Tak otázka je podĺa témy asi jasná.
kedy ste mali prvý sex? poprípade otázka na mužov ako beriete to ked je dievča panna?
Všade čítam a počúvam, že chlapi chcú skôr panny. Haha. Dobrý vtip.
Čo som však randila s chlapmi, všetci chceli už skúsenu. A keď to bolo ešte keď som bola panna, radšej ma opustili. To bolo také sklamanie: "Ty si ešte panna?" Hlas im zosmutnel a odtiahli sa ako keby som mala tuberkulózu. A keď si mal vybrať medzi mnou a ženu, čo už aj mala deti, vybral si ju.
Chlapi sa robia v spoločnosti, že chcú panny, ale keď príde na lámanie chleba, chcú skúsenu ženu.
Mrauka- absolutne s tebou suhlasim. Zufalyzozien, chod do prcic. Rozmyslas ako 13 rocny chlapcek. Bez stipky reality. Boze
Prosim ta, zena nie je dialnica, aby bola opotrebovana a vyjazdena. Muz nema ako zistit, ci je zena panna, alebo uz niekoho mala, ak mu to sama nepovie. Co si myslis, ze po kazdom sexe sa to roztiahne stale viac? Zenu roztiahne akurat porod.
Nazyvat zeny, ktore niekoho milovali tak, ze sa s nim milovali stetky, to je silna kava. Opotrebuvaju nas akurat muzi., ktorych milujeme a oni nas opustia, ci zomru.
Takze si davaj pozor na svoju hubu nevymachanu. To, ze ty chces svojho cteneho omocit, len v panne a aj tak dopadnes tak, ze si zaplatis tu opotrebovanu, aby si vobec nejaky sexualny zazitok v zivote mal so svojim myslenim. Aj tvoja matka bola opotrebovana, ze sa takto vyjadrujes o zenach?
SklamanyZoZien- ja som to myslela skôr tak že nie je slušné takto sa vyjadrovať o ženách ako keď muž mal toľko žien tak to je v podstate skoro každému jedno ale ak žena tak je štetka? Ako nehovorím napr.o tých ktoré sa predávajú a pod.ale to že si napísal opotrebované znížilo úplne mienku o tebe a je asi aj lepšie že nikoho nemáš. Ja osobne nejsom opotrebovaná ako si to porozdeloval ale neznášam takéto primitívne prirovnania.
Pre moje dobro? Ja sa mam dobre neboj sa. Možno aj preto, že nemám ženu :D
Sklamanyzozien Ty si aky trapny prosimta. Pre tvoje dobro dufam ze len vypisujes take hluposti ale v realite premyslas inac. V kazdom pripade vela stastia s hladanim zeny... To sa asi vzdy najde taky odbornik co ma na vsetko nazor ale nic z toho nezazil... Premyslam ci Malo vobec zmysel pisat tento prispevok alebo sa to Len odrazi jak tenisak od steny s Ty si z toho ani stipku nevezmes...
Kulajda: prejav máš presne ako tá štetka čo roztiahne každému, fakt by som ťa nechcel ani zadarmo :D:D
lilin-ka: čím som ich urazil? slovíčkom opotrebovaná? :D Mal som napísať ošukaná, vyjazdená, rozťahovačka nôh? Ja neviem ako štetky sami seba nazývajú? Luxusné spoločníčky? :D Mne sa také ženy vyslovene hnusia, tak sorry, že hľadám vo vás niečo viac ako len sexuálne objekty.
A ty ako zistis, ci je panna, alebo opotrebovana? Hlavne, ked si kundu v zivote este ani nevidel a ani by si nevedel co s nou robit? :D. Takych chlapcekov volame, ze sa boji kundy :D
Ahojte tak ďakujem každému za názor, viem že nemusím každému odpísať ale aj tak.
Ahoj654- súhlasím s tebou a myslím si že každý to podvedome vie ale tak sú aj dievčatá, ktoré tomu veria, ale ja beriem veci tak ako sú :)
ModraObloha- veď jasne určite to je hlavne o vzájomných sympatiách a pod. A nie o Tom či je alebo nie je panna alebo panic :)
Snailovnik- presne tak ako ja toto chápem že proste keď už žije niekto sexuálnym životom tak si ho chce asi užívať :D a prvýkrát to asi moc o užívaní není :D a predsa sú lepšie skúsenosti aj zo strany muža.
Monci92- tak stáva sa to ale tak hlavne je že nie sú všetci taky, síce neviem o čo sa konkrétne jednalo ale ty to musíš vedieť lepšie či ta oklamal a tak :) ale tak už si sa cez to pravdepodobne preniesla ;)
Lol444- Toto radšej nekomentujem.
SklamanyZoZien- Podľa tvojho nicku sa dá usúdiť že si pravdepodobne sklamaný zo žien ale tak v niečom s tebou súhlasím a v niečom nie, napríklad také ženy čo mali viacerých partnerov sú podľa teba menejcenné? Ako chápem že ja som sa na niečo podobné pýtala ale nemusel si hneď urážať tie ženy, ako chápem pravdepodobne na aký typ žien si to myslel.
Uprimna- chápem tvoju reakciu
Kulajda- a aj tvoju.
Týmto sa chcem ešte raz všetkým poďakovať za názory :)
No podla mna lepsie je si pockat :-) ale tak najvacsia naivita je, ked si clovek mysli ze s prvou ale s prvym co sa vyspi bude s nim alebo s nou navzdy :-)