Predstavte si, ze stretnete zenu milu, pracovitu, peknu, tichu a skromnu. Tato zena pochadza z rozpadnutej a chudobnej rodiny. Po materialnej stranke nema vobec nic ponuknut do spolocneho zivota. Vzali by ste si ju aj tak?
Ozenili by ste sa so zenou z chudobnej rodiny?
Kleda, skor ta tvoja tema mi pride vymyslena! Kolko poznas ludi z decaku ze ma dokazes spochibnovat? Ja poznam mozno cez 25 ludi a ver tomu ze nejaka rodina, ak to je dobra rodina, je lepsia ako vlastna ktora ta supla do decaku!!! Moji rodicia sa nevedeli postarat sami o seba, nemam ziadnych surodencov ale nechceli ma lebo lahsie im bolo bezo mna. Ziadne plienki ziadne jedlo normalne len zit si sami pre seba. Nenavidim ich za to!!! Ako nahle som si nasiel zenu prijali ma za svojeho a ja ich za svojich a jej rodicia su pre mna viac ako ti moji!!
Tie drsnacke reci su len prejavom zavisti. Vaz si, co mas... Akoby som nic pre svoju rodinu nerobila. Dnes ludia zavidia neuveritelne veci. Mam tiez znamych z detskych domovov, ale kazdy z nich ma problem so samotou, aj ked niektori z nich uz maju partnera. Toto fakt pochopia iba ti, co to prezili, nie ti, ktori tu vypisuju klamstva. Lebo ziadne dieta z detskeho domova nepovie, ze je spokojne, ze nema rodinu a vystaci si s cudzou. Vazne tuto temu som zalozila iba pre ludi, ktori zazili nieco podobne, nie pre zavistlivcov, co zavidia aj nos medzi ocami, a preto miesto pochopenia vas budu radsej napadat. Clovek nie je stroj, kazdy ma pravo na slabe chvile, a keby som mala niekoho, komu sa mozem vyrozpravat, nepisala by som na fora. Nechcem tym zatazovat manzela ani jeho rodinu, aj tak by to nepochopili, kedze nikdy to nezazili. Iba som chcela najst niekoho, kto preziva nieco podobne... Dakujem tym, ktori ma pochopili, a tym ostatnym prajem vela stastia a spokojnosti do zivota. Tu koncim.
Baddy alias bludy ty co vies o ludoch tu na fore? Velke h**no, tak co pises? Vyrastal som v deckom domove rodicov poznam ale nenavidim ich. Mam tu zakladat temy o tom ako moje decko nepojde na svadbu a na navstevu? Absolutne mi staci to, ze mam uzasnu rodinu so zeninej strany, tuto autorke sa ocividne zda malo to co ma. Kebyze ju poznam osobne zatrasiem nou nech si vazi to, co ma. Presne ako pisu ludia ostatny, mala by sa prestat tolko lutovat, utapat v nezmyselnom smutku kedze rodinu ma len nie pokrvnu. S tou pokrvnou sa predsa moze stretnut a vidiskutovat si vsetko. Ak nema uz rodicov moze navstivit ich surodencov, sesternice, tety. Ja osobne som spokojny s rodinov so zeninej strany su to skvely ludia. Nemam potrebu vyhladat mojich skutoxnych rodicov.
Kleda, mas rodinu - mas manzela, mas celu rodinu z jeho strany. Ak sa ti to zda malo, hmm, co maju povedat ludia, ktori su skutocne cely zivot sami. To, ze ti tu niekto napise opak toho, co chcee pocut a tebe to robi zle, je len jasna znamka toho, ze nepotrebujes lutovanie a pisanie si o tom, ake je vsetko hrozne tazke, potrebujes naopak nakopnut, aby si si vazila co mas. A neboj sa, nediskutuju tu len ludia, co maju maminku v 30tke za zadnou castou tela. Diskutuju tu ludia, co sa sami zivia od puberty, ludia co nedostali ani cent od rodicov, takze "podobne" sme mohli zazit aj my, akurat nemame voci tomu postoj ako ty. Tvoje deti sa budu mat komu zdoverit a pozalovat sa a to celej manzelovej strane. Ty mas tiez tu moznost. Pokial chces dat doporiadku vztahy sp svojou rodinou, tak ich do poriadku daj. Ale "fnukanie" na fore a diskutovanie o tom dokolecka, ti nepomoze. Drsne, ale je to tak. Bud si tu mozes pisat o tom, aka si strasne nestastna a nemas nikoho a nic (hoci mas), alebo s tym mozes realne nieco spravit. Vyber je na tebe :)
Zas typicke sedlacke reci typu vymyslena tema, lutujes sa. Pritom to pisu trosecnici, co doma vyzieraju mamicke chladnicku a bez rodicov by pokapali. Ze nelutuj sa. Hovno viete, ake to je nemat rodinu, nemat sa na koho obratit ked je zle, za kym ist po radu, jedine co takym ludom ostava je ´otravovat´ kamaratov, alebo pisat na verejne fora. Fakt ste totalne prehniti ludia, este by ste boli schopni zavidiet aj dobreho chlapa, co tam po tom, ze decko odmalicka vyrasta bez rodicov?
snailovnik aka vymyslena sak sa len pyta otazku a nehovori ze ona sama taka je.
Aliss co tym myslis? Mat vlastnu rodinu je na cely zivot. Ci je to dolezite iba v detstve? Mas aspon surodenca, alebo vlastnu rodinu? Praveze v tomto veku je to tazke, ked si uvedomis, ze nemas ku komu ist. Nemas ani synovca ci neter. Moje deti nikdy nebudu prezivat s nimi svadby, krsty, narodeniny, alebo len navstevy. Vyspovedat sa niekomu, ked ti je tazko. Citit lasku aj z tvojej strany, nielen prazdno. Kto to nezaziva, nepochopi. Lahko sa sudi niekto, ak nie si v jeho kozi. Ja som sem pridala temu na to, aby sa ozvali ludia v podobnej situacii, aby som vedela, ako sa s tym denne vyrovnavaju. Tento smutok, co tu pisem, je moja druha stranka, ktoru na rodinu neprenasam. Naozaj, ak to niekto nechape, akceptujem to, ale nemam za potreby rozprudzovat tu debatu. Napisala som sem z uplne ineho dovodu. Chcela som iba vediet pohlad ludi, ktori sa v podobnej situacii nachadzaju. Nic viac. Niekedy prave toto pomoze viac, ako akakolvek terapia sveta.
podla toho ako chudobna by ta rodina bola. Ak myslis niekoho kto cely zivot prezil na podpore a jej rodicia tiez tak asi ne, ale tam si ani neviem predstavit ze by mi taka padla do oka. Ale inak ak je to rodina typu zijeme z ruky do ust a nemala by take kecy ze moc minam tak preco nie?
Ak človek pozná "svoju cenu" takáto otázka je u neho bezpredmetná.Ak aj pozná svoju cenu ,ale na štítku stále vidí napísané( zľavnené) tak potom naozaj nezostáva len čakať na chudobného kupcu alebo bohatého uisťovať ,že urobil dobre aj keď si mohol dovoliť viac......len v prvomrade musíš presvedčiť samu seba.........................
isto vymyselena tema zalozena na rozprudenie konfliktu