Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ozenili by ste sa so zenou z chudobnej rodiny?

YouAreNotAlone

Ahoj, ja to tak mam, nezdedim nic, rodicia ma odkopli ked som bola mala, majetok rozbili na alkohol. Manzel zaraba raz tolko, co ma niekedy trapi, paradoxne, ale co uz, na SK je to tak, ze my zeny tu vyplatu nad 600 pomaly nevidime. S jeho profesiou by som sa mu nedorovnala ani v zahranici. Sme spolu uz sedem rokov a ide to. Pomaly, ale ide. U nas je to tak, ze ani od jeho rodicov nepytame pomoc. Hned na zaciatku som mu povedala, ze si to neprajem. Jedine co, to nam zalozia nehnutelnosti na hypoteku, ktora prejde na stavbu. Proste, taka je dohoda medzi nami. Aby som sa necitila hlupo. Manzel mi aj financne pomohol, jeho peniaze som zveladila, nikdy na mne neskodoval, ja som zasa pomohla jemu mojimi peniazmi zo zahranicia, ked bolo treba. Ale mali sme uz obdobie, ked sme skoncili obaja na nule a sli od piky. U jeho rodicov som sa napomahala pri prerabkach, na dedine maju roboty, aj to sa rata. On zasa nemusi chodit pomahat nikam inam, takze jeho plus. Taktiez fungujem ako ty, skromnejsie, nefarbim sa, nechodim na nechty, ani kozmeticke, vsetko doma sama, oblecenie z Humany, sem tam nieco znackove, na dovolenku si odlozit dokazem, ale rozhodne nie Maledivy, skor Tatry, ci Chorvatsko. Manzel mi to nikdy nedal pocitit, ale vzdy budem ta co taha za kratsi koniec. Mozno aj preto, aspon zatial, neriesime rodinu. Neviem si predstavit, ako by to bolo, keby nam z jeho strany chceli pomahat a mojej nemal kto. Nepaci sa mi ani to, ze on nieco zdedi a ja nie, lebo stale som ako keby na ihlach, ci mi to do buducna nebude vycitat. Rozpravali sme sa o tom a prisahal, ze urcite nie, ale co my vieme co bude za x rokov? Neviem sa s tym zmierit, toto su veci, v ktorych ti dokonale rozumiem. Neda sa s tym vyrovnat. Plus kazdy koho poznam sa ma kam vratit, ma niekde domov, keby sa nieco stalo v manzelstve. Tazko sa vysvetluje, syty hladnemu neveri. Nie je to lahky zivot, ale co uz. V kazdom pripade, nie si sama, je nas urcite viac...

Preco13

Hm smutne.ale povedala by som a cakala ze budes stastna po taomto detstve ze si mala stastie na muza.len mi to pride divne ze po financnej stranke sa starate sami o seba nie spolu.kdze ty sa jemu s platom asi tazko vyrovnas.nepises ako fungujete kto kolko prispieva ale pride mi divne ked si to partner moze dovolit a musis ho pytat.on sa financne o teba vobec nestara?myslim pozornosti a tak.

ped

Už prichádza veľké UFO, už si balím starý kufor, mal som vážne divný humor, pri ktorom som celkom zhlúpol. Radšej myslím na posteľ, hoc´ som celkom osprostel. A pod tým našim hradem, všichni stejně ...?

Kleda765

Simiona, dakujem, viem, ze v zivote sa nema iba brat, ale aj davat. Preto sa snazim tak velmi, ale niekedy nevladzem.

Kleda765

Mrauka, mas pravdu. Nikdy sa im nevyrovnam, ale moje deti ziju ich styl zivota. Su spokojne a bezstarostne, aka som je nikdy nebola. Ja som v detstve trpela pocitom odvrhnutia, samoty a chudoby. Nieco strasne, neprajem nikomu zazivat nieco take. Stale si hovorim, ze je pre mna sudene sa zodrat, ale moje deti sa budu mat dobre. Neviem, preco ho netrklo, bolo mi vyslovene neprijemne pytat.

simiona

Teraz som si prečítala, že autor je vlastne ta chudobná žena. Napísala by som ti len, máš úžasného muža aj jeho rodinu, váž si ich.Tvoj muž ta naozaj miluje.

simiona

No ved o to ide, keby túto otázku položila žena, hneď je zlatokopka. Ty si ešte nestretla zlatokopa? Ja už hej a v poslednom čase dobehuju snahou ženy zlatokopky.

Mrauka

Mozes aj dusu vyplut, nikdy nevyrovnas dlh, ze si sa nenarodila ako vyvolena. Nie kazdy ma na svete rovnaku startovaciu ciaru a rovnake moznosti, hoci sa snazi ako vladze a aj ako uz nevladze.
Vykasli sa na to. Prave preto ti osud priviedol do cesty bohatsieho partnera, aby ti tento dlh vyrovnal. Ty sama si to, ale musis odpustit a dovolit. Prijmi jeho pomoc. Nehovorim prestat sa snazit, alebo byt uplne zavysla, ale nechci sa vyrovnat niecomu, comu sa vyrovnat nemozes. Alebo sa kvoli tomu chces uplne znicit? Uz teraz mas znicene zdravie a je to prave preto. Ako sa k tomu stavia partner? Lebo ak ma viac a necha ta pytat si na operaciu, co by mu mohlo samemu trknut, ze pomoze svojej zene.

Enrio

To co je za otazku, to akoze fakt? TO mi pride ako to ked som kdesi videl, ze zeny by nikdy nezostali s muzom, ktory ho ma maleho... Je mi zle z tohoto sveta.... Ak by ta niekto nechcel kvoli tomuto, tak to nema cenu zostavat s takym clovekom, ci ma? Nwm ja som asi stara skola, ale ja chodim s opacnym pohlavim kvoli laske a kvoli tomu istemu bby som si ju bral aj za zenu... Nie kvoli vagine, peniazom, velkym kozam... Ale asi som z inej planety mi pride...