Priznať sa alebo nie

Príspevok v téme: Priznať sa alebo nie
Dorottv

Neocudzujte ma prosím.Spravila som najväčšiu chybu svojho života. Nikdy predtým som žiadneho priateľa nepodviedla a teraz keď mám super priateľa ktorého ľúbim tak som to spravila. Strašne sa mi hnusili ľudia čo to robia a teraz som to spravila aj ja? je mi zo seba zle.. bola som opitá ale to nieje výhovorka.. keď som si uvedomila čo robím tak sex som po minúte stopla a utekala domov .. priatela mám v zahraničí a vôbec neviem ako sa mu pozrieť do očí alebo či mu to mám vlastne povedať alebo nie.Je to najhorší pocit.. je mi strašne zle,stále na to myslím.. výčitky svedomia do konca života ..

Iiipu

Nikdy hovorím ti nikdy mu to nehovor!!!!!!
Povedz si takto,že ak si spravila chybu musíš s tým žiť sama to je tvoj trest.Nekaz ešte aj jemu .Musís sa s tým vysporiadať po svojom.Nefunguje to tak ze som úprimna vsetko ppviem mne sa iľaví a hotovo.Ked sa priznáš dosereš všetko vwr mi .Bol som svedkom už x takých prípadov a nedopadlo to dobre.Ver mi už nikdy ti nebude veriť,váš vzťah bude naštrbený a on bude mať bližšie k tomu aby tiež zlyhal.Nerob to!!!!!!!!!!!!!!!!!