Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznať sa alebo nie

Príspevok v téme: Priznať sa alebo nie
Dorottv

Neocudzujte ma prosím.Spravila som najväčšiu chybu svojho života. Nikdy predtým som žiadneho priateľa nepodviedla a teraz keď mám super priateľa ktorého ľúbim tak som to spravila. Strašne sa mi hnusili ľudia čo to robia a teraz som to spravila aj ja? je mi zo seba zle.. bola som opitá ale to nieje výhovorka.. keď som si uvedomila čo robím tak sex som po minúte stopla a utekala domov .. priatela mám v zahraničí a vôbec neviem ako sa mu pozrieť do očí alebo či mu to mám vlastne povedať alebo nie.Je to najhorší pocit.. je mi strašne zle,stále na to myslím.. výčitky svedomia do konca života ..

Zdravko654

Ja ako chlap by som nechcel, aby mi to baba povedala. Radsej by som prijal, ze nech si to necha pre seba. Ona to urobila, nech sa s tym vyrovna a nech ma do toho netaha. Naco by som sa v tom rypal, na co by to bolo dobre? Z mojej strany by tam bol rozchod ihned, lebo nie je zaruka, ze to neurobi znova napr. ak by sme sa pohadali pre nieco.

natalia-7

eviku, a menej ťa ťaží predstava, že by bol taký chrapúň, že by pokojne po nevere prišiel za tebou, dal ti pusu, povedal ako ťa ľúbi a pokojne si k tebe lahol večer do postele? po tom ako si to rozdal s inou? to je krajšia predstava?? .. alebo predstava, že by si sa to dozvedela po mesiacoch/rokoch? (svet je malý a reálne v svojom okolí som zažila ako sa to žena dozvedela v podstate náhodne od tretej osoby) predstava, že mal takú drzosť, že ťa nechal žiť v klamstve, spravil z teba hlúpu hus, ktorá si myslela akého má dokonalého muža pri sebe a pritom on si ťa veselo podviedol a ty si nemala ani tušenia?? .... tieto predstavy sa ti páčia viac?.. uf..

poradim38

Boze ty si blbaaaaa...... urcite to povedz tvojmu frajerovi.... chudak on ani o nicom nebude vediet a ty sa z toho len tak neponaucis!!! Nebude ti to sproste ked ti bude vraviet ako mu chybas a ako ta miluje a ty mu co povies??? Ze aj ja teba??? S pravdou von lebo pravda vzdy vyjde najavo, cim skor mu to povies tym lepsie pre teba a aj pre neho..... keby chudak vedel..... to je jedno ze si to teraz vycitas!!!! Mala si na to mysliet predtym ako si vliezla s inym do postele......... ved karma ti to aj tak vrati...... cize urcite tu nepocuvaj rady ako mu to nemas hovorit lebo to este viac poseres...... HNED S PRAVDOU VON!!!!!! Co najrychlejsie!!!

eviku777

Moj nazor je taky aby si sa s tym vysporiadala sama a nehovorila to partnerovi. Urobila si velku chybu si si jej vedoma a budes mat tazke sa s tym vysporiadat. Moze to sice zniet ako bez chrbtovej kosti ale pokial sa jednalo o jednorazovu neveru a svoju chybu si uvesomujes nepovedz.
Bola som podvedena, povedal mi to, zostali sme spolu a snazila som sa mu odpustit, zial nas vztah je vazne naruseny, stale to mam pred ocami stale sa s tym neviem vysporiadat, a co je vo vztahu uplne najpodstatnejsia vec aby si dvaja verili a doverovali u nas je to stratene rozbite a takyto vztah je pre oboch trapenim ja mu neverim ani slovo a on je zasa od mna bombardovany tymi istymi otazkami a vycitkami ze to vedie akurat tak v blizkej dobe k rozchodu

Ovecky

Absolutne suhlasim s Nataliou. Mam sice nick Ovecky, ale do stada sa rozhodne neradim. To je co za sproste nazory, ze dnes kazdy s kazdym trtka? To kde? Asi zijete v zlej spolocnosti. Nie kazdy je taky. A aj keby to tak bolo, co urcite nie je, tak co ako? Teraz musi kazdy robit to iste, lebo sak sused to robi, otec to robi, brat to robi ci co? BEEE. Tvoj partner ma PRAVO vediet, co sa stalo. Ty nemas zasa ZIADNE pravo si taku vec nechavat pre seba a klamat niekoho do oci. Co uz ste ludia nacisto bez chrbtice? Bojis sa, ze by ta nechal a nasiel si lepsiu? Preto ho budes sebecky klamat? Grciam.

natalia-7

Lena140, v tomto som rada, že naivná som a rada si tú naivnosť vezmem aj do hrobu.
Ja viem, že v dnešnej dobe sa to sprepáčením t*tká (inak sa to nazvať v tomto kontexte ani nedá) pomaly každý s každý. Viem aj to, že vernosť a úprimnosť vo vzťahu sa už nenosí. A viem aj to, že človek je človek a nie stroj. Robíme chyby. Ja ani autorku príspevku neodsudzujem (kto je bez akejkoľvek chyby nech hodí kameňom)... Ale ako som sa vyjadrila v mojom predchadzajúcom príspevku - z môjho pohľadu je hnusnejšie ak niekto zatajuje, klame, pretvaruje sa, ako nevera samotná... Ľahšie by som odpustila jednorázovú neveru ako to, že zo mňa muž robí hlúpu, ťahá ma za nos, zatajuje, ľahne si vedľa mňa do postele a tvári sa, že nič,.. ako keby ani nebol včera v posteli s inou atď.. no za mňa hnus.. Ja by som kvôli obyčajnej jednorázovej ľudskej chybe (ako opísala autorka - partner v zahraničí, ona sa pripila, po minúte sexu si to uvedomila a stopla) vzťah neukončovala. Zato keby sa dozviem, že mi to celé mesiace/roky tajil, tak by letel s kuframi.. Tým nevravím, že by som odpustila napr. 2 ročné ťahanie sa s milenkou, ale tam zas ide o to dlhodobé zatajovanie a aj je to už na inú tému.. Verím, že čo som chcela povedať som tým vyjadrila.

A ešte dodám, že ja VIEM, že mám možno na dnešnú dobu podivný názor na túto problematiku. Ale radšej mať vlastný pohľad/názor ako sa len zaradiť do stáda.

0vecka

Lena140 akoze suhlasim ale urcite to nieje vysada len dnesnej doby. Ludia sa za poslednych par tisic rokov nezmenili. Zmenilo sa len prostredie a zakladne pudy ostavaju.

Lena140

Natalia, ludia v dnesnej dobe nemaju hanbu, spravaju sa ako zvierata, nevazia si nic, prepac ale si naivna ak si myslis v dnesnej dobe existuju vo vztahu dvaja, ktori su su verni. Pracujem s ludmi denne, a rozvadzam xy manzelstiev a ver, ze keby si to nie raz zo vztahu nechal pre seba, bolo by to omnoho lepsie :). Clovek zlyha, nie je stroj, so svojim pochybenim sa musi vyrovnat sam. Pre teba je lepsie ak je manzelstvo v ktorom su deti, manzelia funguju xy rokov a jeden si na vecierku uzije, stalo sa ku to raz, hned sa ma utekat priznat a pre svoju chybu pokaslat cely zivot detom aj manzelom? Prosim ta pekne....dnesna doba je zla a keby sa mal kazdy tryznit za svoju chybu, tak chodime v depresiach permanentne. Su v zivote dolezitejsie veci ako hadzat ludom na hlavu nase sracky.