Neocudzujte ma prosím.Spravila som najväčšiu chybu svojho života. Nikdy predtým som žiadneho priateľa nepodviedla a teraz keď mám super priateľa ktorého ľúbim tak som to spravila. Strašne sa mi hnusili ľudia čo to robia a teraz som to spravila aj ja? je mi zo seba zle.. bola som opitá ale to nieje výhovorka.. keď som si uvedomila čo robím tak sex som po minúte stopla a utekala domov .. priatela mám v zahraničí a vôbec neviem ako sa mu pozrieť do očí alebo či mu to mám vlastne povedať alebo nie.Je to najhorší pocit.. je mi strašne zle,stále na to myslím.. výčitky svedomia do konca života ..
Priznať sa alebo nie
Mozes sa na to pozriet aj takto: ked si sa s tym druhym chlapom vyspala, podviedla si frajera. Bola to chyba v tej chvili, nevies to vratit naspat, neriadila si sa svojim presvedcenim, ale pudmi. No ak to svojmu priatelovi budes den co den zamlciavat, v podstate ho budes klamat den co den znova a znova. A to uz na zaklade tvojho vlastneho triezveho rozhodnutia.
Pokrytec, povedz mu to.
Ak sa môžem zapojiť do tejto vašej premudrelej diskusie žien,ktoré určite vždy povedia svojmu partnerovi pravdu do očí ;) ..Je to dosť nepríjemná situácia a pokiaľ si nechceš naozaj dogabať vzťah,tak mu to nehovor,hovorím to aj za seba..Stalo sa mi to 13 rokov dozadu,keď som bola na oslave sestrinej 30tky..Ano bola som tak isto opitá a nevedela som čo robím,teda v tej sekunde mi to nevadilo..Potom som sa akosi prebrala z toho "sna" a rýchlo utekala preč..Pár mesiacov som si to silno vyčítala a váhala či mu to povedať,mala som pocit,že keď sa na mňa pozrel čudným výrazom,myslela som,že v tej sekunde vie o všetkom čo sa mi stalo..Poviem ti pravdu bála som sa a každá jeho neobvyklá reakcia bola premňa bleskom do hlavy a do srdca,lebo som si myslela,že sa to azda dozvedel..Nikdy sa to nedozvedel:) Dnes je všetko v poriadku,ja som si povedala,že čo bolo,bolo,neodstane sa to už,každý robí chyby..A ver mi:) Keby sa to stalo jemu,nevieš to ani ty..A čo vieš,možno má také isté výčitky ako aj ty teraz ..Nechcem ťa tým samozrejme strašiť,len ti chcem dať najavo,že určité veci si nechaj pre seba,je to tvoje tajomstvo,áno stalo sa to,no aj také veci sa deju,jednoducho si z toho vezmi obrovské ponaučenie,dávaj si pozor a hlavne ho ušetri tohto tajomstva:) Aj ženy občas maju svoje veci a nemusí to nikto vedieť ;) ..Hlavne sa netráp..vieš koľko žien toto robí normálne a vôbec ich to neserie..Viem,že si to nechcela urobiť,viem,že sa trápiš a viem,že ťa to neuveriteľne vyviedlo z miery a máš pocit,že je to všetko len zlý sen a prosíš aby sa to nikdy nestalo a ty si sa zobudila..Vezmi to tak ako to je..A zabudni na to..Bolo to už to nieje,nič sa nestalo,ideme ďalej,rieš priateľa a seba,nie takuto blbu chybu,ktorá sa može stať aj jemu a hocikomu inému :) Ver mi,poznám to ..DRŽ SA :) a pre tentokrát,jazyk za zuby..Držím palce:)
natalia-7 100 % súhlas.. ani by som to lepšie nepovedal...
Dorottv - skús si položiť otázku, keby teba podvedie priateľ, chcela by si to vedieť alebo nie? Ja osobne by som to chcel vedieť, neviem si predstaviť že žijem s takou babou další rok.. 2 plánujeme budúcnosť a potom sa to proste dozviem (on sa to tiež môže dozvedieť od toho chalana) buď úprimná aj keď si tým nepomôžeš... čo ti prinesie to že to budeš tajiť ?? všetko to budeš držať v sebe a ešte k tomu pocit z toho že proste ho klamem... ja keby podvediem priateľku tak by som nevedel so sebou žiť a žiť s nou s tým že proste viem že ja som ju podviedol a ona o ničom nevie.. hrozná predstava sa tak pretvarovať a tváriť sa ako keby sa nič nestalo.. Ja by som to riešil tak že by som sa normálne porozprával a povedal jej to (myslím z môjho uhľa pohľadu) a poprosil o druhú šancu aj keď sám neviem či by som sa s tým zmieril.. a rozhodnutie by som nehal na nej.. či mi odpustí alebo nie.. Si dospelá spravila si chybu postav sa k nej tiež s takým postojom.. Nebuď falošná a nepretvaruj sa to je ešte horšie keď sa to potom dozvie.. rozhodne si za to ale nenadávaj.. proste sme ľudia.. ja to teraz píšem ale asi by som si tiež nadával no určite ti neradia dobre ked ti píšu že si maš za to vynadať.. svedomie ta trestať bude dosť..
natalia-7 presne takto by som chcel aby bolo správanie mojej partnerky (keby nejakú mám) určite je to dosť dobrá vlastnosť, a je fajn že niekto takýto nájde.. žiadny podivný názor to není.. konečne názor človeka, ktorý je nad vecou a nepozerá sa len na seba
Dorottv:
Pýtať sa ostatných, či by o nevere partnera chceli vedieť alebo nie Vašej situácii nepomôže...to podstatné je, či Vám na priateľovi záleží natoľko, že ste pripravená prebrať zodpovednosť za svoje konanie a byť k nemu úprimná aj s rizikom konca vzťahu...
Je to skúška Vašej dospelosti (a toho, aby ste sa zamerala na to, čo Vás vo vnútri trápi a viedlo do akcie..).
Nevera podvedeného partnera bolí, ak má toho druhého rád, ale menej, ak sa o nej dozvie od previnilca, ako iným spôsobom (je to prejav rešpektu, kedy mu neupierate právo rozhodnúť sa). Aj keby sa to nikdy od nikoho podvedený partner nedozvedel, žiť v pretvárke vo vzťahu sa raz vráti ako bumerang v podobe iných problémov...
Rozhodne by som o tom vediet chcela. Podla mna Ty to nedas, nepovedat mu to. Nie si totiz ziadna stetka, ale trpis tym, co si urobila. Tebe z toho drzania tajomstva v sebe prepne.
Kiežby to bolo také jednoduché zatĺkať.
Vôbec nespávam, bolieva ma brucho,stále mi je na zvracanie ...neskutočné výčitky svedomia.
Priateľ si samozrejme už všimol,že mi dačo je a to ma videl len na skype pár minút.
Bola som rozhodnutá to vymazať a hodiť za hlavu aj tak si to pamätám len matne ale nejde to...možno je to ešte veľmi čerstvé ale v živote som sa necítila horšie.
Ak ste tu nejaký zadaní chlapi alebo aj ženy.. chceli by ste o takéjto jednorázovej nevere vedieť?
Stále neviem ako sa rozhodnúť.. ja myslím,že by som to vedieť nechcela ale neviem či si to nemyslím len preto lebo som to spravila.
natalia-7/ ja som napisala so svojho pohladu, pohladu-podvedenej
co oci nevidia to srdce neboli
Je jedno čo spravíš. Už si to posrala. A podľa mňa ešte aj klameš.
Ak ide o neveru, tak odpusti len tomu, kto sa priznal, ale nezabudni.
„Podvádzanie je asi najmä to, ak v spoločnosti iných svojim správaním ponižujete partnera. Nechávate priestor, aby si o ňom ľudia robili posmešky a celkovo znižujete jeho hodnotu na úkor svojho dočasného pobláznenia,“ A to si urobila hneď minimálne pred tým človekom, od ktorého si počas sexu ušla. Opitá a nadržaná. Hlúposť. Obidvaja sme to chceli. Len neviem, načo to tu píšeš. O tom koľko razy vošiel, tiež asi klameš. Za jednu minútu by musel ležať ako lemra. Raz za dve sekundy je veľmi pomalá súlož. A to je tridsať krát. Tri stačia pri nadržanosti aj na odbavenie. Ale to by si cítila. Dúfam.
Dieťa tiež kľudne môže byť, už len pred ejakulačná tekutina obsahuje spermie. Kvapka takej tekutiny sa objaví hneď po postavení na konci vtáka. Zo vzrušenia. Stačí strčiť raz. Nefandi si. Ešte môže byť otec. Alebo potrat. Čo sa týka priznania, veľa záleží na morálnom zákone v človeku. Že sa to nedozvie je utópia. A čo sa týka odborníčky na rozvody, nejde o to či priznať alebo nie. To sa proste partnerovi nerobí. A už vôbec nie keď sú deti. Čisté svedomie by malo byť prvoradé. V takom prostredí vyrastajú deti a pre ne je štandardom. Ešte horšie keď sa to dozvie po dvadsať tridsať ročnom manželstve. Zrúti sa celý život. A nie je to nič výnimočné. Tu čas nehrá úlohu. Pri normálnom správaní nikto nebude v depresii. Nebude dôvod.
Prečo také zlé scenáre? Lebo dobré neexistujú.