeny na zlych chlapov k tomu poviem tolko, ze ja napr. nie a aj mam dobreho chlapa, vlastne som vzdy takych mala. Zli chlapci su v mojich ociach pritazlivi akurat na jedno, ale vztah by som s nimi nechcela mat. Ale rozumna zena si urcit priority vie, takze bud rad, ze tie, co ta nechcu, sa svojim nezaujmom same odstrania z cesty. V kazdom pripade staci najst jednu jedinu, ktora ta bude lubit.

PrekliatieMuzov

Podľa mňa tak reaguje SklamanyZoZien preto lebo možno chcel nejaké dievča a ono radšej uprednostnilo nejakého primitívne ho chalana a on teraz podľa pár takých dievčat hádže všetky dokopy

Zuzazuza

Mozno si to mysli, to neviem, nepoznam sa s takymi. Ale ja hovorim o charakternosti, o tom, ze sa k ludom sprava uctivo a slusne, ved by ma to malo odpudzovat, nie? Nefajci, alkohol si da raz za par mesiacov, nechodi po baroch, z prace ide rovno domov, doma hra pocitacove hry, upratuje, umyva riad, vynesie smeti, lebo si mysli, ze si domace prace muz a zena maju delit, navari na striedacku so mnou. Ved by som nim mala byt vrcholne zhnusena podla tvojej teorie. Namiesto toho ho vnimam ako moj poklad. Vies to vysvetlit?

SklamanyZoZien

Tak jasne, ze ty o nom nepovies nic zle. Inac by si s nim nebola nie? :) Aj o mafianovi si jeho milenka mysli, ze je to super muz :D

Snailovnik

Sklamanyzozien nemas pocit ze ti nesexovanie lezie na mozog? Mozno keby si omocil svoju varesku v pudingu bol by si o moc pozitivnejsi a prijemnejsi

Zuzazuza

A mimochodom odporujes si. Ak teda o moralneho muza zena ani nezakopne, a ty mi hovoris, ze si iba namyslam, ze je moralny, nemala by som byt nim odpudzovana na zaklade tvojej teorie? Ved na nom nevidim ziadny primitivizmus a hrubost. Ved pritahovat ma maju grazli. Ak by som si jeho charakternost hoci iba namyslala, nemala by som onho ani zakopnut podla toho, co o zenach tvrdis Ty.

Zuzazuza

Som s nim 3 roky. Myslis, ze som pred tromi rokmi prisla o mozog a prestala byt schopna triezveho usudku? Az tymi rokmi som predsa zistila, aky je charakterny. Na zaciatku si ma ziskal tym, aky bol vtipny. SklamanyZoZien, na stupnici od 0 do 10 (0 je najmenej), aky si vtipny Ty? :P